СпеедФан вам омогућава да пратите напон, брзину вентилатора и температуру у оперативном систему Виндовс 10

Speedfan Lets You Monitor VoltageСпеедФан је бесплатни софтвер за напредне кориснике Виндовс-а који вам омогућава да пратите напон, брзину вентилатора и температуру. Преузмите и научите како да користите СпеедФан.

СпеедФан је одличан алат за праћење виталних статистика вашег рачунара. Можете да пазите на ствари као што су напон, брзина вентилатора и температура, што је важно да бисте били сигурни да ваш рачунар ради несметано. СпеедФан је једноставан за коришћење и може бити од велике помоћи у одржавању најбољег рада рачунара.заштитни зид који блокира ВиФи

Радим на лаптопу и мислим да је потребно озбиљно подешавање са вентилатором. Врти се веома брзо сваких неколико минута и веома је гласан. Тражећи неколико опција за контролу температуре мог рачунарског система, одлучио сам да проверим СпеедФан. Ово је моћан софтвер који може да очита напон, температуру и брзину вентилатора вашег рачунара.Преглед вентилатора брзине

СпеедФан мења брзину вентилатора рачунарског система на основу температуре различитих компоненти. Програм проверава температуру компоненти система помоћу дигиталних температурних сензора и у складу са тим мења брзину вентилатора. Програм ради са чиповима за хардверски монитор, а такође приказује температуру хард диска кроз С.М.А.Р.Т информације. Осим што приказује температуру унутар матичне плоче, процесора и чврстих дискова, овај програм такође аутоматизује циклусе хлађења моје машине.

лепезаСпеедФан има много функција и након што сам га користио на свом систему, одлучио сам да сумирам неке од његових важних тачака у свом посту.

  • Када покренете СпеедФан, видећете поље за потврду „Аутоматска брзина вентилатора“ у прозору програма. У почетку сам мислио да ће једноставно проверити ово бити довољно да контролишем брзину вентилатора у мом систему, али сам погрешио, са СпеедФан-ом није било тако лако. Па, проверио сам, али нисам приметио никакву промену у брзини вентилатора моје машине.
  • Једна веома важна ствар коју треба имати на уму пре него што почнете са СпеедФан-ом је да овај програм не гарантује да ће добро функционисати са свим матичним плочама, па проверите компатибилност матичне плоче пре него што почнете са њим. Можете проверити компатибилност матичне плоче ОВДЕ .

фан-2

  • Да би програм почео да ради са вашим системом, прво га морате подесити. Кликните на картицу „Конфигуриши“ у главном прозору СпеедФан-а. Овде ћете видети неке етикете и чип. Главна сврха СпеедФан-а је да провери температуру помоћу температурних сензора унутар вашег уређаја, а ове ознаке указују на то да брзина вентилатора треба да варира у зависности од чипа и сензора са којим су повезани.
  • У прозору за конфигурацију можете приметити блокове са захтевом „Жеља“ и „Упозорење“.
Популар Постс