Како искључити или променити обавештења у Гоогле календару

How Turn Off Change NotificationsАко сте попут већине људи, вероватно користите Гоогле календар да бисте пратили свој распоред. А ако сте попут већине људи, вероватно ћете сматрати да су обавештења досадна. На срећу, постоји једноставан начин да их искључите.Прво отворите апликацију Гоогле календар на свом телефону. Затим додирните три тачке у горњем десном углу и изаберите „Подешавања“.

Затим додирните „Обавештења“. Одавде можете у потпуности да искључите обавештења или их можете прилагодити тако да се приказују само за одређене догађаје. На пример, можете изабрати да будете обавештени само о догађајима који се дешавају у наредној недељи или само о догађајима који се дешавају у одређеним категоријама.

На крају, додирните „Сачувај“. То је све! Сада можете да уживате у свом Гоогле календару без досадних обавештења.Прошли су дани вођења фарме млека за каталогизацију заказаних догађаја, бележење састанака и заказивање састанака. Са развојем дигиталног веб календара, праћење обавеза постало је много лакше и више не морате да бринете о превртању страница да бисте проверили своје листе обавеза и заказане обавезе. Од многих календара доступних данас, Гоогле календар је популаран дигитални календар који нуди потпуно нови начин да организујете свој живот.

апликација кбок се појављује ван система Виндовс 10

Гоогле календар је учинио праћење састанака, састанака, пословних задатака, празника и других важних датума много лакшим него икада раније. Они су згодан начин за праћење важних датума и могу им се приступити са паметног телефона или рачунара кад год затреба.Зашто су обавештења Гоогле календара важна

Гоогле календар је згодан и шаље обавештења на ваш уређај како не бисте пропустили важан састанак. Календар има неколико корисних функција које ће вам помоћи да будете у току са важним датумима. Календар користи пусх обавештења и обавештења путем е-поште да би вас обавестио о свим догађајима.

Свако може да прима обавештења о догађајима у Гоогле календару у облику е-поште или обавештења. Ова обавештења се појављују на вашем уређају тако да ретко пропустите важан рок. Ова обавештења о здрављу могу се или одбацити или одложити.

Међутим, често можда нећете желети да видите сва обавештења или ћете можда желети да додате више од онога што је приказано. У таквим случајевима можете да прилагодите подешавања за пусх и емаил обавештења у Гоогле календару. Гоогле календар има много корисних функција које вам омогућавају да сачувате дневна обавештења и обавештења путем е-поште како бисте лакше испунили важне рокове. У овом чланку ћемо вам показати како да подесите обавештења о догађајима за свој Гоогле календар.

Прилагодите подешавања обавештења за Гоогле календар на рачунару

Подразумевано, обавештење се појављује 10 минута пре догађаја. Да бисте променили подешавања, следите доле наведене кораке.

лансирање Гоогле календар на радној површини. Кликните на три тачке које се појављују на левој страни календара.

Изабери Подешавања и размена из падајућег менија.

Подешавања обавештења за Гоогле календар

спеедфан преглед

Изаберите календар који желите да подесите.

Померите се надоле до Обавештења о догађајима и наћи ћете мноштво опција за прилагођавање радне површине и обавештења е-поштом.

У падајућем менију изаберите врсту обавештења коју желите да прилагодите.

Прилагодите обавештења на радној површини и обавештења путем е-поште у сатима/минутима/данима/недељама.

Кликните Додајте обавештење да бисте омогућили још једно обавештење. Можете поновити процес и додати обавештења ако желите да примате пусх обавештења.

Сада се вратите у прозор са подешавањима и изаберите Опште обавештење у падајућем менију да бисте променили обавештења е-поштом за групне догађаје.

У општим подешавањима, можете да мењате догађаје за нови догађаји када вам неко пошаље позивницу за догађај, промењени догађаји када неко промени догађај, отказани догађаји када неко откаже догађаје и одговори на догађаје када гости одговоре на догађај за који можете да видите листу гостију. Поред тога, можете да конфигуришете рачун Дневни ред путем е-поште сваког дана у 5 ујутро у вашој тренутној временској зони.

Виндовс 10 библиотеке

Такође можете додати прилагођена обавештења било ком догађају. Кликните на догађај који желите да подесите и додирните икону оловке.

У одељку Детаљи догађаја можете да измените многе параметре догађаја, као и подешавања обавештења.

Онемогућите обавештења Гоогле календара на рачунару

Да бисте искључили сва обавештења, следите ове кораке.

Покрените Гоогле календар и кликните на икону зупчаника на врху странице.

Изабери Подешавања ф из падајућег менија и померите се надоле до подешавања догађаја.

Кликните на падајући мени за опцију обавештења и додирните Искључен да потпуно онемогућите обавештења.

Затим се вратите у свој календар.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ово је све.

Популар Постс