Цомодо Антивирус Преглед: Бесплатно преузимање за Виндовс ПЦ

Comodo Antivirus ReviewЦомодо Антивирус Фрее је ефикасан антивирусни програм за Виндовс 10/8/7 који долази са свеобухватним пакетом заштитних технологија и чистим интерфејсом.

Цомодо Антивирус је један од најпопуларнијих доступних антивирусних програма и то са добрим разлогом. Бесплатан је за преузимање и коришћење, доступан је и за Виндовс и за Мац, и препун је функција. Што се тиче заштите, Цомодо Антивирус користи и традиционалну детекцију засновану на потписима и хеуристичку анализу да идентификује и блокира малвер. Такође укључује заштитни зид, технологију сандбокинга и мноштво других безбедносних функција. У погледу перформанси, Цомодо Антивирус је одличан. Има веома лаган отисак и не успорава ваш систем. Такође је веома једноставан за коришћење, са једноставним интерфејсом и јасним, сажетим упутствима. Све у свему, Цомодо Антивирус је одличан избор за све који траже бесплатан антивирусни програм. Препун је функција, једноставан је за коришћење и не успорава ваш систем. Ако тражите бесплатан антивирусни програм, Цомодо Антивирус је одличан избор.Са порастом сајбер напада ових дана, лични подаци који се чувају на вашем рачунару више нису безбедни. Иако не можете да обезбедите сервере веб портала, можете заштитити своје уређаје добрим антивирусним програмом и заштитити их од разних малвера и тројанаца који краду податке. Који антивирус користити? У овом посту ћемо причати о Цомодо бесплатни антивирусни програм верзија, која је такође саставни део Цомодо Интернет Сецурити Бесплатно . Овај бесплатни антивирусни софтвер ће вам помоћи да у потпуности заштитите свој Виндовс рачунар. Пружа потпуну заштиту од малвера и тројанаца који краду податке.згодан антивирус

Цомодо Антивирус бесплатан за Виндовс рачунар

За разлику од других антивирусних програма, Цомодо Антивирус има сличне карактеристике и за плаћену и за бесплатну верзију. Пакет укључује скенер вируса, карантин, Сандбок оперативно окружење и менаџер задатака. Његово брзо скенирање облака даје вам листу заражених датотека у реалном времену. Плаћена верзија такође укључује заштитни зид.Наочаре које Цомодо чине одличном опцијом

Карантин О: Неки антивирусни програми откривају могуће заражене датотеке и одмах их бришу. Али шта ако откријете да ова датотека није заражена и да је прилично важна? Ту помаже карантин. Цомодо Антивирус врши темељно скенирање и открива све датотеке за које се чини да су заражене и штетне за ваш рачунар. Ове датотеке се затим стављају у карантин, што затим уклања датотеку са првобитне локације, уноси неопходне измене и смешта их у неку скривену фасциклу на рачунару којој други програми не могу да приступе.

Аутоматско ажурирање: Када преузмете и инсталирате антивирусни програм на рачунар, не морате да бринете о најновијој објављеној и ажурираној верзији. Програм ће се аутоматски ажурирати на најновију верзију антивирусне заштите.

Сандбок ТецхнологиСандбок технологија која се користи у Цомодо антивирусу ствара виртуелно рачунарско окружење за непоуздане програме, штитећи на тај начин ваш рачунар од вируса и тројанаца. Виртуелно окружење оперативних система извршава непоуздане програме или датотеке без утицаја на апликацију у којој је покренуто.

Планирано скенирање

Помоћу овог бесплатног антивирусног програма можете заказати скенирање рачунара како желите.

Све у свему, Цомодо је леп и користан антивирусни програм који долази са свеобухватним пакетом заштитних технологија, као и једноставним и чистим интерфејсом. Главна рецензија има све. Више се ради о заштити него о откривању. Програм помаже у уклањању заражених датотека са вашег рачунара, чиме се побољшава његова брзина и перформансе.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Бесплатно преузмите Цомодо Антивирус са Ево и јави нам шта бесплатни антивирусни софтвер радије користите за заштиту свог Виндовс рачунара.

Популар Постс