Алати за уклањање вируса и деинсталери за популарне антивирусне програме

Antivirus Removal Tools UninstallersНе можете или не можете да деинсталирате антивирусни или безбедносни софтвер? Тражите бесплатне антивирусне или антивирусне програме за уклањање и деинсталирање? Листа је овде.

Као ИТ стручњак, често ме питају о алатима за уклањање вируса и деинсталаторима популарних антивирусних програма. Постоји неколико различитих начина да се ово уради, али обично препоручујем коришћење програма за деинсталацију треће стране. Програми за деинсталирање независних произвођача су одлични јер често могу да уклоне програме које уграђени Виндовс деинсталатор не може. Такође обично имају више функција, као што је могућност уклањања преосталих датотека и уноса у регистратору. Обично препоручујем Рево Унинсталлер Про, али постоји неколико других добрих опција. Ако тражите бесплатну опцију, препоручио бих ИОбит Унинсталлер. Који год деинсталациони програм да одаберете, уверите се да сте га покренули у режиму администратора. У супротном, можда неће моћи да уклони све датотеке и ставке регистра повезане са програмом.Често аплет за деинсталацију Виндовс контролне табле није довољан да уклони АнтиВирус или Сецурити Суите инсталације, остављајући нежељене остатке на вашем рачунару. Ово често изазива проблеме, посебно када наставите да инсталирате други безбедносни програм. Стога се увек препоручује употреба Антивирусни алати за уклањање или Антивирусни програми за деинсталацију да потпуно уклоните антивирусни софтвер.вирус

Антивирусни алати за уклањање за Виндовс 10

Ево листе водећих антивирусних и безбедносних програма за Виндовс.Аваст : Користите њихов алат за уклањање АвастЦлеар .

АВГ : АВГ Унинсталлер или АВГ Цлеар.

Авира : Авира АнтиВир Регистри Цлеанер ће вам помоћи да очистите све уносе у регистратору које је оставио овај антивирусни софтвер након деинсталације.Битдефендер : Уклони БитДефендер | 32 бит | 64-битни .

БуллГуард : Обриши БГ .

Доктор Интернет : Алат за уклањање .

Интернет Екплорер нема звука

Цасе НОД32 : Да бисте уклонили НОД32 антивирус из Виндовс-а, само кликните на Есет алат за уклањање , кликните на Да и сачекајте потврду брисања. ЕСЕТ АВ алат за уклањање алат ће у потпуности уклонити БИЛО КОЈИ сигурносни софтвер. Такође видети ЕСЕТ АВ Ремовер Тоол.

електронско скенирање : еСцан Ремовал Тоол.

Ф-Сецуре : Подршка и алат за уклањање .

Ф-Прот : ФПавек алат .

Г ДАТА : Преузмите и користите алатку за уклањање Г Дата АВКЦлеанер. Погледајте картицу „Алати“. Ево .

Касперски О: Касперски Продуцтс Ремовер ће у потпуности уклонити све Касперски програме са вашег Виндовс рачунара. Чак ће уклонити све податке о активацији из вашег система. Једном сте преузели алат , поново покрените рачунар у безбедном режиму и покрените алатку. Изаберите Касперски производ који желите да деинсталирате. Безбедно и потпуно ће уклонити Касперски Лаб безбедносни софтвер са вашег Виндовс рачунара.

К7 Сецурити : Алат за уклањање К7 .

МцАфее : Тхе МцАфее алатка за уклањање потрошачких производа (МЦПР.еке) деинсталира све верзије МцАфее производа. Искористите ово у потпуности деинсталирајте МцАфее Интернет Сецурити . Ову опцију треба користити само након деинсталирања МцАфее производа помоћу програма Унинсталл Програмс.

Малваребитес : МБАМ Цлеанер , Алат за подршку Малваребитес .

скенирање на Виндовс 10

Алат за подршку Малваребитес : Дизајниран је да вам помогне да решите проблеме са Малваребитес за Виндовс. Малваребитес Суппорт Тоол комбинује неколико услужних програма као што су Малваребитес Цлеануп Утилити и Фарбар Рецовери Сцан Тоол.

Мицрософт Сецурити Ессентиалс : поправи то помаже у деинсталирању Мицрософт Сецурити Ессентиалс

Панда : Панда универзални деинсталатор.

Брзо зарастање : Унинсталлер.

Симантец (Нортон) : Употреба Нортон алатка за уклањање .

Супер АнтиСпиваре : 32 бит | 64-битни .

Тренд Мицро ПЦ-циллин Интернет Суите : 32-бит | 64-битни.

ТхреатФрире Тоолс за ПЦ : Уклоните ТхреатФире .

Випре АнтиВирус : ВП Цлеанер.

Веброот : ЦлеанВДФ Тоол .

ЗонеАларм : ЗонеАларм деинсталери .

АппРемовер сигурно ће и вас занимати. Може у потпуности уклонити било који сигурносни софтвер.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако нешто пропустим, оставите коментар испод.

Популар Постс