Поправите шифру грешке Виндовс Упдате 0к8024402ц

Fix Windows Update Error Code 0x8024402cАко добијете код грешке 0к8024402ц када покушате да ажурирате Виндовс, то значи да услуга Виндовс Упдате не може да се повеже са сервером за ажурирање. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили овај проблем. Прво, уверите се да је ваш рачунар повезан на Интернет. Ако користите бежичну везу, покушајте да се повежете на другу мрежу. Ако и даље добијате грешку 0к8024402ц, покушајте да поново покренете рачунар, а затим поново покушајте да ажурирате Виндовс. Ако и даље имате проблема, можете покушати да ресетујете компоненте Виндовс Упдате. Да бисте то урадили, следите ове кораке: 1. Притисните тастер Виндовс + Р да бисте отворили оквир за дијалог Покрени. 2. Откуцајте „сервицес.мсц“ и притисните Ентер. 3. Пронађите услугу „Виндовс Упдате“ и кликните двапут на њу. 4. Кликните на дугме „Заустави“. 5. Кликните на дугме 'Старт'. 6. Затворите прозор Услуге. 7. Притисните тастер Виндовс + Р да бисте отворили оквир за дијалог Покрени. 8. Откуцајте 'цмд' и притисните Ентер. 9. Откуцајте следеће команде и притисните Ентер после сваке: нет стоп вуаусерв нет стоп цриптСвц нето стоп битови нет стоп мсисервер 10. Унесите следећу команду и притисните Ентер: рен Ц:ВиндовсСофтвареДистрибутион СофтвареДистрибутион.олд 11. Унесите следећу команду и притисните Ентер: рен Ц:ВиндовсСистем32цатроот2 Цатроот2.олд 12. Унесите следећу команду и притисните Ентер: нет старт вуаусерв 13. Унесите следећу команду и притисните Ентер: нет старт цриптСвц 14. Унесите следећу команду и притисните Ентер: нето стартни битови 15. Унесите следећу команду и притисните Ентер: нет старт мсисервер 16. Затворите прозор командне линије. 17. Покушајте поново да ажурирате Виндовс.Када покушате да се повежете са Мицрософтовим серверима за ажурирање Виндовс-а, можете наићи на многе грешке. Један од ових кодова грешке: 0к8024402Ц. Овај код грешке се може видети на екрану када корисник проверава да ли постоје ажурирања.

Код грешке Виндовс Упдате 0к8024402ц

Ова грешка се јавља због нетачних подешавања проксија или заштитног зида. Ово узрокује да клијент не успе да се повеже са Виндовс Упдате серверима.Код грешке Виндовс Упдате 0к8024402ц

Ако добијете овај код грешке 0к8024402ц, покушајте следеће две ствари:

  1. Исправите подешавања проксија.
  2. Подесите аутоматску детекцију параметара везе.

Ако генерално желите да направите тачку за враћање система, можете покушати да поништите све намерне или ненамерне промене на рачунару; можете пробати извршите враћање система са ове тачке враћања система. И у случају да немате навику да креирате и одржавате тачку враћања система; такође можете почети да радите ово јер је то веома моћна функција која ће вам омогућити да поправите рачунар у бројним сценаријима.

тест пропусног опсега хтмл5

Поправите подешавања проксија

Претрага интернет претраживач у пољу за претрагу Цортана и изаберите одговарајући унос.алат за уклањање вируса

Сада кликните ВИНКЕИ + Т комбинацију тастера на тастатури и притисните Интернет подешавања. Идите на картицу под називом Везе.

Притисните ЛАН подешавања.

Затим кликните на Напредно.

Избришите све уносе на листи креираној у одељку под називом Изузеци.

Ако је дугме Напредно онемогућено због поља за потврду означеног као Користите прокси сервер за своју локалну мрежу (ова подешавања неће важити за диал-уп или ВПН везе) онемогућено, можете прећи на следећи корак.

Затим почните притиском ПОБЕДА + Кс или кликните десним тастером миша на дугме Старт и кликните Командни редак (администратор) или само претражите цмд у пољу за претрагу Цортана, кликните десним тастером миша на икону командне линије и изаберите Покрени као администратор. Притисните да за примљени УАЦ промпт или контролу корисничког налога.

Сада откуцајте следеће команде једну по једну, а затим притисните Ентер после сваке.

гоогле фотографије форсирају препознавање лица
|_+_|

Поново покрените рачунар и покушајте поново да проверите да ли постоје ажурирања.

Подесите аутоматску детекцију параметара везе

Почните са куцањем интернет подешавања у пољу за претрагу Цортана. Кликните на одговарајући резултат.

Сада идите на картицу под називом Везе.

опишите неке предности 64-битне у односу на 32-битну верзију прозора.

У одељку означеном као Подешавања локалне мреже (ЛАН). Кликните на дугме означено ЛАН подешавања.

У поглављу прокси сервер, опозовите избор опције означене као Користите прокси сервер за своју локалну мрежу (ова подешавања се неће применити на позивне или ВПН везе).

Притисните У реду а затим поново покрените рачунар да би промене ступиле на снагу.

Сада проверите да ли је ваш проблем решен.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово ради за вас!

Популар Постс