Преглед и карактеристике претраживача Вивалди - Смарт претраживач за ваш рачунар!

Vivaldi Browser ReviewКомплетна листа функција и преглед Вивалди претраживача 3.0 за Виндовс 10. Нуди паметна подешавања, сат, пречице на тастатури и још много тога!

Вивалди претраживач је одличан избор за ваш рачунар! Има много функција које га чине одличним избором за ваше потребе. Хајде да погледамо неке од карактеристика које Вивалди чине одличним избором. Вивалди је одличан избор за ваш рачунар јер је прегледач веома лак за коришћење. Има много функција које га чине одличним избором за ваше потребе. Хајде да погледамо неке од карактеристика које Вивалди чине одличним избором. Вивалди је одличан избор за ваш рачунар јер је прегледач веома лак за коришћење. Има много функција које га чине одличним избором за ваше потребе. Хајде да погледамо неке од карактеристика које Вивалди чине одличним избором. Вивалди је одличан избор за ваш рачунар јер је прегледач веома лак за коришћење. Има много функција које га чине одличним избором за ваше потребе. Хајде да погледамо неке од карактеристика које Вивалди чине одличним избором. Вивалди је одличан избор за ваш рачунар јер је прегледач веома лак за коришћење. Има много функција које га чине одличним избором за ваше потребе. Хајде да погледамо неке од карактеристика које Вивалди чине одличним избором. Вивалди је одличан избор за ваш рачунар јер је прегледач веома лак за коришћење. Има много функција које га чине одличним избором за ваше потребе. Хајде да погледамо неке од карактеристика које Вивалди чине одличним избором.Заснован на веб претраживачу Вивалди Џон Стивенсон из Тецхнера , представила је најновију верзију Вивалди 3.0, што доноси неке фантастичне нове функције и многа побољшања функционалности. Иако су у најновијој верзији направљена нека значајна ажурирања, ова верзија има већи фокус на приватност и употребљивост. Најновија верзија Вивалдија даје корисницима потпуну контролу над приватношћу прегледача.вивалди бровсер

Преглед прегледача Вивалди

Ево листе свих функција доступних у најновијој верзији прегледача Вивалди за Виндовс 10 ПЦ. Најновије функције су наведене на врху, а затим остале.како променити позадину ПоверПоинта
 1. Управљање и блокирање трагача
 2. Менаџер белешки
 3. Додајте сат на статусну траку
 4. Прилагодљиви менији
 5. Слика у слици за видео
 6. Прилагодљив кориснички интерфејс
 7. Вивалди сигурна синхронизација
 8. Смарт Виев Тоолс
 9. Управљање картицама
 10. Поједностављена навигација са пречицама на тастатури
 11. Алат за снимање: направите снимак екрана
 12. Врхунска контрола приватности.

Ово алтернативни претраживач нуди обиље прилагођавања, контрола приватности и функцију против праћења по којој се истиче.

1] Управљајте и блокирајте трагаче

управљати праћењем у вивлади

Вивалди предлаже изграђен блокатор трагача, што осигурава да вас не прате преко интернета. Сигуран сам да сте морали да тражите производ, а затим да пратите његове огласе на свакој веб локацији коју отворите, укључујући сајтове друштвених мрежа. Вивалди то може блокирати уместо вас. Компанија је лансирала ову функцију у партнерству са ДуцкДуцкГо.ДуцкДуцкГо црна листа заснована на Трацкер Радар-у омогућава блокирање трагача током претраживања интернета. Кликните на икону штита поред адресне траке и она ће подразумевано почети да блокира трагаче.

Ако желите да промените подешавања праћења, кликните на штит, а затим на дугме „Управљај подразумеваним подешавањима“. Отвара подешавања приватности претраживача, којима можете директно приступити тако што ћете отићи на Подешавања > Приватност > Праћење и блокирање за детаљнију контролу. Листа искључења је корисна ако верујете веб локацији и не желите да блокирате праћење путем ње.

2] Менаџер белешки

вивлади белешке претраживача

То је први претраживач који је имплементирао ову функцију, омогућавајући корисницима да одустану од програма за обраду текста. Иако је представљен у другој верзији, проширен је тако да сада нуди потпуно опремљен уређивач који приказује белешке са траком са алаткама за форматирање текста. Функција је интегрисана у контекстни мени. Можете да истакнете текст на веб страници и изаберете Копирај у белешке. Нуди следеће карактеристике:

 • Форматирање текста
 • Уредник је ВИСИВИГ
 • Пронађите текст
 • Откажи понављање
 • Број речи
 • Приложите слике
 • Уређивање преко целог екрана
 • Нове белешке
 • Претражи белешке

Белешке се могу синхронизовати између рачунара путем безбедне синхронизације и чувати на безбедним Вивалди серверима који се налазе на Исланду.

3] Додајте сат на статусну траку

Када радите дуже време, потребно је да направите паузу. Можете прилагодити дугме за сат и користити његову функцију одбројавања и аларма за подсетнике.

4] Прилагодљиви менији

Прилагодљиви менији претраживача Вивалди

Док Вивалди нуди прилагодљив кориснички интерфејс, најновије ажурирање нуди прилагодљиве меније. Ово ће вам помоћи да смањите број притисака на тастере и кликове мишем. Идите на Подешавања > Изглед > Менији и изаберите шта се може приказати у менију, а шта прескочити. Ово подсећа на Оффице меније, који су имали ову опцију у ранијој верзији. Такође се зове просторна навигација, користите СХИФТ и тастере са стрелицама да бисте пратили везе на веб страници.

недостају фаворити Интернет Екплорер-а

5] Слика у слици за видео

Они који треба да гледају видео док раде на картици могу да користе режим Слика у слици или Слика у слици да би видео приказали на екрану и пустили да ради док радите. Подешавања се могу искључити тако што ћете отићи на Подешавања > Веб странице и означити поље Слика у слици на видео снимку.

6] Прилагодљиво корисничко сучеље

Вивалди 2.0

Док већина веб претраживача данас нуди одређена прилагођавања, Вивалди пружа најприлагодљивији интерфејс до сада. Ово омогућава корисницима да прилагоде претраживач према својим интересовањима, хобијима и личности. Не ради се само о изгледу; такође се ради о томе како то функционише. Такође можете преуредити његове елементе према вашим жељама.

Шта кажете на померање траке за адресу одозго надоле или вертикално приказивање траке са картицама! Такође можете користити Поглед за читаоца Да бисте претраживали веб без ометања, подесите подразумеване нивое зумирања, промените теме и боје прегледача, уредите позадинску слику за Виндовс и подесите брзо бирање.

Док вам скоро сваки прегледач омогућава да промените тему, са Вивалдијем такође можете заказати промену теме. Само треба да поставите распоред својих омиљених тема у одређено време у току дана.

7] Сигурна Вивалди синхронизација

Синхронизација са другим рачунарима више неће бити опасна. Са Вивалдијем, синхронизација између машина ће постати још приватнија и сигурнија. Сада можете безбедно да синхронизујете све своје податке на више рачунарских система. Ови подаци обухватају информације о аутоматском попуњавању, сачуване лозинке, брзо бирање, историју прегледања, обележиваче, екстензије и белешке. Сви ваши синхронизовани подаци су безбедни јер Вивалди не користи сервер треће стране.

Вивалди Синц можете активирати кроз подешавања у статусној траци вашег претраживача.

8] Смарт Виев Тоолс

Преглед прегледача Вивалди

како пронаћи скривене вифи мреже

Вивалди нуди неколико занимљивих алата који ће учинити ваше искуство прегледавања практичнијим. Нови алати укључују:

 • Веб панели: Ово су прилагодљиве картице које омогућавају лак приступ вашим омиљеним веб локацијама. Можете да сачувате било коју од својих жељених веб страница на веб траци за бржи и лакши приступ.
 • Преузимање панела: Све датотеке које сте отпремили се чувају овде хронолошким редом. Потребно је само да користите пречицу на тастатури Цтрл + Схифт + Д и ваше датотеке ће бити преузете и сачуване у 'траци за преузимање'.
 • Обележивача: Овај панел омогућава брз приступ свим сачуваним обележивачима у веб претраживачу.
 • Виндовс панел: Овај панел вам даје преглед свих отворених картица, помаже вам да их организујете, креирате хрпе картица и још много тога.
 • напомене: Водите белешке додавањем описа, па чак и снимака екрана својим објавама док прегледате. Користите Вивалди белешке да бисте додали своје мисли и идеје на било коју локацију коју посетите.

9] Управљање картицама

Преглед прегледача Вивалди

Вивалди је једини веб претраживач који пружа напредно управљање картицама. Можете слагати или груписати картице, преименовати их, превући и отпустити, ставити у стање спавања или чак искључити звук ако је потребно. Такође, можете да направите подељени екран за своју картицу једноставним превлачењем и променом величине.

10] Лакша навигација са пречицама на тастатури

Вивалди погоднија навигација

скипе куповина кредита

Подешавања вам омогућавају да додате Пречица на тастатури на све радње претраживача. Такође можете додати пречице на тастатури за Виндовс, Виев, Таб и Паге. Такође нуди покрете које можете испробати помоћу миша. У оквиру Подешавања > Миш можете сазнати више о сваком од њих, а такође можете изабрати да изводите покрете помоћу тастера АЛТ да бисте избегли случајне покрете.

Док алати као што су брзо бирање, пречице и обележивачи пружају практичнији и бржи приступ веб страницама, функција за брзо премотавање унапред и уназад омогућава вам да се крећете кроз странице резултата претраге. Такође можете да доделите надимке претраживачима за своју удобност.

11] Алат за снимање

Направите снимак екрана страница у прегледачу Вивалди

Постоји икона камере, статусна трака Вивалди веб претраживача. Ова камера ће вам помоћи да направите снимке екрана. Сада можете да направите снимак екрана директно из свог веб прегледача помоћу овог алата који се зове Цаптуре. Уграђени алат за снимање вам омогућава да правите снимке екрана по вашем избору. Можете снимити целу страницу или изабрати цео екран. Затим можете да сачувате снимак на диск или да га копирате у међуспремник за тренутну употребу. Такође можете додати снимке екрана у своје Вивалди белешке за будућу употребу.

Док је икона камере тачно на статусној траци, можете креирати и пречицу на тастатури за бржи приступ.

12] Супериорна контрола приватности

Вивалди подешавања приватности

Вивалди нуди одличне контроле приватности. Неће пратити ваше навике прегледања нити ће чувати ваше податке. Можете да користите Вивалдијев приватни прозор да тражите било шта без бриге о веб праћењу. Можете додатно да прилагодите бу тако што ћете отићи у подешавања и омогућити услуге као што су Гоогле заштита од крађе идентитета и малвера, користећи Гоогле ДНС, Функција аутоматског довршавања и праћења.

Вивалди претраживач веома добро функционише са Виндовс 10. Најновија верзија Вивалдија даје корисницима потпуну контролу над прегледачима и њиховим подешавањима. Како изгледа, осећа се и функционише, сада ће све бити под вашом контролом. Са много нових функција, Вивалди ће бити најбољи алат за продуктивност за ваш рачунар.

Можете га преузети са Почетна страница. Најновије ажурирање такође је објавило Андроид верзију претраживача. Ово ће вам помоћи да добијете исто искуство као на десктопу, посебно са синхронизованим налозима.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезано читање: Савети и трикови за прегледач Вивалди.

Популар Постс