Натионал Геограпхиц Тхеме & Пхото оф тхе Даи Мењач тапета за Виндовс ПЦ

National Geographic Photo Day Wallpaper ChangerТема Натионал Геограпхиц-а за Виндовс 7 састоји се од 12 одабраних позадина. Натионал Геограпхиц Пхото оф тхе Даи је аутоматска промена позадине на радној површини.

Натионал Геограпхиц Тхеме & Пхото оф тхе Даи Мењач тапета за Виндовс ПЦ

Натионал Геограпхиц Тхеме & Пхото оф тхе Даи Мењач тапета за Виндовс ПЦ

Као ИТ стручњак, увек тражим нове начине да мој Виндовс рачунар изгледа лепше. Недавно сам наишао на овај мали мали програм под називом Натионал Геограпхиц Тхеме & Пхото оф тхе Даи Цхангер Валлпапер.

Овај програм ради управо оно што звучи - мења позадину радне површине у нову фотографију са Натионал Геограпхиц-а сваког дана. И то не било коју фотографију – програм бира различиту истакнуту фотографију сваког дана, тако да увек добијате свежу слику високог квалитета.Ако сте попут мене и увек сте у потрази за новим и занимљивим фотографијама које би улепшале радну површину, овај програм свакако вреди погледати.НатионалГеограпхиц.цом је познат по невероватном квалитету фотографија и био сам велики обожавалац њиховог часописа. Ево Виндовс 7 теме коју сам саставио и мислим да је то једна од најбољих позадина за Натионал Геограпхиц.

Тема Натионал Геограпхица за ПЦ

ИН НатГео тема за Виндовс 7 састоји се од 12 одабраних позадина са званичне веб странице Натионал Геограпхиц Валлпапер-а и сви кредити припадају њима. Као НатГео фан и Виндовс 7 ентузијаста, управо сам направио ову тему бесплатно за личну употребу.

тема нат геоКликните овде за преузимање НатГео тема.

Ако само желите да преузмете СВЕ позадине, то можете лако да урадите помоћу бесплатног софтвера. Нат Гео Валлпапер Довнлоадер .

НатГео Валлпапер Довнлоадер вам омогућава да преузимате Позадине за Натионал Геограпхиц једним кликом.

Многи људи су користили неку врсту мењача позадине осим уграђене опције персонализације за Виндовс. Једна од најновијих је била радна површина Бинг, где је слика почетне странице Бинг Даили постављена као позадина радне површине. Слике почетне странице Бинг-а познате су по свом квалитету и пружају одличне слике. Слично томе, Натионал Геограпхиц је дуго био познат по квалитетним сликама.

Промена позадине за Виндовс ПЦ

Сада Натионал Геограпхиц Пхото оф тхе Даи Уредник позадина је објављен и доступан је за преузимање на ЦодеПлек-у. Ово је аутоматски мењач позадине за радну површину

Након преузимања, не морате да инсталирате софтвер. Само га копирајте у фасциклу и готови сте. Приликом првог покретања, од вас ће бити затражено да омогућите мењач фотографије дана (ПоД) тако да управља вашом позадином радне површине. Такође ће вас питати да ли желите да ПоД ажурира позадину када се Виндовс покрене. Затим ће се појавити на траци задатака одакле можете приступити његовим подешавањима.

Натионал Геограпхиц - Пхото оф тхе Даи Валлпапер Цхангер може аутоматски поставити позадину радне површине на Фотографија дана, а позадина се може мењати ручно или аутоматски.

Дневне архиве се такође могу омогућити да аутоматски архивирају дневне слике.

фацебоок мессенгер клијент

Такође има напредну могућност архивирања слика између било којег датума. (Тренутно доступно од 1. јануара 2009. до данас). Само изаберите период и притисните дугме за почетак. Можете користити дугме за заустављање ако желите да зауставите процес архивирања. Ова опција се налази у Архива > Напредно архивирање.

Дакле, ако вам се свиђа слика, можете је архивирати. Али неке слике заштићене ауторским правима не могу се поставити као позадину или преузети.

Натионал Геограпхиц - Промена позадина за фотографију дана проверава да ли постоје ажурирања након покретања. Ако је доступно веће ажурирање, софтвер ће га аутоматски инсталирати. За мања ажурирања, бићете упитани да ли желите да инсталирате ажурирање или не.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Пробајте... можете га преузети са његовог Почетна страница на Цодеплек.

Популар Постс