Виндовс 10 не препознаје Андроид телефон

Windows 10 Doesn T Recognize Android PhoneАко Виндовс 10 не препозна ваш Андроид телефон. Инсталирајте управљачки програм МТП уређаја, проверите УСБ кабл и порт, итд. да бисте решили проблем.

Виндовс 10 не препознаје Андроид телефон. Ако сте ИТ стручњак, то је вероватно зато што користите Виндовс 10 рачунар и Андроид телефон. Два уређаја користе различите оперативне системе, тако да нису у могућности да међусобно комуницирају. Постоји неколико начина за решавање овог проблема. Један је да инсталирате апликацију треће стране која омогућава Виндовс 10 да препозна ваш Андроид телефон. Други је да користите УСБ кабл за повезивање два уређаја и омогућите опцију „УСБ отклањање грешака“ на свом Андроид телефону. Ако нисте ИТ стручњак, можда ћете желети да контактирате локални тим за ИТ подршку за помоћ у вези са овим проблемом.Ако ваш Виндовс 10 рачунар не препознаје ваш Андроид мобилни чак и након што га повеже УСБ каблом, ево неколико савета за решавање проблема који ће вам помоћи. Може бити неколико разлога зашто Андроид корисник не може да приступи подацима о телефону на рачунару са оперативним системом Виндовс 10. Хајде да прођемо кроз неке разлоге и решења како бисте брзо решили проблем.Постоји неколико начина пренесите датотеке са андроида на виндовс и обрнуто. Међутим, коришћење УСБ кабла је вероватно најбржи и најефикаснији начин за сваког корисника. Проблем почиње када људи не могу да виде свој мобилни телефон унутра Овај рачунар од диригента.

Главни разлози зашто ваш Виндовс 10 не препознаје Андроид мобилне уређаје су: • Нисте променили тип везе са Само пуњење за пренос датотека или тако нешто.
 • УСБ кабл је оштећен.
 • УСБ порт вашег рачунара не ради.
 • Постоје проблеми са драјвером на вашем рачунару.

Виндовс 10 не препознаје Андроид телефон

Ако Виндовс 10 не препозна ваш Андроид телефон, следите ове кораке:

 1. Проверите тип везе
 2. Замените УСБ кабл и порт
 3. Уклоните уређај из менаџера уређаја
 4. Инсталирајте МТП драјвер за УСБ-уређаје.

1] Проверите тип везе

Када повежете телефон са рачунаром, он вам подразумевано не даје приступ свим датотекама. То је зато што се промена односи на ваш андроид мобилни телефон. Подразумевано је подешено на Само пуњење , који ради оно што дефинише. Другим речима, ако повежете телефон са рачунаром помоћу УСБ кабла, он пуни ваш уређај уместо да приказује датотеке.

Због тога морате да откључате телефон, пронађете одговарајућу икону у статусној траци и изаберете Пренос података опција. За вашу информацију, ово конкретно име поставке може бити другачије на вашем мобилном телефону.2] Проверите УСБ кабл и порт.

Пошто користите УСБ кабл и два УСБ порта, добра је идеја да се уверите да раде без проблема. Ако неко од њих има било каквих проблема, велике су шансе да добије такав проблем. Успео си -

 • Користите УСБ кабл са другим мобилним телефоном да проверите да ли ради или не.
 • Промените УСБ порт на рачунару да бисте били сигурни да је УСБ порт у реду.
 • Покушајте да пуните мобилни телефон истим УСБ каблом да бисте знали да МицроУСБ или Типе-Ц порт ради добро.

3] Уклоните уређај из Управљача уређајима

Ако ваш рачунар не приказује ваш Андроид мобилни чак ни након избора Пренос података опцију, време је да уклоните уређај са рачунара. Другим речима, ресетује све што је у вези са уређајем тако да ваш рачунар брише сву постојећу кеш меморију и поново идентификује уређај.

Виндовс 10 режим читања

Прво морате да отворите Девице Манагер. Ово се може урадити помоћу оквира за претрагу на траци задатака или кликом Вин + Кс наћи Менаџер уређаја опција. Када се Девице Манагер отвори, повежите телефон са рачунаром и изаберите Пренос података опција као што је поменуто у првом решењу.

Сада проширите Преносиви уређаји опцију, кликните десним тастером миша на име уређаја и изаберите Избришите уређај опција.

Поправи Виндовс 10 победио

Затим ће бити затражено да потврдите промену. То можете учинити кликом Избриши дугме.

Сада поново повежите уређај помоћу УСБ кабла и проверите да ли се појављује у Филе Екплорер-у или не.

4] Инсталирајте МТП драјвер за УСБ-уређаје.

Виндовс 10 не

Да бисте то урадили, прво отворите Управљач уређајима. Да бисте то урадили, притисните Вин + Кс и изаберите Менаџер уређаја са листе. Сада кликните десним тастером миша на свој уређај и изаберите Ажурирати драјвер опција.

Затим кликните на Пронађи драјвере на мом рачунару и Дозволите ми да изаберем са листе доступних драјвера на мом рачунару Опције. Када изаберете, уверите се МТП УСБ уређај изабрана опција. Ако јесте, кликните следећи дугме за покретање процеса инсталације.

Када то урадите, отворите Филе Екплорер да бисте пронашли свој уређај.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Јавите нам да ли је помогло.

Популар Постс