ИРКЛ драјвера НИЈЕ МАЊИ НИ ЈАВАН, 0к000000Д1, грешка заустављања на Виндовс 10

Driver Irql Not LessПоправи ИРКЛ ДРАЈВЕРА НИ МАЊИ ИЛИ ЈАВАН, 0к000000Д1, грешку плавог екрана узроковану иаСторА.сис, иаисп64 сис, Нетвтв04.сис, нвлддмкм.сис, ндис.сис, врУрл1Флт,/с датотекама у Виндовс-у. 7.

Ако сте ИТ стручњак, вероватно сте наишли на поруку о грешци „ДРИВЕ ИРКЛ НИ МАЊЕ ИЛИ ЈАВАН, 0к000000Д1, грешка заустављања на Виндовс 10“. Ова грешка може бити узрокована разним стварима, али најчешће је узрокована проблемом са управљачким програмом. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да поправите ову грешку. Прво, можете покушати да ажурирате управљачки програм који узрокује проблем. Ако то не успије, онда можете покушати да деинсталирате драјвер и затим га поново инсталирате. Коначно, ако ниједна од ових опција не функционише, можете покушати да ресетујете рачунар. Ако и даље видите поруку о грешци „ДРАЈВЕР ИРКЛ НИ МАЊИ ИЛИ ЈАВАН, 0к000000Д1, грешка заустављања у оперативном систему Виндовс 10“, онда је вероватно да постоји проблем са хардвером који узрокује проблем. У том случају, мораћете да контактирате квалификованог техничара да вам помогне да решите проблем.Овај чланак пружа упутства корак по корак о томе како да поправите ДРИВЕР ИРКЛ НИ МАЊЕ НИ ЈЕДНАКА , 0к000000Д1 Грешка плавог екрана узрокована иаСторА.сис, ндистпр64.сис , ииасп64 сис, Нетвтв04.сис , нвлддмкм.сис, ндис.сис, врУрлФлт.сис, ртвлане.сис, итд., датотеке драјвера у Виндовс 10/8/7. То значи да је драјвер режима језгра покушао да приступи страничној меморији када је ИРКЛ процеса био превисок. Хајде да видимо како да поправимо иаСторА.сис БСОД грешку у оперативном систему Виндовс 10. Процедура ће бити иста за друге датотеке. У основи морате да ажурирате, вратите или поново инсталирате одговарајући драјвер.Провера грешака ДРИВЕР_ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ је 0к000000Д1. То значи да је управљачки програм режима језгра покушао да приступи страничној меморији док је ИРКЛ процеса био превисок. Ова грешка се јавља ако је драјвер покушао да приступи адреси која се може страница (или је потпуно неважећа) док је ниво захтева за прекид (ИРКЛ) био превисок.

ДРИВЕР_ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛДРИВЕР_ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ

Датотека иаСторА.сис је софтверска компонента која се односи на Интел Рапид Стораге технологију компаније Интел. Ово је софтверско решење које подржава Интел Смарт Респонсе Тецхнологи. Ово омогућава рачунару да комуницира са опремом или било којим другим спољним повезаним уређајима. Интел Рапид Стораге технологија пружа подршку за ПЦИе или експресну интерконекцију периферних компоненти, подршку за серијски АТА РАИД или редундантни низ независних дискова 0, 1, 5 и 10 и режим приправности по укључењу (ПУИС).

1. Деинсталирајте управљачке програме за ИРСТ или Интел Рапид Стораге Тецхнологи.

Сада ћете морати да поправите управљачки програм за ВиФи или Етхернет на свом рачунару. Вреди напоменути да овај метод функционише за сва издања оперативног система Виндовс 10, укључујући Виндовс 10 Хоме.

Пре свега, почните притиском на комбинацију тастера ВИНКЕИ + Р да бисте покренули услужни програм Рун. Сада уђите девмгмт.мсц и ударио Да дођу у .Ово ће се отворити Менаџер уређаја за тебе. Сада кликните на унос означен као ИДЕ АТА/АТАПИ контролери и прошири га.

како направити видео успорено снимање на рачунару

Затим кликните десним тастером миша на све уносе драјвера означене као такве и кликните Избришите уређај .

Поново покрените рачунар да бисте проверили да ли је проблем решен.

2. Ажурирајте управљачке програме за ИРСТ или Интел Рапид Стораге Тецхнологи.

Ако чак и након деинсталирања драјвера, проблем са плавим екраном због иаСторА.сис и даље постоји, разлог може бити да су драјвери оштећени или некомпатибилни са верзијом оперативног система коју користите. Стога, да бисте ово поправили, мораћете ажурирајте своје драјвере .

Да бисте то урадили, можете да одете на своју ОЕМ веб локацију. А у одељку Управљачки програми преузмите најновију верзију за свој уређај и покушајте да је препишете.

Или можете отворити Менаџер уређаја . Затим кликните на унос означен као ИДЕ АТА / АТАПИ контролер и прошири га.

Затим кликните десним тастером миша на све уносе драјвера означене као такве и кликните Ажурирати драјвер .

Поново покрените рачунар да бисте проверили да ли је проблем решен.

Алтернативно, можете да користите Виндовс Упдатес из апликације Подешавања да бисте проверили да ли постоје нова ажурирања.

Све најбоље!

: Можда ћете добити грешку 0к000000Д1, тј. ДРИВЕР_ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ грешку након омогући поставку сажетка података иСЦСИ покретача који користи ЦРЦ или контролни збир у Виндовс 7.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Реадинг : Исправити ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ грешка.

Популар Постс