Поправка: Ова апликација неће радити на вашем рачунару због грешке у оперативном систему Виндовс 10

Fix This App Can T Run Your Pc Error Windows 10Као ИТ стручњак, наишао сам на овај проблем неколико пута и обично је последица грешке у оперативном систему Виндовс 10. Ево како да га решите: 1. Прво покушајте да поново покренете рачунар. Ово често решава проблем. 2. Ако то не успе, покушајте да деинсталирате и затим поново инсталирате апликацију. 3. Ако то и даље не ради, можда постоји проблем са самом апликацијом. Покушајте да контактирате програмера за подршку. 4. Ако ништа друго не успе, можете покушати да покренете апликацију у режиму компатибилности. Ово је последње средство, али може успети. Надамо се да ће једно од ових решења решити проблем. Срећно!Како поправити Ова апликација не ради на вашем рачунару порука о грешци у Виндовс-у 10? Можда сте примили ову поруку која се појавила на екрану вашег рачунара када сте покушали да покренете новоинсталирани софтвер, покренете апликацију након дужег времена или покушали да покренете програм након инсталирања неких ажурирања. Па, ако имате ово питање, онда овај пост нуди нека подешавања на која морате да обратите пажњу и показује вам како да решите проблем.

Ова апликација не ради на вашем рачунару

Неколико корисника је примило ову поруку док су покушавали да инсталирају иТунес, Лотус СмартСуите, Симпле Ассембли Екплорер, АутоДеск, Даемон Тоолс, итд. Али ова порука се може појавити за било коју апликацију.

мемтест86 + виндовс 10

Ова апликација не ради на вашем рачунаруАко видите ову поруку, прво што треба да урадите је да проверите да ли софтвер има ажурирања. Посетите веб локацију издавача софтвера и уверите се да имате најновију верзију апликације. Ако откријете да је објављена нова верзија, преузмите и инсталирајте нову верзију. Ово би требало да помогне. Ако није, можда ћете морати да урадите друге ствари.

како функционише хипернитање
  1. Проверите да ли је програм за вашу верзију оперативног система Виндовс
  2. Ново преузимање програма
  3. Пријавите се на свој администраторски налог
  4. Покрените извршну датотеку уместо пречице
  5. Искључите свој СмартСцреен
  6. СидеЛоад апликацију
  7. Решавање проблема у стању чистог покретања.

1] Уверите се да је програм за вашу верзију оперативног система Виндовс.

Уверите се да је за 32-битни или 64-битни . Можда користите 32-битни Виндовс и несвесно покушавате да покренете 64-битни програм. Врло је уобичајено – ето зашто проверите да ли користите Виндовс 32-бит или 64-бит прво, а затим инсталирајте апликацију за своју верзију. Овај проблем се такође може појавити ако покушавате да покренете неку стару 8-битну или 16-битну апликацију на вашем модерном 64-битном ОС. Може да ради на 32-битном оперативном систему, али да ради на 64-битном оперативном систему Виндовс јер може да емулира само 32-битне.

2] Ново преузмите програм

Понекад преузимање може бити оштећено, па обришите кеш претраживача, преузмите и поново инсталирајте програм и види.3] Пријавите се на свој администраторски налог.

Пријавите се са својим Администраторски налог ако је могуће и видите да ли можете да га покренете сада. Кликните десним тастером миша на извршну датотеку апликације и изаберите Покрени као администратор . То ради?

4] Покрените извршну датотеку уместо пречице

Ако је то пречица до програма која узрокује овај проблем, отворите његову фасциклу Програм и погледајте да ли можете покрените главни извршни фајл одатле.

5] Онемогућите СмартСцреен

као привремено решење онемогућите свој СмартСцреен и види да ли то помаже. Уверите се да сте омогућили Паметан екран опет, пошто је то лепа безбедносна карактеристика.

како искључити Виндовс 10 без ажурирања

6] Преузмите апликацију СидеЛоад

Ако сте преузели пакет апликације са извора који није Виндовс продавница, под претпоставком да верујете издавачу апликације, можда ћете морати да СидеЛоад апликацију . Неопходан СидеЛоад апликације само када им потпуно верујете.

7] Решавање проблема у стању чистог покретања

Извршите чисто покретање и види да ли можеш да га покренеш. Ако можете, онда ћете морати ручно да идентификујете и поправите проблематичан процес који блокира покретање Виндовс апликације при нормалном покретању. Не заборавите да се одјавите Чисто стање покретања након што је решавање проблема завршено.

Надам се да ће вам нешто овде помоћи да решите проблем.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Погледајте овај пост ако добијете Ова апликација је блокирана ради ваше заштите. порука.

Популар Постс