Како додати заглавље и подножје у Екцел табелу

How Add Header Footer Excel SpreadsheetПомоћу овог водича можете уметнути или додати заглавље и подножје у Екцел табелу. Унесите број странице, тренутни датум и време итд.

Додавање заглавља и подножја у Екцел табелу је одличан начин да ваши подаци изгледају професионално и организовано. Ево како да то урадите: 1. Отворите своју Екцел табелу и изаберите ћелије у које желите да додате заглавље или подножје. 2. Кликните на картицу Уметање, а затим кликните на дугме Заглавље или Подножје. 3. У дијалогу Заглавље или подножје изаберите тип информација које желите да додате у заглавље или подножје. 4. Унесите текст који желите да се појави у заглављу или подножју, а затим кликните на ОК. Сада ће ваша Екцел табела изгледати професионалније и организованије, захваљујући вашем заглављу и подножју!Ако желите да додате заглавље и фоотер ИН Екцел табела онда ће вам овај чланак помоћи у томе. Мицрософт Екцел омогућава корисницима да ручно уметну заглавље и подножје за сваку страницу. Осим тога, можете га прилагодити тренутним датумом, временом, као и чистим текстом. Погледајмо процедуру.Мицрософт Екцел је један од најбољи алати за продуктивност које можете користити на свом рачунару. Без обзира да ли желите да снимите дневни распоред или месечне трошкове, све се може урадити Мицрософт Екцел .

Заглавље или подножје помаже да се разуме страница јер функционише као заглавље. Претпоставимо да треба да уметнете таква заглавља у своју табелу. За ово ће вам требати овај водич.амазонска грешка 9074

Како додати заглавље и подножје у Екцел табелу

Да бисте додали заглавље и подножје у Екцел табелу, следите ове кораке:

 1. Отворите Мицрософт Екцел на рачунару.
 2. Пребаците на Уметните таб.
 3. Кликните на икону Хедер и футер варијанта в Текст одељак.
 4. Снимите заглавље и подножје, ако је потребно.

Хајде да детаљно погледамо ове кораке.

Прво ћете морати да отворите табелу у Мицрософт Екцел-у. Ако желите да уметнете заглавље и подножје пре креирања табеле, креирајте црну табелу тако што ћете отворити Екцел. Након тога пређите на Уметните картица од кућа картицу и сазнајте Текст поглавље. Овде ћете добити опцију која се зове Хедер и футер .офлајн инсталација хрома

Како додати заглавље и подножје у Екцел табелу

Кликните на њега да бисте уметнули заглавље и подножје на све странице одједном. Затим можете почети да ручно куцате жељено заглавље и подножје на свакој страници.

Како додати заглавље и подножје у Екцел табелу

Подразумевано вам омогућава само да уметнете заглавље и подножје текста. Међутим, претпоставимо да желите да унесете број странице, број страница, тренутни датум, тренутно време, итд. Најважнија ствар у вези са овом функцијом је да вам омогућава да убаците различито заглавље и подножје на сваку страницу.

промените подразумевани приказ фасцикле виндовс 10

Да бисте то урадили, кликните на одељак заглавља или подножја на страници и кликните на икону дизајн картица као што се види на врху.

Како додати заглавље и подножје у Екцел табелу

Виндовс 10 упдате асс

Затим изаберите тип заглавља и подножја Елементи заглавља и подножја поглавље. За вашу информацију, можете их уметнути као заглавље или подножје.

 • Број стране
 • Број страна
 • Тренутни датум
 • тренутно време
 • Путања до датотеке
 • Назив документа
 • Назив листа
 • Цртање

Ако уметнете слику као заглавље или подножје, она се може уређивати као Мицрософт Ворд. Да бисте то урадили, користите Формат слике опција.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ово је све! Надам се да помаже.

Популар Постс