Преузмите Гоогле Цхроме Оффлине Инсталлер за Виндовс 10 ПЦ

Download Google Chrome Offline Installer SetupКао ИТ стручњак, увек препоручујем да користите Гоогле Цхроме као примарни прегледач. Не само да је сигурнији од других претраживача, већ је и бржи и поузданији. Осим тога, можете преузети инсталациони програм ван мреже за Виндовс 10 ПЦ са Гоогле веб локације. Ако нисте упознати са Гоогле Цхроме-ом, то је веб прегледач који је дизајниран да буде брз, једноставан и безбедан. Доступан је бесплатно на Гоогле веб локацији, а са исте странице можете преузети инсталациони програм ван мреже за Виндовс 10 ПЦ. Топло препоручујем да користите Гоогле Цхроме као примарни прегледач, а инсталациони програм ван мреже је одличан начин да започнете. Хвала на читању и надам се да је овај чланак био од помоћи.Гоогле Цхроме - један од претраживача дизајнираних за приказивање модерних веб локација. Такође је претраживач са једним од највећих тржишних удела. Доступан је за Виндовс 10/8/7, МацОС, Линук и друге оперативне системе.

Када преузмете за Виндовс, добијате онлајн програм за инсталацију. То значи да ће се инсталација коју сте преузели повезати са Гоогле серверима са активном интернет везом. Ово заиста отежава људима да имају веома спору и нестабилну интернет везу.

Преузмите програм за инсталацију Гоогле Цхроме-а ван мрежеПредности и недостаци коришћења онлајн и офлајн инсталатора за Гоогле Цхроме

За рачунаре са спорим или нестабилним интернет везама, Гоогле дозвољава корисницима да преузму самостални инсталациони програм ван мреже за Гоогле Цхроме.

И онлајн и офлајн (оффлине) инсталатери имају своје предности и недостатке. Говорећи о онлајн инсталатеру, главна предност његовог коришћења је та што кад год покренете ову датотеку за инсталацију на мрежи, она увек преузима најновију верзију Гоогле Цхроме-а, док с друге стране, ванмрежни инсталатер иде ван мреже заједно са одређеном верзијом Цхроме-а. Дакле, морате да наставите да ажурирате датотеку инсталационог програма ван мреже да бисте добили најновију верзију прегледача. Други начин да решите овај проблем је да заиста морате да ажурирате Гоогле Цхроме чим се инсталира.Недостатак програма за инсталацију на мрежи је у томе што када се датотека за подешавање користи за инсталирање претраживача на више рачунара, свима ће бити потребна стабилна интернет веза. Да бисте ово поправили, дефинитивно ће вам требати офлајн (оффлине) инсталатер.

Хајде сада да видимо како да преузмемо офлајн инсталациони програм за Гоогле Цхроме.

Преузмите програм за инсталацију Гоогле Цхроме-а ван мреже

Ево веза за преузимање ванмрежног самосталног инсталатора у датотеку за подешавање стабилне верзије Гоогле Цхроме-а:

Алтернативни линкови за преузимање:

  • хттпс://ввв.гоогле.цом/цхроме/еула.хтмл?мси=труе
  • хттпс://ввв.гоогле.цом/интл/ен/цхроме/бусинесс/бровсер/админ/
  • хттпс://ввв.гоогле.цом/цхроме/?стандалоне=1&платформ=вин
  • хттпс://ввв.гоогле.цом/цхроме/?стандалоне=1&платформ=вин64

Опционо, можете преузети и 64-битне и 32-битне Цхроме инсталационе програме ентерприсе.гоогле.цом .

Ако треба да преузмете друге верзије, ево линкова:

  • Преузмите Цхроме Бета: хттпс://ввв.гоогле.цом/цхроме/?ектра=бетацханнел&стандалоне=1
  • Преузмите Цхроме Дев: хттпс://ввв.гоогле.цом/цхроме/?ектра=девцханнел&стандалоне=1
  • Преузмите Цхроме Цанари: хттпс://ввв.гоогле.цом/цхроме/?ектра=цанарицханнел&стандалоне=1.

64-битни офлајн инсталациони програм има око 50 мегабајта, а 32-битни офлајн инсталациони програм има око 35 мегабајта, а датотека за подешавање такође садржи назив и број верзије претраживача.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

АЖУРИРАЊЕ О: Изгледа да је Гоогле уклонио неке инсталационе пакете ван мреже.

Популар Постс