ЦПУ-З је алат за информације, праћење и анализу хардвера за Виндовс

Cpu Z Is Harwdware InformationЦПУ-З може да пружи информације о хардверу о процесору, процесима, нивоима кеша, матичној плочи, чипсету, меморији и још много тога.

Као ИТ стручњак, могу вам рећи да је ЦПУ-З одличан алат за праћење и анализу хардвера вашег рачунара. Пружа обиље информација које могу бити од велике помоћи у решавању проблема и надоградњи вашег система.ЦПУ-З је веома једноставан за коришћење. Једноставно преузмите и инсталирајте програм, а затим га покрените. Скенираће ваш систем и пружити детаљне информације о вашем ЦПУ-у, матичној плочи, меморији и другим хардверским компонентама.Ове информације могу бити веома корисне у дијагностици проблема са вашим системом. Такође вам може помоћи да одаберете најбоље компоненте за надоградњу вашег система. ЦПУ-З је вредан алат за сваког ИТ стручњака.Корисници хардцоре рачунара ће желети да прате шта се дешава са хардвером унутар њиховог уређаја. Виндовс 10 то подразумевано омогућава, али ствари нису тако напредне као што би неки од нас желели. Данас постоји неколико програма независних произвођача који све ово чине могућим, али ми смо склонији да говоримо о алату познатом као ЦПУ-З . Овај програм је бесплатан софтвер који прикупља информације о неким од главних уређаја на вашем систему. Колико разумемо, ЦПУ-З може да пружи информације о процесору, процесу, нивоима кеша, матичној плочи, чипсету и још много тога.

ЦПУ-З алатка за информације о хардверу за Виндовс

Хајде да погледамо његове појединачне модуле.

1] ЦПУ

ЦПУ-З алатка за информације о хардверу за Виндовсоткажите хп тренутно мастило

Ако желите да сазнате више о свом процесору и разумете шта се дешава у овом тренутку, мораћете да кликнете на картицу ЦПУ након покретања програма. У ствари, тамо је подразумевано, тако да не морате да кликнете на њега.

Овај одељак ће показати назив процесора и његову максималну брзину. Поред тога, алатка такође показује број језгара и нити, што је важна информација за сваког напредног корисника Виндовс 10.

2] Кешови

Када је у питању одељак кеш меморије, овде корисник може да види информације о Л1, Л2 и Л3 кеш меморији. Овде нема шта да се види осим речи и бројева, а само људи са знањем разумеће шта оне значе.

3] Матична плоча

Овај одељак даје кориснику информације о матичној плочи. Ако желите да знате назив, модел и подржани чипсет, онда је овај одељак ваш најбољи избор. Поред тога, људи могу пронаћи податке у БИОС-у и време када је БИОС креиран или последњи пут ажуриран.

Није толико дубоко колико бисмо желели, али са оним што нуди, дефинитивно можемо да живимо са тим.

4] Меморија

У реду, картица меморије ће показати тип РАМ-а који се налази унутар вашег рачунара. Такође показује брзину и величину РАМ-а, што је одлично.

вим на виндовс 10

5] Графика

Овде имамо све што треба да знате о графичкој картици вашег невероватног Виндовс 10 рачунара. Па, није много, али када је реч о основама, биће вам добро у том погледу.

шта ће се догодити 2038. године

Ако вас занима име, технологија и брзина, погледајте картицу са графиком за све те информације.

6] Клупа

Коначно, погледаћемо картицу Бенцх, где ћете бити одведени до мерила и стрес тестова вашег ЦПУ-а. Сада, да бисте добили податке који су вам потребни, означите сва поља и кликните на дугме испод које каже Бенцх ЦПУ.

Пратите исте кораке да бисте оптеретили ЦПУ, али уместо тога притисните дугме Стрес ЦПУ.

Након што смо провели време на ЦПУ-З, дошли смо до закључка да су све информације које доноси у табелу довољно добре за већину корисника рачунара. Можете преузети ЦПУ-З са Званични сајт .

Ове алатке такође могу лако да пруже информације о хардверској конфигурацији вашег рачунара:

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Сандра Лигхт | Информације о систему МиТеЦ Кс | БГИнфо | Информације о ХиБит систему | Идентификација опреме .

Популар Постс