Нема звука у Интернет Екплорер-у 11 на Виндовс 10

No Sound Internet Explorer 11 Windows 10Као ИТ стручњак, у последње време видим много питања о томе зашто нема звука у Интернет Екплорер-у 11 на Виндовс 10. Ево шта могу да вам кажем о овом проблему. Прво, важно је схватити да постоји неколико различитих ствари које могу узроковати проблем. То може бити проблем са звучном картицом, звучницима или самим претраживачем. Ако нисте сигурни која је то, најбоље је да испробате неколико различитих ствари и видите да ли нешто функционише. Прво покушајте да поново покренете рачунар. Ово понекад може да реши проблеме са звуком. Ако то не успе, покушајте да ажурирате управљачке програме за звук. То можете учинити тако што ћете отићи на веб локацију произвођача звучне картице и преузети најновије управљачке програме. Ако ниједна од ових ствари не функционише, следећа ствар коју треба да покушате је да онемогућите сва проширења прегледача која сте инсталирали. Понекад ово може да омета звук у вашем претраживачу. Да бисте то урадили, отворите Интернет Екплорер и идите на мени Алатке. Изаберите „Управљање додацима“, а затим онемогућите све који су омогућени. Ако и даље имате проблема, следећа ствар коју треба да покушате је да ресетујете подешавања прегледача. Ово понекад може да реши проблеме са звуком. Да бисте то урадили, отворите Интернет Екплорер и идите на мени Алатке. Изаберите „Интернет опције“, а затим кликните на картицу „Напредно“. Кликните на дугме „Ресетуј“. Ако и даље имате проблема након свега тога, следећа ствар коју треба да покушате је да поново инсталирате прегледач. Ово понекад може да реши проблеме са звуком. Да бисте то урадили, идите на веб локацију свог претраживача и преузмите најновију верзију. Надамо се да ће једна од тих ствари решити проблем. Ако не, можда ћете морати да контактирате произвођача рачунара или стручњака за звук за додатну помоћ.Иако је Мицрософт застарео интернет претраживач Са издавањем оперативног система Виндовс 10 и увођењем потпуно новог претраживача под називом Мицрософт Едге, неки људи и даље имају тенденцију да користе Интернет Екплорер за посао или из других разлога. Мицрософт Едге је направљен за савремени веб, за савремену употребу веб локација које се приказују коришћењем нових технологија, АПИ-ја и још много тога. Али неке веб локације које раде на интранету или чак на светској мрежи још увек раде на старијим веб стандардима и стога понекад постаје тешко савременим прегледачима да исправно прикажу ове веб странице. Ово је разлог зашто Мицрософт и даље испоручује Интернет Екплорер 11 са Виндовс 10, а неки људи га и даље користе.

Нема звука у Интернет Екплорер-у 11

Један од проблема са којима се неки корисници Интернет Екплорер-а понекад могу суочити је тај што не чујете никакве звукове када се медијска датотека репродукује у Интернет Екплорер-у. Ово се дешава када звук савршено репродукују други претраживачи и други софтвер као што су медијски плејери. Да бисмо ово поправили, имамо пет сјајних метода. Хајде да их проверимо један по један.

вацом онеспособити притисните и држите прозоре 10

1. Проверите да ли је звук омогућен у подешавањима Интернет Екплорер-а.

Пре свега, почните тако што ћете отворити Интернет Екплорер.Затим кликните АЛТ + Т или кликните на алата на траци менија да бисте отворили падајући мени.

А затим кликните на Интернет подешавања.

Појавиће се нови прозор Интернет опција. Сада идите на картицу која каже Напредно.У одељку под насловом мултимедија, провери унос који каже Пустите звукове на веб страницама.

Сада кликните У реду да сачувате промене.

рестарт ваш рачунар како би промене ступиле на снагу.

2. Обришите подешавања Фласх Плаиер-а

Претрага Контролна табла у пољу за претрагу Цортана или кликните ВИНКЕИ + Кс а затим изаберите Цонтрол Панел да отворите Цонтрол Панел.

Сада кликните на Виев би падајућу листу и изаберите Мале иконе.

Притисните Фласх Плаиер (32-бит) да отворите подешавања Фласх Плаиер-а.

Појавиће се нови прозор. У овом случају идите на картицу са натписом Напредно.

Нема звука у Интернет Екплорер-у 11

Испод Прегледајте податке и подешавања одељак, кликните на дугме означено Обриши све…

Отвориће се још један прозор. Обавезно проверите Избришите све податке и подешавања сајта а затим кликните на Избришите податке дугме на дну прозора.

амазон приме аутоплаи

рестарт ваш рачунар како би промене ступиле на снагу.

3. Онемогућите све додатке за Интернет Екплорер.

хит АЛТ + Кс и изаберите командни редак (администратор)

Унесите следећу команду у прозор конзоле и притисните Да дођу у

предлошци оффице цом
|_+_|

Ово ће сада покренути Интернет Екплорер без додатака.

На дну претраживача ће се појавити упозорење које то наводи Додаци су тренутно онемогућени. Тамо кликните на дугме које каже Управљање додацима.

Ако не добијете ово упозорење, кликните АЛТ + Т а затим кликните на Управљање додацима.

Сада кликните на Сви додаци испод емисије на левој страни.

хит ЦТРЛ + А да бисте изабрали све додатке, а затим кликните на дугме које каже Онемогући све.

рестарт ваш рачунар како би промене ступиле на снагу.

Сада, ако је проблем решен, онда је проблем проузроковао један од додатака. Сада покушајте да омогућите додатке један по један да бисте проверили који од њих изазива проблем.

4. Опозовите избор у пољу за потврду АцтивеКс филтрирање.

Отворите Интернет Екплорер и кликните икона зупчаника (Подешавања) у горњем десном углу прозора претраживача.

Притисните Сигурност а затим кликните на АцтивеКс филтрирање.

Ово ће онемогућити АцтивеКс филтрирање.

рестарт на рачунару с времена на време проверите да ли је проблем решен или не.

5: Проверите излаз звука из миксера за јачину звука

Кликните десним тастером миша на икону звучника на траци задатака док је Интернет Екплорер отворен.

Сада кликните на отворен Волуме микер.

гоогле еартх замрзава виндовс 10

Појавиће се нови панел миксера јачине звука.

Уверите се да јачина звука за Интернет Екплорер није онемогућена или онемогућена. Ако је јачина звука Интернет Екплорер-а мала, повећајте је на максимум.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Сада проверите да ли је ваш проблем решен или не.

Популар Постс