Како избрисати све старе тачке враћања система и претходне верзије датотека у оперативном систему Виндовс 10

How Delete All Old System Restore PointsАко сте ИТ стручњак, онда знате да је један од најбољих начина да ваш систем неометано ради јесте да избришете старе тачке враћања система и претходне верзије датотека. Ово ће вам помоћи да ослободите простор на чврстом диску и да ваш систем ради брже. Ево како то да урадите у оперативном систему Виндовс 10. Прво отворите контролну таблу и кликните на икону Систем. Затим кликните на картицу Заштита система, а затим кликните на дугме Конфигуриши. Сада, у одељку Коришћење простора на диску, кликните на дугме Избриши. На крају, кликните на дугме Избриши све да бисте потврдили да желите да избришете све своје старе тачке враћања система и претходне верзије датотека.Већина нас зна да можемо да очистимо све осим најновије тачке враћања система помоћу уграђеног услужног програма Виндовс Диск Цлеануп. Отварамо услужни програм за чишћење диска > Очистите системске датотеке > картицу Напредне опције > Ослободите додатни простор на диску брисањем свега осим најновије тачке враћања > Кликните на Очисти > Примени/ОК.

избришите старе тачке враћања система

читати : Која би требала бити учесталост тачака враћања система у Виндовс 10 ?Избришите све старе тачке враћања система у Виндовс 10

Такође можете уклонити ако желите. СВЕ старе тачке враћања система, као и подешавања система и претходне верзије датотеке изворно у оперативном систему Виндовс 10/8/7.

уклањање прелома речи

Да бисте то урадили, отворите Цонтрол Панел > Систем анд Сецурити > Систем и кликните Заштита система .

У новијим верзијама оперативног система Виндовс 10, можда ћете морати да отворите Подешавања > Систем > О. Померите се надоле док не видите Заштита система линк. Кликните овде.Затим, у одељку Опције заштите, изаберите системски диск и кликните на Конфигуриши.

Овде кликните на Избришите све тачке враћања (укључујући системске поставке и претходне верзије датотека) .

Кликните на Аппли / ОК.

Старе тачке враћања система ће бити избрисане.

То је то!

Бесплатни алати попут ЦЦлеанер такође ће вам помоћи да избришете тачке враћања система. Ово ћете пронаћи у Тоолс > Систем Ресторе.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Сада прочитајте : Шта се дешава ако прекинете враћање система у претходно стање или поново покренете Виндовс 10 ?

системске поставке и претходне верзије датотека
Популар Постс