Како да поправите недостатак звука на ИоуТубе-у

How Fix No Sound YoutubeАко имате проблема са звуком на ИоуТубе-у, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да решите проблем. Прво проверите да ли је звук на рачунару укључен и да ли је јачина звука појачана. Ако користите слушалице, уверите се да су укључене до краја и да ли је јачина звука појачана. Ако и даље не чујете никакав звук, покушајте да поново учитате страницу. Ако то не успе, покушајте да обришете кеш меморију и колачиће прегледача и поново учитајте страницу. Ако и даље имате проблема, покушајте да гледате видео у другом прегледачу. Понекад проблем није у рачунару или претраживачу, већ у самом видеу. Ако звук ради на другим видео снимцима, али не и на оном који покушавате да гледате, можда постоји проблем са самим видео снимком. У овом случају, можете покушати да контактирате власника видео снимка или да оставите коментар на видео како бисте га обавестили да постоји проблем. Ако имате проблема са звуком на ИоуТубе-у, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да решите проблем. Прво проверите да ли је звук на рачунару укључен и да ли је јачина звука појачана. Ако користите слушалице, уверите се да су укључене до краја и да ли је јачина звука појачана. Ако и даље не чујете никакав звук, покушајте да поново учитате страницу. Ако то не успе, покушајте да обришете кеш меморију и колачиће прегледача и поново учитајте страницу. Ако и даље имате проблема, покушајте да гледате видео у другом прегледачу. Понекад проблем није у рачунару или претраживачу, већ у самом видеу. Ако звук ради на другим видео снимцима, али не и на оном који покушавате да гледате, можда постоји проблем са самим видео снимком. У овом случају, можете покушати да контактирате власника видео снимка или да оставите коментар на видео како бисте га обавестили да постоји проблем.програм за уређивање регистра 10

ИоуТубе је најпопуларнија веб локација за стриминг видео записа. Ако сте овде, то вероватно значи да не чујете звук или звук када пуштате ИоуТубе видео записе. Ово је веома чест проблем са којим се Јутјубери суочавају и такође га је релативно лако поправити. Постоји много разлога за то Нема звука на ИоуТубе-у проблем, а у овом посту данас ћемо разговарати о неким могућим узроцима и решењима за те узроке. У већини случајева, поновно покретање уређаја је најбољи начин да решите ове привремене проблеме.

нема звука на иоутубе

Нема звука на ИоуТубе-у

Испробајте ове предлоге и видите да ли помажу:  1. Проверите подешавања јачине звука
  2. Освежите прегледач
  3. Затворите покренуте програме
  4. Освежите Фласх Плаиер
  5. Обришите кеш претраживача
  6. Ажурирајте драјвер за звучну картицу.

1] Прва ствар коју треба урадити проверите подешавања јачине звука Твој уређај. Уверите се да звучници вашег уређаја нису искључени или на минималној јачини звука. Такође проверите подешавања конфигурације звучника вашег уређаја. Понекад Клизач миксера за јачину звука је на најнижој поставци тако да не видимо икону за искључивање звука на звучнику. Понекад је уграђени ИоуТубе контролер гласа такође онемогућен или подешен на минималну јачину звука. Такође, уверите се да икона звучника на картици прегледача на којој се видео репродукује није онемогућена.

2] Други разлог за ову грешку може бити ваш Интернет претраживач . Ова грешка се јавља ако ваш претраживач није ажуриран на најновију верзију. Дакле, ако се суочавате са овом грешком без звука, покушајте ажурирање вашег претраживача и проверите да ли је проблем решен. Такође можете покушати да пустите овај видео у другом веб прегледачу да видите да ли је проблем у вашем претраживачу. Ако је тако, можда бисте желели да размислите о ресетовању или поновном инсталирању вашег веб претраживача.

Повезана читања: Нема звука у Цхроме-у | Нема звука у Фирефок-у .3] Понекад други мултимедијални програми отворена на вашем уређају може изазвати ову грешку на ИоуТубе-у. Покушајте да затворите све покренуте програме и проверите да ли је проблем решен.

4] Фласх Плаиер такође понекад може бити кривац. У многим случајевима се види да ажурирање на најновију верзију Фласх Плаиер-а ствара неке проблеме са звуком на вашим уређајима. Ако сте недавно ажурирали Фласх Плаиер и добијате грешку „Нема звука на ИоуТубе-у“, вратите се на претходну верзију и погледајте да ли вам то помаже.

како некоме поклонити игру на кбок оне

5] Иако то у већини случајева није узрок, али кеш датотеке, колачићи и привремене интернет датотеке ускладиштене на вашем уређају такође могу довести до ове грешке. Обришите све кеш датотеке и привремене датотеке и ово би могло помоћи у решавању овог проблема. Користите Алат за чишћење диска за постизање овог циља.

6] Ако се обично сусрећете нема проблема са звуком на вашем Виндовс рачунару , ажурирајте драјвер за звучну картицу и види. Такође покрените алатку за решавање проблема са звуком. Можете му приступити преко Страница за решавање проблема са подешавањима в Виндовс 10.

постављање заставе

Неки други уобичајени разлози за недостатак звука на ИоуТубе-у укључују лошу везу, ограничења ауторских права итд. Обавезно проверите видео на некој другој веб локацији за стриминг видео записа пре него што наставите са било којим другим решењем јер се многи видео снимци учитавају без звука.

$ : Погледајте и препоручени коментар испод.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

САВЕТ : Ако сте страствени ИоуТубер, обавезно погледајте ово ИоуТубе трикови поруку која ће побољшати ваше искуство гледања видео записа.

Популар Постс