Најбољи бесплатни пакети безбедности на мрежи за Виндовс 10

Best Free Internet Security SuitesКао ИТ стручњак, препоручујем да проверите најбоље бесплатне безбедносне пакете на мрежи за Виндовс 10. Постоји много одличних опција, али ја лично преферирам оне које нуде свеобухватан пакет безбедносних функција. На пример, заиста ми се свиђа МцАфее Тотал Протецтион пакет. Нуди велики скуп функција по веома разумној цени. Укључује заштитни зид, анти-вирус, анти-шпијунски софтвер и детекцију упада. Такође има сјајну функцију која вам омогућава даљински приступ рачунару са било ког места у свету. Ако тражите свеобухватније безбедносно решење, препоручио бих Симантец Нортон Сецурити пакет. Нуди много шири спектар функција, укључујући заштитни зид, анти-вирус, анти-шпијунски софтвер, анти-малвер и детекцију упада. Такође укључује моћан филтер против нежељене поште и функцију родитељске контроле. било који од ова два пакета, добићете одличан скуп функција које ће вам помоћи да заштитите рачунар од претњи на мрежи.Неке смо већ видели бесплатни антивирусни софтвер и мало бесплатни самостални софтвер за заштитни зид за Виндовс. Али ако тражите интегрисани, слојевит безбедносни софтвер, можда бисте желели да погледате неке од ових бесплатних пакета Интернет Сецурити доступних за ваш рачунар са оперативним системом Виндовс 10/8/7.

таскенг еке искачуће

Бесплатни софтвер Интернет Сецурити Суите

Ево неких од најбољих бесплатних програма Интернет Сецурити Суите за Виндовс 10 рачунаре:

  1. Цомодо Интернет Сецурити
  2. Оутпост безбедносни комплет
  3. Робосцан Интернет Сецурити
  4. ЗонеАларм бесплатни антивирус + заштитни зид
  5. 360 Интернет безбедност
  6. ТАЦХИОН Интернет безбедност.

Хајде да их погледамо.1] Цомодо Интернет Сецурити

Цомодо Интернет Сецурити можда најпопуларнији бесплатни безбедносни пакет који нуди вишеслојну безбедност за ваш Виндовс рачунар. Обећава да ће заштитити ваше личне податке од хакера и злонамерног софтвера.

Укључује антивирусни модул, анти-бот, анти-рооткит, награђивани заштитни зид, инвазија домаћина превенција , сандбок за непоуздани софтвер, заштиту од малвера и заштиту од преливања бафера која пружа свеобухватну заштиту од разних савремених претњи. Има леп кориснички интерфејс и прилично је једноставан за коришћење и подешавање.Топло препоручујемо Цомодо Интернет Сецурити Фрее!

2] Оутпост Сецурити Суите

Оутпост безбедносни комплет је одличан безбедносни пакет за ваш Виндовс рачунар. Одликује се тиме што је први комплетан бесплатни Интернет Сецурити Суите за Виндовс и укључује други механизам за заштиту од малвера који је посебно усмерен на шпијунски софтвер, рекламни софтвер и тројанце. Саставни део Агнитумовог свеобухватног анти-малвер система, ова јединствена комбинација два модула, заједно са награђиваним заштитним зидом, пружа циљанију безбедност за кориснике Виндовс-а.

Оутпост Сецурити Суите БЕСПЛАТНО укључује антивирусне, фиревалл и проактивне одбрамбене технологије. Бесплатно решење користи најновије методе за спречавање инфекција, оштећења података и упада у рачунар. Нуди бесплатно чишћење вируса, бесплатну заштиту од нежељене поште и ИмпровеНет - бесплатне услуге у облаку. То је лагано решење, потпуно компатибилно са Виндовс, 32-битним и 64-битним верзијама.

3] Робосцан Интернет Сецурити

пречице које не раде Виндовс 10

Робосцан Интернет безбедност је још један интегрисани безбедносни програм за заштиту ваших рачунара од спољних мрежних претњи. Бесплатна верзија укључује заштиту од вируса и шпијунског софтвера, лични заштитни зид, заштиту система и заштиту приватности. Робосцан Интернет Сецурити користи сигурносни систем Дуал Енгине - БитДефендер енгине и Тера енгине - обезбеђује филтрирање на више нивоа за детаљније откривање и уклањање претњи на мрежи. Ова бесплатна верзија безбедносног пакета је подржана огласима, тако да ако вам се не свиђају огласи (а ко воли!), уместо тога можете размотрити прве три опције. Хвала на упозорењу о овоме, Самит Тхандукар.

4] ЗонеАларм бесплатни антивирус + заштитни зид

ЗонеАларм бесплатни антивирус + заштитни зид комбинује снагу ЗонеАларм Фиревалл и Касперски АнтиВирус мотор. Моћни заштитни зид ЗонеАларм и Касперски Антивирус чине га моћном комбинацијом. ЗонеАларм Фрее Антивирус + Фиревалл је пун функција и одличан је за потпуну заштиту вашег Виндовс рачунара.

5] 360 Интернет безбедност

360 Интернет безбедност укључује неколико антивирусних механизама. Његов троструки антивирусни механизам помаже у заштити вашег система од свих врста најновијих претњи малвера.

360 Интернет безбедност 2013

Тврди да брзо открива различите вирусе и брзо их уклања. Нуди заштиту у реалном времену са овим вишеструким антивирусним машинама. Такође обезбеђује ваше сесије претраживања веба, штитећи тако вашу приватност на мрежи.

Такође проверите : ТАЦХИОН Интернет Сецурити .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Јавите нам који препоручујете.

Популар Постс