Како потпуно деинсталирати Виндовс 8 Девелопер Превиев

How Uninstall Windows 8 Developer Preview CompletelyОвај чланак ће вам рећи како да потпуно деинсталирате Виндовс користећи опције покретања у мсцонфиг или ЕасиБЦД са вашег рачунара.

Ако планирате да деинсталирате Виндовс 8 Девелопер Превиев, треба да знате неколико ствари. Прво, важно је напоменути да је деинсталација ОС-а мало другачија од деинсталирања програма. Друго, мораћете да предузмете неколико додатних корака да бисте били сигурни да је све уклоњено. Ево кратког прегледа шта треба да урадите: 1. Направите резервну копију свих ваших података. Ово је важно јер ће деинсталирање ОС-а избрисати све на вашем чврстом диску. 2. Користите алатку „Додај/уклони програме“ да бисте деинсталирали Виндовс 8 Девелопер Превиев. 3. Избришите фасциклу Виндовс 8 Девелопер Превиев. 4. Поново покрените рачунар. Праћење ових корака ће осигурати да Виндовс 8 Девелопер Превиев буде потпуно уклоњен из вашег система.повишени прозори командне линије 10

Мицрософт Виндовс 8 Девелопер Превиев обећава да ће бити један од најбољих Мицрософтових оперативних система. Већина корисника који користе Виндовс 8 Девелопер Превиев дали су позитивне повратне информације о овом оперативном систему.Извештава се да је Виндовс 8 Девелопер Превиев преузет 500.000 пута за мање од једног дана након објављивања. И сада можемо бити сигурни да је прешао милионску границу.

Виндовс 8 Девелопер Превиев је представио многе нове функције и концепте и компатибилан је са свим Виндовс 7 компатибилним системима. Из тог разлога, већина корисника двоструко покреће Виндовс 8 Девелопер Превиев са Виндовс 7.Ако из неког разлога желите да деинсталирате Виндовс 8, можете користити било који од доленаведених метода:

Деинсталирајте Виндовс 8 користећи опцију покретања у мсцонфиг.

1. Тип мсцонфиг на почетку претраге и притисните Ентер.

2. конфигурација система кутија ће се отворити. Пребаците на картица за преузимање и Изабери Виндовс Девелопер Превиев. Затим кликните на избрисати .Виндовс грешка код 0кц004ф063

3. Кликните на Применити дугме, а затим на крају кликните У реду .

4. Сада само треба да форматирате партицију на којој сте инсталирали Виндовс 8 Девелопер Превиев и онда можете да вратите свој простор на диску. Да бисте то урадили, отворите фасциклу Рачунар и кликните десним тастером миша на диск јединицу на којој је инсталиран. Изаберите Формат.

То је то! Све је спремно!

Деинсталирајте Виндовс 8 помоћу ЕасиБЦД-а


1. ЕасиБЦД је бесплатни услужни програм који се може користити за деинсталирање Виндовс 8 Девелопер Превиев-а. Да бисте то урадили, прво морате да преузмете и инсталирате ЕасиБЦД апликација у Виндовс 7.

2. Након инсталирања ЕасиБЦД, бежи Ово. Кликните на Да ако се од вас затражи да управљате корисничким приступом.

3. Сада кликните на Промените мени за покретање дугме. Видећете унос под називом Виндовс Девелопер Превиев. Изаберите га и кликните на избрисати дугме.

адреса лажна

4. Појавиће се порука потврде. Притисните да .

5. Управо сте уклонили унос Виндовс 8 Девелопер Превиев из менија за покретање. Кликните на С аве подешавања и затворите апликацију.

6. Последњи корак је форматирање партиције на којој сте инсталирали Виндовс 8 Девелопер Превиев да бисте вратили нешто простора на диску.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Пратећи ове кораке, потпуно ћете уклонити Виндовс 8 Девелопер Превиев са свог рачунара.

Популар Постс