Како ресетовати или обрисати употребу података у оперативном систему Виндовс 10

How Reset Clear Data Usage Windows 10Научите како можете ручно да прегледате, направите резервну копију, вратите, ресетујете или уклоните ограничење коришћења мрежних података на рачунару са оперативним системом Виндовс 10 помоћу батцх датотеке или бесплатног софтвера.

Када је у питању управљање коришћењем података вашег рачунара, Виндовс 10 нуди неколико уграђених алата који ће вам помоћи да останете у границама података. У овом чланку ћемо вам показати како да ресетујете или обришете употребу података у оперативном систему Виндовс 10. Да бисте започели, отворите апликацију Подешавања притиском на тастер Виндовс + И, а затим кликните на „Мрежа и Интернет“. Затим кликните на „Коришћење података“ на левој страни. На десној страни ћете видети графикон који приказује вашу употребу података током прошлог месеца. Ако желите да ресетујете употребу података, једноставно кликните на дугме „Ресетуј статистику коришћења“. Када ресетујете употребу података, можете поново да почнете да пратите употребу кликом на дугме „Започни праћење“. И то је све! Пратећи ове кораке, можете лако да ресетујете или обришете употребу података у оперативном систему Виндовс 10.Редовни корисници рачунара обично пазе на потрошњу својих података и пропусног опсега, посебно корисници са ограниченим плановима потрошње података. Док вам старија верзија оперативног система Виндовс 10 омогућава ресетовање или брисање Коришћење мрежних података преко подешавања Виндовс 10 нема директна подешавања за ово.Виндовс 10 долази са уграђеним монитором употребе података који израчунава и приказује потрошњу мрежних података свих ваших апликација, софтвера, програма, Виндовс Упдате итд.

Погледајте употребу мрежних података у оперативном систему Виндовс 10

За детаљан приказ употребе података, притисните Вин + И да бисте отишли ​​на Подешавања, кликните Мрежа и Интернет и идите на податке о коришћењу . Овде можете видети податке коришћене у последњих 30 дана.Коришћење података у оперативном систему Виндовс 10

Притисните Погледајте детаље коришћења и можете видети податке које троши свака ваша апликација и програм.

Опционо, можете ручно да ресетујете или ресетујете ограничење коришћења мрежних података на рачунару са оперативним системом Виндовс 10 помоћу батцх датотеке или бесплатног софтвера.Виндовс 10 не препознаје андроид телефон

Обришите употребу података у оперативном систему Виндовс 10

1] Ручно избришите садржај фасцикле сру

Да бисте ресетовали бројач употребе података, мораћете да урадите следеће.

Покрените Виндовс 10 у безбедном режиму . Најлакши начин је да притиснете Схифт, а затим Релоад. У безбедном режиму отворите следећу фасциклу:

|_+_|

очистите употребу података у Виндовс 10

Када сте овде, избришите сав садржај сру фолдер.

Поново покрените рачунар у нормалном режиму и видите. Ваша употреба мрежних података ће бити ресетована.

Други начин да то урадите ручно је отварање Сервицес Манагер , остани Служба за дијагностичку политику , очистите садржај овог сру фолдер , а затим поново покрените услугу дијагностичких смерница.

гоогле дриве брзина отпремања спора

2] Резервна копија коришћења података, враћање у претходно стање, скрипта за ресетовање

Али имате лаку опцију. Можете користити ово Сценарио ресетовања коришћења података у оперативном систему Виндовс 10 послао нас Хендрик Ентертаинмент .

Виндовс 10 сценарио коришћења података

Ово преузимање нуди брзо решење за кориснике оперативног система Виндовс 10 резервна копија , ресетовати и обновити то Датотеке за коришћење мрежних података када је то неопходно. Дакле, ово преузимање не само да вам омогућава да ресетујете или обришете употребу података, већ ће вам такође омогућити да прво направите резервну копију и вратите је ако је потребно. Кликните овде да га преузмете са наших сервера.

3] Ресетујте алатку за коришћење података

Трећа опција је коришћење бесплатног софтвера. Ако не желите да онемогућите мрежне адаптере сваки пут или да се покренете у безбедном режиму, Ресетујте употребу података је леп и једноставан алат који ће вам помоћи у томе.

То је лагана алатка која долази као зип датотека и преузима се на ваш рачунар за мање од једног минута. Преузмите алатку, распакујте датотеке и покрените извршни фајл.

Притисните податке о коришћењу и бићете преусмерени на страницу са подешавањима где можете да видите употребу података за све своје апликације. Притисните Ресетуј употребу а алат брише све ваше датотеке за коришћење података и ресетује их на нулу. Доступан је за преузимање Ево.

Након што ресетујете употребу података, моћи ћете да видите резултате на страници подешавања коришћења података.

Дакле, можете ресетовати или ресетовати ограничење употребе мрежних података на рачунару са оперативним системом Виндовс 10.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Велика потрошња података? Овај пост ће вам показати како ограничавају и контролишу коришћење података .

Популар Постс