ЗонеАларм бесплатни антивирус + заштитни зид за Виндовс Преглед и преузимање

Zonealarm Free Antivirus FirewallПреузмите бесплатни антивирусни програм ЗонеАларм + заштитни зид за Виндовс. Цхецк Поинт Софтваре Тецхнологиес је објавио нови бесплатни безбедносни пакет који комбинује карактеристике заштитног зида ЗонеАларм и Касперски Анти-Вирус.

ЗонеАларм бесплатни антивирус + заштитни зид за Виндовс Преглед и преузимањеКао ИТ стручњак, топло препоручујем ЗонеАларм Фрее Антивирус + Фиревалл за Виндовс. То је одличан производ који нуди одличну заштиту од вируса, малвера и других претњи на мрежи. Такође је веома једноставан за коришћење и доступан је бесплатно.водич за прозор 8

ЗонеАларм Фрее Антивирус + Фиревалл је одличан избор за све који траже поуздано сигурносно решење које је лако за коришћење. Нуди одличну заштиту од вируса, малвера и других претњи на мрежи и доступан је бесплатно. Топло га препоручујем.

Ако тражите свеобухватно безбедносно решење за ваш Виндовс рачунар, топло препоручујем ЗонеАларм Фрее Антивирус + Фиревалл. То је одличан производ који нуди одличну заштиту од вируса, малвера и других претњи на мрежи. Такође је веома једноставан за коришћење и доступан је бесплатно. Топло га препоручујем.ЗонеАларм, водећи заштитни зид за Виндовс, сада нуди комбинацију антивирусног и заштитног зида. Да, добро сте чули. ЗонеАларм компаније Цхецк Поинт Софтваре Тецхнологиес је објавио нови бесплатни сигурносни пакет који комбинује функције ЗонеАларм Фиревалл и Касперски АнтиВирус мотор.Ово бесплатан пакет безбедности на интернету је доступан у многим различитим издањима, укључујући бесплатно издање, издање Интернет Сецурити и издање Ектреме Сецурити. У овом чланку ћемо говорити само о бесплатној верзији, тј. ЗонеАларм бесплатни антивирус + заштитни зид .

ЗонеАларм бесплатни антивирусни + заштитни зид преглед

Да бисте започели процес инсталације овог новог ЗонеАларм Фиревалл + Антивируса, само треба да отворите преузету датотеку веб инсталационог програма од 2МБ и препустите све остало њој. Аутоматски преузима и инсталира ЗонеАларм Антивирус + Фиревалл Фрее на ваш рачунар. Процењена величина преузимања - до 75 МБ. Преузимање се може паузирати и наставити у било ком тренутку.

ЗонеАларм бесплатни антивирус + заштитни зид

Дакле, сада, прелазећи на карактеристике овог сјајног безбедносног софтвера, баш као и сваки други антивирус, ЗонеАларм вам такође пружа заштитне екране у реалном времену који штите ваш рачунар сваки пут користећи популарне Касперски Анти-Вирус . Такође можете ручно да скенирате рачунар на вирусе, шпијунски софтвер итд. Доступна је и опција планираног скенирања одакле можете лако да управљате својим распоредом скенирања рачунара. Омогућава вам да закажете скенирање дневно, недељно или месечно. Антивирус такође бележи резултате последњег скенирања, а резултати последњег скенирања се такође могу лако прегледати. Његов моћни и познати заштитни зид пружа двосмерну заштиту и чини ваш рачунар невидљивим за хакере.

Са ЗонеАлармом можете чак резервну копију и враћање ваша жељена безбедносна подешавања. И можете такође заштита лозинком и закључајте ЗонеАларм лозинком тако да нико осим вас не може да омогући или онемогући штитове ЗонеАларм. Можете чак омогући прокси сервере на ЗонеАларм.

Нуди контролу апликација која блокира опасно понашање и неовлашћене преносе преко Интернета.

Па, једноставно ми се допала карактеристика овог комплета, јесте Режим игре . У режиму игре можете да изаберете да ли желите да одговорите са „Одбиј сва упозорења“ или „Дозволи сва упозорења“. На тај начин можемо уживати у мирном игрању игара или било чему на нашем рачунару.

Овај безбедносни апартман је опремљен са Заштита веб идентитета . Нуди идентификацију и заштиту података. Ово Анти-пхисхинг карактеристике зауставите приступ пхисхинг и шпијунским сајтовима. Помоћу ЗонеАларм такође можете активирати Идентити Гуард који обезбеђује супер сигуран систем за заштиту ваших трансакција са вашом кредитном картицом. Нико не може украсти податке о вашој кредитној картици ако сте омогућили Идентити Гуард.

Са овим безбедносним пакетом добијате и до 5 ГБ безбедног онлајн складишта бесплатног складиштења података на мрежи где можете да складиштите своје датотеке без ризика да их изгубите.

Ако говоримо о интерфејсу програма, онда је кориснички интерфејс програма савршено дизајниран за своје кориснике. Није потребно много корака да бисте приступили или извршили одређену функцију. Све је систематизовано.

Али у интерфејсу ми се нису допале контроле. На пример, ако кликнете на било коју контролу, она ће је само извршити без приказа минималне графике. Нећете моћи да кажете да ли је контрола активирана или не. Остало је супер. Кориснички интерфејс ради као шарм.

Друга ствар је да, за разлику од плаћених верзија, које се ажурирају сваких 1 сат, бесплатна верзија нуди аутоматско ажурирање антивирусних потписа само једном у 24 сата.

Моћни заштитни зид ЗонеАларм и Касперски Антивирус чине га моћном комбинацијом. ЗонеАларм Фрее Антивирус + Фиревалл је пун функција и одличан је за потпуну заштиту вашег Виндовс рачунара.

ЗонеАларм Фрее Антивирус + Фиревалл Преузимање

Виндовс 10 апликације се не ажурирају
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

АЖУРИРАЊЕ : Овај производ више није доступан као један - потребно је да га преузмете и инсталирате ЗонеАларм Антивирус Фрее и ЗонеАларм Фиревалл Фрее одвојено.

Популар Постс