Анди Андроид емулатор вам омогућава да покренете Андроид апликације и игре на рачунару са оперативним системом Виндовс 10

Andy Android Emulator Lets You Run Android Apps Games Windows 10 PcАнди Андроид емулатор је одличан начин за покретање Андроид апликација и игара на рачунару са оперативним системом Виндовс 10. Једноставан је за коришћење и подешавање, и одличан је начин да покренете Андроид апликације и игре на рачунару.Да ли сте икада пожелели да играте Андроид игре на свом Виндовс рачунару или да покрећете Андроид апликације као што су ВхатсАпп, ББМ на свом Виндовс рачунару? Идеја изгледа сјајна и оживљава се Анди . Анди фром Андироид је бесплатни Андроид емулатор који покреће ВМваре ВиртуалБок технологија. Иако се суочава са конкуренцијом од БлуеСтацкс , Енди долази са неким функцијама које чак ни БлуеСтацкс нема.

аудио услуге не реагују

БЕЛЕШКА : Анди ОС Андроид емулатор инсталира ГПУ Минер .

управљачки програм за аудио уређај усб

Анди Андроид емулатор

Играјте Андроид апликације и игре на Виндовс рачунаруАнди вам пружа чисто Андроид искуство инсталирањем фирмвера Андроид таблета у виртуелном простору. Ако пређете на режим целог екрана, осећаћете се као да радите на Андроид рачунару.

Било да се ради о игрицама попут 'Цласх оф Цланс' или друштвеним апликацијама попут 'ВхатсАпп-а

Популар Постс