Како изаћи из С режима у оперативном систему Виндовс 10

How Switch Out S Mode Windows 10Надоградите Виндовс 10 С на Виндовс 10 Хоме/Про. Ако желите да изађете из режима Виндовс 10 С и бесплатно се вратите на стандардну верзију, ево како то да урадите.

Ако користите Виндовс 10 у С режиму, можете да пратите ове кораке да бисте га искључили и изашли из С режима. 1. Идите на Старт > Сеттингс > Упдате & Сецурити. 2. Изаберите Активација из левог менија. 3. Кликните на дугме Иди у продавницу. (Ако не видите ово дугме, то значи да ваше издање оперативног система Виндовс 10 не подржава прелазак из С режима.) 4. Кликните на дугме Гет. 5. Пратите упутства да бисте довршили процес. Када довршите ове кораке, користићете стандардно издање оперативног система Виндовс 10 и моћи ћете да инсталирате све апликације које желите.Мицрософт је представио Режим Виндовс 10 С ради веће безбедности, али је ограничено на коришћење апликација из продавнице. Добра вест је да ако желите да изађете из С режима. Дакле, ако желите да инсталирате апликације које нису из Виндовс 10 продавнице, можете изаћи из С режима и то је веома лако. Међутим, једног дана изађите из режима Виндовс 10 С никад се нећеш вратити. Овај процес неповратан .Виндовс 10 С то је лакша верзија Виндовс 10 која покреће апликације у изолованом окружењу; то значи да је сигурнији и боље може да се носи са захтевима перформанси. Дизајниран је за врхунске перформансе, сигурност верификовану од стране Мицрософта, само за Мицрософт Сторе и Мицрософт Едге. Ако желите да промените, ево како то да урадите.

Изађите из С режима Виндовс 10

Изађите из С режима у Виндовс-укако деактивирати линкедин
  • На рачунару са оперативним системом Виндовс 10 у С режиму, отворите Подешавања > Ажурирање и безбедност > Активација.
  • ИН Надоградите на Виндовс 10 Хоме или Пређите на Виндовс 10 Про одељак, изаберите Иди у радњу.
  • Можда ћете видети опцију која каже ' Ажурирајте своју верзију Виндовс-а ' поглавље. Будите веома опрезни да не притиснете ' Иди у радњу који се ту појављује.
  • Вратите се у продавницу, где ћете видети страницу Леаве С Моде у Мицрософт Сторе-у.
  • Изаберите Добити дугме.
  • Тада би требало да видите поруку потврде на страници.
  • Сада ћете моћи да инсталирате апликације које нису из Мицрософт Сторе-а.

Међутим, треба да знате да је С режим посебан режим било које верзије оперативног система Виндовс. То може бити Виндовс 10 Хоме или Виндовс 10 Профессионал. Када изађете из С режима у оперативном систему Виндовс 10, остаје вам стандардна верзија Виндовс-а која је била на рачунару са нашим који сте инсталирали.

Надоградите Виндовс 10 С на Виндовс 10 Хоме / Про

Ако користите Виндовс 10 Хоме и желите да надоградите на професионални режим, мораћете да платите потребан износ. Слично томе, ако сте користили Виндовс 10 Ентерприсе у С режиму или Виндовс 10 Едуцатион у С режиму, када изађете из С режима, ваш рачунар ће ући у стандардни корпоративни или образовни режим.Када сте СИГУРНИ да желите да се пребаците, можете да кликнете на следећу везу на свом Виндовс 10 рачунару и отвориће се страница Мицрософт продавнице.

Отворите Мицрософт Сторе

на Изађите из С режима на страници која се отвори кликните на дугме Добити дугме. Ваш рачунар ће се променити!

Обавестите нас да ли вам је ово помогло да изађете из С режима у оперативном систему Виндовс 10.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Овај пост ће вам показати како поново инсталирајте Виндовс 10 Хоме у С режиму на Сурфаце Го .

Популар Постс