Поправите грешку Виндовс Упдате 0к80004005 у оперативном систему Виндовс 10

Fix Windows Update Error 0x80004005 Windows 10Ако имате проблема са инсталирањем неких ажурирања и видите код грешке 0к80004005 док ажурирате Виндовс 10, погледајте ово коначно решење.

Ако добијете грешку 0к80004005 када покушавате да покренете Виндовс Упдате, то је вероватно због проблема са услугом Виндовс Упдате. Ево како да то поправите. Прво се уверите да је покренута услуга Виндовс Упдате. Да бисте то урадили, отворите Менаџер услуга (притисните тастере Вин+Р и унесите сервицес.мсц у дијалог Покрени) и проверите да ли је Статус услуге Виндовс Упдате постављен на Стартед. Ако је услуга већ покренута, покушајте да је поново покренете. Да бисте то урадили, отворите Менаџер услуга, кликните десним тастером миша на услугу Виндовс Упдате и изаберите Поново покрени из контекстног менија. Ако поновно покретање услуге не реши проблем, покушајте да ресетујете компоненте Виндовс Упдате. Да бисте то урадили, отворите прозор командне линије као администратор (притисните тастере Вин+Кс и изаберите Цомманд Промпт (Админ) из менија који се појави), а затим унесите следеће команде, притискајући Ентер после сваке: нет стоп вуаусерв нет стоп цриптСвц нето стоп битови нет стоп мсисервер рен Ц:ВиндовсСофтвареДистрибутион СофтвареДистрибутион.олд рен Ц:ВиндовсСистем32цатроот2 Цатроот2.олд нет старт вуаусерв нет старт цриптСвц нето стартни битови нет старт мсисервер Када ресетујете компоненте Виндовс Упдате, покушајте поново да покренете Виндовс Упдате и видите да ли је проблем решен.Мицрософт редовно објављује исправке за подржане верзије Виндовс оперативних система како би их побољшао и заштитио од различитих врста рањивости. Није лако поставити закрпе на милијарде активних Виндовс уређаја с времена на време. Ово захтева софистицирани модул за испоруку Виндовс Упдате-а. Сложеност рађа грешке као што је код грешке 0к80004005.Било је проблема при инсталирању неких ажурирања, али покушаћемо поново касније. Ако наставите да видите ово и желите да претражујете на мрежи или контактирате подршку, ово може помоћи: 0к80004005.

модне игре за пц

Ова грешка је узрокована проблемом при преузимању или инсталирању ажурирања. Данас ћемо погледати како да се решимо овог проблема.Поправи грешку Виндовс Упдате 0к80004005

Грешка Виндовс Упдате 0к80004005

Предузећемо следеће могуће поправке да бисмо се решили грешке 0к80004005 за Виндовс ажурирања-

  1. Заменити дпцдлл фајл.
  2. Користите алатку за решавање проблема Виндовс Упдате.
  3. Ресетујте фасцикле повезане са Виндовс Упдате.
  4. Ручно преузмите ажурирање.

1] Замените датотеку дпцдлл.дллИН дпцдлл датотека је на овој путањи -

  • За к86: Ц: Виндовс Систем32.
  • За к64: Ц:ВиндовсСисВОВ64.

Мораш замените ову системску датотеку . За ово морате набавити добру копију овога дпцдлл датотеку са другог рачунара са истим бројем верзије датотеке.

реч споро отвара

Онда ти треба покренути у безбедном режиму . Након тога, идите на горњу путању и замените датотеку користећи УСБ стицк или друге спољне уређаје за складиштење.

Затим отворите командну линију тражењем цмд у оквиру за претрагу Цортана и покрените га као администратор .

Виндовс 10 слике са подразумеваног закључаног екрана

Унесите следећу команду и притисните тастер Ентер -

|_+_|

Поново покрените рачунар да би промене ступиле на снагу.

2] Користите алатку за решавање проблема Виндовс Упдате

Алат за решавање проблема са ажурирањем Виндовс-а

бесплатни софтвер за дијаграм умрежавања

можете трчати Виндовс Упдате Троублесхоотер као и Мицрософт Програм за решавање проблема на мрежи за Виндовс Упдате и проверите да ли то помаже у решавању проблема.

3] Ресетујте фасцикле везане за Виндовс Упдате

Морате уклонити садржај СофтвареДистрибутион фолдер & ресетујте фасциклу цатроот2 .

4] Ручно преузмите ажурирање

Ако то није ажурирање функције, већ само кумулативно ажурирање, можете ручно преузмите и инсталирајте Виндовс Упдате . Да бисте утврдили које ажурирање није успело, следите ове кораке:

  • Идите на Подешавања > Ажурирање и безбедност > Прикажи историју ажурирања.
  • Проверите које ажурирање није успело. Ажурирања која нису успела да се инсталирају биће приказана као Неуспешно у колони Статус.
  • Следеће идите на Центар за преузимање Мицрософт , и потражите ову исправку према КБ броју.
  • Када га пронађете, преузмите га и инсталирајте ручно.

могли бисте користити Мицрософт Упдате Цаталог , Мицрософт услуга која обезбеђује листу ажурирања софтвера која се могу дистрибуирати преко корпоративне мреже. Мицрософт Упдате Цаталог може бити ваша продавница на једном месту за ажурирања софтвера, управљачке програме и Мицрософт закрпе.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже.

Популар Постс