Како уметнути СИМ картицу и поставити везу за пренос података на Сурфаце уређају

How Insert Sim Card Set Up Data Connection Surface DeviceОвај пост вам показује како да убаците СИМ картицу и подесите везу за пренос података на Сурфаце-у да бисте остали повезани где год да се налазите.

Подешавање везе за пренос података на вашем Сурфаце уређају је једноставно. Само пратите ове једноставне кораке и брзо ћете бити на мрежи.1. Уметните СИМ картицу у слот за СИМ картицу. Ако ваш уређај има слот за микро-СИМ, биће вам потребан адаптер за коришћење СИМ картице стандардне величине.2. Идите на Подешавања > Мрежа и Интернет > Целлулар. Укључите мобилне податке.

3. Изаберите своју СИМ картицу са листе доступних оператера. Ако нисте сигурни који да одаберете, обратите се свом провајдеру сервиса.4. Унесите АПН подешавања за свог провајдера сервиса. Ако нисте сигурни шта је то, обратите се свом провајдеру сервиса.

је ивица иста као Интернет Екплорер

5. То је то! Сада би требало да будете у могућности да се повежете на интернет користећи своју мобилну везу за пренос података.Да бисте се повезали на мобилну мрежу на свом Сурфаце Про (5. генерација) са ЛТЕ Адванцед, Сурфаце Го са ЛТЕ Адванцед или Сурфаце Про Кс , биће вам потребна нано-СИМ картица од вашег мобилног оператера пре него што почнете. У данашњем посту ћемо вам показати како да убаците СИМ картицу и подесите везу за пренос података на свом Сурфаце уређају. Упутства се односе на Виндовс 10 уређаји иПовршина.

Како уметнути СИМ картицу у Сурфаце

Сурфаце Про (5. генерација) са ЛТЕ Адванцед

1. Са Сурфаце Про (5. генерација) са ЛТЕ Адванцед-ом окренутим надоле, нежно извуците постоље. На полеђини постоља налази се Мицрософт лого.

2. Уклоните алатку за избацивање СИМ картице са картице са упутствима на врху коверте у кутији у којој је дошао ваш Сурфаце Про.

3. Пронађите лежиште за СИМ у доњем десном углу и испод постоља Сурфаце Про (5. генерације) са ЛТЕ Адванцед.

4. Уметните алатку за избацивање СИМ картице у мали отвор и лагано притисните да бисте избацили лежиште СИМ картице. Када завршите, вратите алатку за избацивање СИМ картице у картицу са упутствима да бисте је касније могли пронаћи.

[Извор слике – Мицрософт]

5. Уклоните СИМ лежиште из слота. Када га уклањате, држите га лицем нагоре.

6. Поставите СИМ картицу лицем нагоре у лежиште за СИМ картицу. Уверите се да је мали зарез у углу СИМ картице у линији са урезом на СИМ лежишту тако да правилно стоји. Слово или логотип на СИМ картици морају бити окренути нагоре.

уметните СИМ картицу и подесите везу за пренос података на Сурфаце-у

7. Гурните лежиште СИМ картице назад у отвор за СИМ картицу док не кликне на своје место. Мала рупа у лежишту за СИМ треба да буде најближа доњем десном углу. Уверите се да лежиште СИМ картице глатко клизи - немојте га силом.

Мицрософт је такође обезбедио кратак видео Сазнајте како да инсталирате СИМ картицу у свој Сурфаце Про уређај.

Како да инсталирате СИМ картицу у Сурфаце Го са ЛТЕ Адванцед

Процедура за уметање СИМ картице у Сурфаце Го уређај је скоро иста као горе. Ево како:

 1. Када је Сурфаце Го са ЛТЕ Адванцед окренутим према себи, ротирајте леву ивицу према себи док не видите лежиште за СИМ.
 2. Уклоните алатку за избацивање СИМ картице са картице са упутствима која сте добили у кутији Сурфаце Го.
 3. Уметните алатку за избацивање СИМ картице у мали отвор и лагано притисните док СИМ лежиште не искочи. Када завршите, држите алатку за избацивање СИМ картице на безбедном месту како бисте је касније могли пронаћи.
 4. Уклоните СИМ лежиште из слота. Када га уклањате, држите га лицем нагоре.
 5. Ставите СИМ картицу у лежиште за СИМ картицу. Уверите се да се зарези на СИМ картици и лежишту подударају. Слово или логотип на СИМ картици морају бити окренути нагоре.
 6. Гурните СИМ лежиште назад у отвор за СИМ картицу док не кликне на своје место. Немојте то форсирати- Лежиште за СИМ картицу треба глатко да се увуче.

Како да инсталирате СИМ картицу у Сурфаце Про Кс уређај:

 1. Поставите Сурфаце Про Кс екран на сто и подигните постоље да отворите врата СИМ картице.
 2. Уметните приложени алат за избацивање СИМ картице у мали отвор на вратима СИМ картице да бисте га одвојили.
 3. Уметните СИМ картицу у отвор за СИМ картицу док не кликне.
 4. Вратите поклопац СИМ картице на место, а затим притисните док не кликне.
 5. Да бисте користили своју СИМ картицу, изаберите Почетак > Подешавања > Мрежа и Интернет > ћелијски , затим испод Користите ову СИМ картицу за мобилне податке , Изаберите СИМ1 .
 6. На траци задатака изаберите Нет икона и проверите да ли је мобилни оператер ваше СИМ картице наведен.

Како да подесите везу за пренос података на Сурфаце уређају

Можете да подесите ЛТЕ везу на Сурфаце Про Кс, Сурфаце Про (5. генерација) са ЛТЕ Адванцед или Сурфаце Го са ЛТЕ Адванцед да бисте остали повезани где год да сте.

Сурфаце Про Кс и Сурфаце Про са ЛТЕ Адванцед

Постоје два начина за добијање мобилних података на Сурфаце Про Кс:

1. Можете да користите нано-СИМ и пакет за пренос података вашег мобилног оператера.

ИЛИ

2. Можете да користите уграђену СИМ картицу (еСИМ) уграђену у Сурфаце Про Кс са апликацијом Мобиле Планс у оперативном систему Виндовс 10. У апликацији Мобиле Планс можете да додате свој уређај свом тренутном налогу мобилног оператера. или се пријавите са новим.

1] Коришћење СИМ картице и дата плана вашег мобилног оператера

 • Обратите се свом мобилном оператеру да бисте се претплатили на план за пренос података или да бисте га додали свом тренутном плану за пренос података.
 • Уметните СИМ картицу у Сурфаце Про Кс.
 • Након уметања СИМ картице, изаберите Почетак > Подешавања > Мрежа и Интернет > ћелијски а затим изаберите СИМ1 из Користите ову СИМ картицу за мобилне податке .

2] Коришћење еСИМ-а и апликације Мобиле Планс

Ако ово први пут користите еСИМ, потребно је да се повежете на Ви-Фи и отворите апликацију Мобиле Планс. Погледајте ово Мицрософт водич за више информација.

Ако имате оба типа пакета за пренос података (један од вашег мобилног оператера и један од другог мобилног оператера преко апликације Мобиле Планс), можете се пребацивати између њих у било ком тренутку. Ево како:

 • Изабери Почетак > Подешавања > Мрежа и Интернет > ћелијски изаберите тарифни план.
 • Да бисте користили СИМ картицу свог мобилног оператера, изаберите СИМ1 за Користите ову СИМ картицу за мобилне податке .
 • Да бисте користили свој еСИМ план, изаберите На пример заКористите ову СИМ картицу за мобилне податке .

Сурфаце Го с ЛТЕ Адванцед

је твојеСурфаце Го са ЛТЕ Адванцед има једно лежиште за СИМ у које можете да уметнете нано СИМ картицу. Пре подешавања ЛТЕ везе, потребна вам је активирана нано-СИМ картица од вашег мобилног оператера.

Ево како да почнете са ЛТЕ на Сурфаце Го:

 • Обратите се свом мобилном оператеру да бисте се претплатили на план за пренос података или да бисте га додали свом тренутном плану за пренос података.
 • Уметните СИМ картицу у Сурфаце Го уз ЛТЕ Адванцед.
 • Да бисте били сигурни да сте повезани на мобилну мрежу, изаберите Почетак > Подешавања > Мрежа и Интернет > ћелијски .
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

То је све! Надам се да ће вам овај водич бити од помоћи.

Популар Постс