Бесплатни алати за подешавање поставки приватности у оперативном систему Виндовс 10 и решавање проблема са приватношћу

Free Tools Tweak Windows 10 Privacy SettingsКао ИТ стручњак, често ме питају о најбољим алатима за прилагођавање поставки приватности за Виндовс 10 и решавање проблема са приватношћу. Иако је на располагању велики број различитих алата, обично препоручујем следећа три: Прво, за општа подешавања приватности, препоручујем Виндовс 10 Приваци Твеакер са привацитоолс.ио. Овај алат вам омогућава да брзо и лако онемогућите бројне различите функције оперативног система Виндовс 10 које могу угрозити вашу приватност, као што су телеметрија и прикупљање података. Друго, за напредније кориснике препоручујем проширење ПривациФик за Гоогле Цхроме. Ово проширење пружа детаљнији ниво контроле над вашим подешавањима приватности, а такође укључује и згодан блокатор за праћење који ће спречити онлајн оглашиваче да прате вашу веб активност. Коначно, ако тражите свеобухватно решење које покрива и ваша подешавања приватности за Виндовс 10 и приватност прегледања веба, препоручујем Привазер пакет приватности. Овај пакет укључује бројне алате који ће вам помоћи да закључате своју приватност, укључујући чистач система, алат за уништавање датотека и безбедно брисање датотека. Дакле, имате то - три моја омиљена алата за подешавање поставки приватности за Виндовс 10 и решавање проблема са приватношћу. Испробајте их и видите који вам највише одговара.Људи траже бесплатне алатке и софтвер за поправку приватности у оперативном систему Виндовс 10 који ће им помоћи да ојачају своја подешавања приватности у оперативном систему Виндовс 10. Већ смо видели како то можете да урадите. промените подешавања приватности за Виндовс 10 . За већину би ово требало да буде довољно, али Мицрософт је то званично изјавио Прикупљање података Виндовс 10 се не може зауставити .

Тамо где нисмо дали опције, верујемо да је то због здравља система. Ако знамо да се наш систем који смо изградили руши или има озбиљне проблеме са перформансама, верујемо да данас прикупљамо ове податке како бисмо ово искуство учинили бољим за све.

читати : Најбољи бесплатни софтвер и производи за приватност на мрежи за Виндовс .Алати за поправљање приватности у оперативном систему Виндовс 10

Ако тражите бесплатан софтвер и алате који ће вам помоћи да додатно побољшате своје опције приватности за Виндовс 10, можете погледати неке од најбољих Виндовс 10 алатки за приватност:

 1. Ултимате Виндовс Твеакер
 2. Асхампоо АнтиСпи
 3. Спибот Анти-Беацон а
 4. Онемогућавање Вин10 Спи
 5. Не шпијунирај10
 6. О&О СхутУп10
 7. Уништите Виндовс шпијунирање
 8. Онемогућите праћење победа
 9. Пхрозенсофт Виндовс алатка за конфигурацију приватности
 10. В10Приваци
 11. БлацкБирд подешавања приватности
 12. Вин.Приваци
 13. Приватни Вин10 или Приватни ВинТен
 14. Деботнет
 15. Спидисх.

1] Ултимате Виндовс Твеакер је популаран бесплатни програм за прилагођавање који смо објавили. Испод тога Безбедност и приватност У одељку ћете видети подешавања која вам омогућавају да искључите телеметрију, биометрију, ИД оглашавања, Бинг претрагу, Цортана, дељење Виндовс Упдате, захтеве за повратне информације, дугме за отварање лозинке, снимач корака, сакупљач инвентара и телеметрију апликација итд.

стоп код 0кц00021а

Виндовс 10 приватност2] Асхампоо АнтиСпи омогућава вам да конфигуришете нека подешавања приватности, као и да спречите Виндовс 10 да прикупља и шаље дијагностику и друге податке.

3] Спибот Анти-Беацон омогућава корисницима Виндовс 10 да имунизирају своје рачунаре и промене подешавања како би телефоне са Виндовс 10 код куће смањили.

4] Онемогућавање Вин10 Спи је софтвер који вам помаже да онемогућите Виндовс услуге и програме који прате ваше активности и прикупљају податке о вашем коришћењу. Доступан Ево .

5] Не шпијунирај10 нуди неколико подешавања која вам омогућавају да пратите и приступате својим подацима. Изгледа добро, али долази са понудом треће стране. Зато будите пажљиви док га инсталирате. Доступан је за преузимање Ево .

6] О&О СхутУп10 говори Виндовс-у 10 да поштује вашу приватност. Ово је такође преносиви алат који вам омогућава да прилагодите подешавања приватности.

7] Уништите Виндовс шпијунирање је алатка отвореног кода која вам омогућава да деинсталирате Виндовс 10 апликације које изазивају цурење података, уклоните телеметрију, блокирате ИП адресе, онемогућите Виндовс Дефендер и Виндовс Упдатес и још много тога.

Виндовс 10 закључани екран након неактивности

8] Онемогућите праћење победа нуди нека основна подешавања за онемогућавање праћења у оперативном систему Виндовс 10. Може се преузети са ГитХуб .

9] Подешавања приватности Пхрозенсофт за Виндовс омогућава вам да лако промените сва подешавања приватности у оперативном систему Виндовс 10 на максимални ниво безбедности. Омогућава вам да онемогућите нека подешавања регистратора, заказане задатке, Виндовс услуге, итд. Користите га и нећете имати више проблема са приватношћу или безбедношћу на мрежи.

Исправке приватности за Виндовс 10

10] В10Приваци је једноставан алат који вам омогућава да онемогућите одређене услуге, ограничите приступ апликацијама и пооштрите подешавања приватности.

Једанаест] БлацкБирд подешавања приватности је Виндовс 10 алатка командне линије за приватност и безбедност посебно дизајнирана да онемогући телеметрију и побољша приватност.

12] Вин.Приваци помаже у решавању проблема приватности и онемогућава Виндовс 10 услуге телеметрије на вашем рачунару.

13] Приватни Вин10 или Привате ВинТен је напредна алатка за приватност за Виндовс 10.

14] Деботнет је бесплатна преносива алатка која може помоћи крајњим корисницима да задрже приватне податке и такође нуди подешавања за одржавање чистоће оперативног система Виндовс 10.

петнаест] Шпијун ће вам помоћи да проверите и промените подешавања приватности за Виндовс 10.

Запамтите – пре инсталирања било ког бесплатног софтвера, увек будите опрезни са било каквим понудама трећих страна и креирајте тачку за враћање система пре него што извршите било какве промене на свом Виндовс-у.

Направите свој избор и јавите нам који вам се највише свиђа.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Сада прочитајте : Како да подесите или искључите телеметрију у оперативном систему Виндовс 10 .

Популар Постс