Цомодо Интернет Сецурити: Бесплатан слојевити сигурносни софтвер за Виндовс

Comodo Internet SecurityЦомодо Интернет Сецурити Суите Фрее укључује антивирус, заштитни зид са филтрирањем пакета, напредну заштиту од упада у хост, аутоматску изолацију непознатих датотека.

Цомодо Интернет Сецурити је бесплатан, слојевити безбедносни софтвер за Виндовс који нуди заштиту од разних претњи, укључујући вирусе, малвер и шпијунски софтвер. Цомодо-ова награђивана технологија блокира непознате и непоуздане датотеке, чувајући ваш рачунар од оштећења. слагање различитих безбедносних протокола како би се створила чврста заштита од онлајн претњи. Вишеслојни приступ Цомодо Интернет Сецурити-а безбедности нуди заштиту од разних претњи, укључујући вирусе, малвер и шпијунски софтвер. Цомодо-ова награђивана технологија блокира непознате и непоуздане датотеке, чувајући ваш рачунар од оштећења. Софтвер Цомодо Интернет Сецурити доступан је бесплатно и нуди низ функција за заштиту рачунара од оштећења. Цомодо технологија блокира непознате и непоуздане датотеке, чувајући ваш рачунар од оштећења. Поред тога, Цомодо-ов софтвер Интернет Сецурити нуди низ других функција за заштиту вашег рачунара, укључујући заштитни зид, заштиту од нежељене поште и још много тога.Цомодо Интернет Сецурити је још један добар бесплатни вишеслојни сигурносни софтвер за ваш Виндовс рачунар који штити од хакера и злонамерног софтвера и такође чува личне податке. Нуди потпуну заштиту, комбинујући моћну антивирусну заштиту, заштитни зид пословне класе са филтрирањем пакета, напредну заштиту од упада у хост и аутоматско чување непознатих датотека у сандбок-у.Цомодо Интернет Сецурити

Бесплатно Цомодо Интернет Сецурити за Виндовс ПЦ

Више од само антивирусног програма, он такође укључује награђивани заштитни зид, превенцију упада у хост, заштићено окружење непоузданог софтвера, заштиту од малвера и заштиту од препуњавања бафера како би се обезбедила свеобухватна заштита од данашњег разноликог спектра претњи. .Карактеристике Цомодо Интернет Сецурити Фрее:

како држати лаптоп укљученим када су затворени прозори 10
  • Антивирус: Надзире и уништава сав постојећи злонамерни софтвер који се крије на рачунару.
  • Анти-Спиваре: Открива претње шпијунског софтвера и елиминише све инфекције.
  • Анти-Рооткит: скенира, открива и уклања руткит на вашем рачунару.
  • Заштита од ботова: Спречава злонамерни софтвер да ваш рачунар претвори у зомбија.
  • Дефенсе +: Штити важне системске датотеке и блокира малвер пре него што се инсталира.
  • Ауто Сандбок технологија: Покреће непознате датотеке у изолованом окружењу где не могу да изазову штету.
  • Меморијски заштитни зид: Најновија заштита од софистицираних напада прекорачења бафера.
  • Анти-Малваре Убија злонамерне процесе пре него што могу да изазову штету.
  • Ради на Виндовс 10/8/7/Виста.

Иди узми то од њега страница за преузимање . Ако вам је потребан само антивирусни програм, проверите Цомодо бесплатни антивирусни програм .

Бићу веома срећан ако неко од овде присутних корисника Цомодо Интернет Сецурити Фрее подели своје искуство у корист других!Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Дођите овде ако тражите више бесплатни софтвер Интернет Сецурити Суите за ваш Виндовс рачунар.

Популар Постс