Исправите грешку при активацији оперативног система Виндовс 10 0кц0000022

Fix Windows 10 Activation Error 0xc0000022

Овај водич пружа могућа решења за грешку при активацији оперативног система Виндовс 10 0кц0000022 са којом се можда суочавате на свом рачунару.

3-4 параграфа Као ИТ стручњак, увек пратим најновије вести о Виндовс 10 и ажурирања. Недавно сам наишао на проблем са грешком при активацији 0кц0000022. Ова грешка је обично узрокована проблемом са регистром вашег рачунара. У овом чланку ћу вам показати како да поправите грешку активације 0кц0000022 у оперативном систему Виндовс 10. Прво, мораћете да отворите уређивач регистра. Да бисте то урадили, притисните тастер Виндовс + Р, укуцајте 'регедит' у дијалог Покрени и притисните Ентер. Када је уређивач регистра отворен, идите до следећег кључа: ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕСОФТВАРЕМицрософтВиндовс НТЦуррентВерсионСофтвареПротецтионПлатформ Под кључем СофтвареПротецтионПлатформ пронаћи ћете следеће поткључеве: - Активација - Резервна копија - Цацхе - Поспремити - Дневници - Држава Сваки од ових поткључева има ДВОРД вредност под називом 'СкипРеарм'. Мораћете да подесите вредност СкипРеарм на 1 у сваком од ових поткључева. Након што извршите измене, затворите уређивач регистра и поново покрените рачунар. Када се рачунар поново покрене, више не би требало да видите грешку активације 0кц0000022.Ако наиђете на грешку при активацији оперативног система Виндовс 10 0кц0000022 а затим читајте даље. У овом водичу ћемо погледати могућа решења за овај проблем. Грешка при активацији Виндовс-а шта вам може помоћи да поправите ову грешку 0кЦ0000022 - СТАТУС_АЦЦЕСС_ДЕНИЕД .Грешка при активацији оперативног система Виндовс 10 0кц0000022

Пре него што наставите, трчите Решавање проблема са активацијом оперативног система Виндовс 10 први. Такође проверите шифру производа покушавате да активирате са оригиналним и важећим кључем производа за издање Виндовс 10 које покушавате да активирате.Након што сте се уверили да није лажан или погрешан кључ, али и даље наилазите на ову грешку активације вероватно је крив - Заштита софтвера Суслуга заустављен или оштећен. У овом случају, прво вам треба покренути ову услугу . Ево како:

  • Притисните тастер Виндовс + Р. У дијалогу Покрени откуцајте услуге.мсц и притисните Ентер.
  • У прозору Услуге пронађите Служба за заштиту софтвера .
  • Двапут кликните да бисте променили његова својства.
  • Сада кликните на дугме Старт да бисте покренули услугу.
  • Кликните на Примени > ОК.

Након што покренете услугу, можете поново да покушате са активацијом и видите да ли грешка и даље постоји.

усб привезивање не ради

Међутим, ако дође до грешке при покушају покретања услуге софтверске заштите, може се претпоставити да је услуга заштите софтвера оштећена или оштећена. Мораћете да покренете СФЦ/ДИСМ скенирање. Да бисте покушали да извршите поправку, урадите следеће:Копирајте и налепите наредбу испод у Нотепад.

преузмите ИСО датотеке са диска 10 са слике
|_+_|

Сачувајте датотеку са именом и додајте .један екстензија датотеке. На пример, СФЦ-ДИСМ_сцан.бат

Покрени батцх датотеку као администратор више пута док не пријави грешке.

Када утврдите да нема грешака у Виндовс системским датотекама, покушајте поново да покренете услугу софтверске заштите као што је горе описано. Ако се услуга успешно покрене, можете поново покушати са активацијом.

Али ако софтверска заштита Услуга неће почети поново - и пошто је СФЦ/ДИСМ скенирање потврдило да су датотеке у реду, морате поново направите тренутну слику инсталације оперативног система Виндовс 10 са офлајн сликом - ово захтева да покренете инсталациони програм са УСБ/ДВД-а и изаберете Поправка > Напредне опције > Командна линија. Погледајте Решење-2 у нашем повезаном водичу за процедуру.

Ако је враћање слике било успешно, а грешка при активацији и даље постоји, мораћете да контактирате Мицрософт подршка .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже!

Популар Постс