Адобе Ацробат Реадер ДЦ не приказује обележиваче у оперативном систему Виндовс 10

Adobe Acrobat Reader Dc Not Showing Bookmarks Windows 10Ако локално отворите ПДФ датотеку и откријете да ваш Адобе Ацробат Реадер ДЦ не приказује обележиваче, пратите упутства у овом посту.

Када отворите ПДФ датотеку у Адобе Ацробат Реадер ДЦ, можда ћете приметити да се табла са обележивачима не приказује на левој страни. Ово може бити фрустрирајуће, посебно ако се ослањате на обележиваче за навигацију кроз дугачке ПДФ документе. Постоји неколико ствари које могу узроковати овај проблем. Прво се уверите да користите најновију верзију Адобе Ацробат Реадер ДЦ. Застарели софтвер често може да изазове овакве чудне грешке. Ако користите најновију верзију и још увек не видите таблу са обележивачима, покушајте да поново покренете рачунар. Понекад је Адобе Ацробат Реадер ДЦ само потребан нови почетак да би исправно приказао обележиваче. Ако ниједно од ових решења не функционише, можда нешто није у реду са самом ПДФ датотеком. Покушајте да отворите други ПДФ документ у Адобе Ацробат Реадер ДЦ да бисте видели да ли се појављује табла са обележивачима. Ако јесте, вероватно је проблем са ПДФ датотеком коју сте првобитно покушавали да отворите. Ако се табла са обележивачима и даље не појављује, можда постоји проблем са инсталацијом Адобе Ацробат Реадер ДЦ. Ако и даље имате проблема, обратите се Адобе-овом тиму за корисничку подршку за помоћ. Они би требали бити у могућности да вам помогну да решите проблем и да се панел са обележивачима појави у Адобе Ацробат Реадер ДЦ.Када је у питању поуздано гледање и штампање ПДФ докумената, једно име које брзо пада на памет је Адобе Ацробат Реадер ДЦ. Сматра се светским стандардом за управљање документима и брзо претварање веб страница у ПДФ датотеке. Имајући то у виду, могу постојати случајеви у којима апликација може да се понаша лоше. На пример, може престати да приказује сачуване обележиваче. Прочитајте шта се може учинити ако Адобе Ацробат Реадер ДЦ не приказује обележиваче на Виндовс 10 је тачно.Адобе Ацробат Реадер ДЦ не приказује обележиваче

Адобе Реадер је преферирани избор клијената за читање ПДФ датотека. Садржи много корисних функција, али може доћи до тренутака када Адобе Реадер можда неће радити како се очекује и неће приказати сачуване обележиваче. Поправи то:

  1. укључити обележивача испод навигационих трака
  2. Промените унос у регистратору.

1] Омогући обележивача испод навигационих трака

Када отворите ПДФ датотеку у Реадер-у, трака са обележивачима се не отвара аутоматски осим ако аутор не подеси почетни приказ да отвори датотеку помоћу траке са обележивачима. Дакле, укључите опцију обележивача у области за навигацију.Покрените Адобе Ацробат Реадер ДЦ.

како преузети титлове са иоутубе-а

Кликните на картицу Приказ у горњем левом углу читача.

Померите се надоле до Прикажи сакриј мени.Проширите мени на који желите да идете Траке за навигацију .

приказују више сатова на траци задатака Виндовс 10

Притисните дугме са бочном стрелицом да бисте пронашли обележивача .

Адобе Ацробат Реадер ДЦ не приказује обележиваче

Означите ову опцију.

Обележивачи су видљиви

Ваши обележивачи би требало да постану видљиви на левој страни прозора.

2] Промените унос у регистратору

Неправилно коришћење уређивача регистра може да изазове озбиљне проблеме у целом систему због којих ће можда бити потребно да поново инсталирате Виндовс. Не гарантујемо да се проблеми који настану коришћењем уређивача регистра могу решити. Наставите на сопствену одговорност!

Притисните пречицу на тастатури Вин + Р да бисте отворили дијалог Покрени.

Виндовс 10 се аутоматски помера надоле

Тип Регедит у пољу за празно поље и притисните Ентер.

Прикажи Адобе лозинке

тренутно овај хардверски уређај није повезан са рачунаром. (шифра 45)

Затим идите на следећу адресу путање -

|_+_|

Промените подразумевану вредност са

|_+_|

До

|_+_|

Требало би да поново видите обележиваче.

Да бисте сакрили обележиваче од ПДФ читач само промените горња 2 корака.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Овај пост ће вам помоћи ако сте Адобе Реадер не ради .

Популар Постс