Не можете да преузмете Минецрафт на свој Виндовс 10 рачунар? Можемо то поправити

Unable Push Download Minecraft Your Windows 10 PcПреношење Минецрафт-а на Виндовс 10 ПЦ није тешко, али с времена на време постоје проблеми. Разговарамо о томе како да решимо ове проблеме.

Ако покушавате да преузмете Минецрафт на свој Виндовс 10 рачунар и имате проблема, не брините - можемо вам помоћи да то поправите. Постоји неколико ствари које би могле узроковати проблем, али највјероватнији кривац је то што ваш антивирусни софтвер блокира преузимање. Понекад антивирусни програми могу погрешно да помешају легитимне датотеке са малвером, па је вредно проверити да ли је то случај. Ако је проблем ваш антивирусни програм, требало би да будете у могућности да га решите додавањем Минецрафт-а на листу изузетака програма. Ако нисте сигурни како то да урадите, погледајте документацију програма или контактирајте његов тим за подршку. Ако проблем није у вашем антивирусном програму, могуће је да немате довољно простора на чврстом диску за преузимање. Минецрафт је прилично велика игра, тако да ћете морати да се уверите да имате најмање 4 ГБ слободног простора пре него што покушате да је преузмете. Ако и даље имате проблема са преузимањем Минецрафт-а, слободно контактирајте наш тим за подршку за помоћ. Увек смо срећни да помогнемо нашим играчима на било који начин!Минецрафт је једна од најпопуларнијих видео игара доступних за Виндовс 10 и друге платформе, и то из заиста добрих разлога. Међутим, ништа није савршено, због чега смо чули приче о неким корисницима који нису у могућности да принудно преузму Минецрафт на своје рачунаре. Видите, корисници су покушали да преузму Минецрафт са званичне веб странице на свој рачунар користећи пусх преузимање. Очигледно, иако су уређаји наведени, они нестају када покушате да преузмете на рачунар.У већини случајева, преузимање се одмах зауставља, а корисник не разуме шта даље. Сада, када је у питању инсталирање Минецрафт-а на ваш Виндовс 10 ПЦ, то није велика ствар, то је само мала гњаважа на том путу.

Није могуће присилно преузети Минецрафт на Виндовс 10 ПЦ

Сада ћемо погледати како да поправимо овај проблем Минецрафт-а који не покреће Виндовс 10. Имајте на уму да ово није тешко урадити, па наставите.Виндовс КСП режим Виндовс 10
  1. Уверите се да је Виндовс 10 ажуриран
  2. Да ли сте пријављени на Виндовс рачунар?
  3. Преузмите Минецрафт из Мицрософт продавнице

Хајде да разговарамо о овоме детаљније.

1] Уверите се да је Виндовс 10 ажуриран на најновију верзију.како избрисати праћене промене у речи

Први корак је да се уверите да је ваш Виндовс 10 рачунар наведен на листи уређаја ажуриран на најновију верзију оперативног система. Да бисте били сигурни да је све у реду, притисните тастер Виндовс + И да бисте отворили апликацију Подешавања, а затим идите на одељак Ажурирање и безбедност.

На крају, идите на Виндовс Упдате, а затим кликните на одељак Провери ажурирања. Ово би требало да вам помогне да будете сигурни да имате најновију верзију оперативног система Виндовс 10.

2] Да ли сте пријављени на своју Виндовс машину?

Није могуће присилно преузети Минецрафт на Виндовс 10 ПЦ

пречица за Виндовс Екплорер

Тако је, потребно је да се уверите да сте пријављени на свој Виндовс 10 рачунар са истим Мицрософт налогом који сте користили за пријаву на веб локацију.

Када се ово потврди, предлажемо да покушате поново да видите да ли можете да покренете Минецрафт на систему или не.

бумеранг гмаил преглед

3] Преузмите Минецрафт из Мицрософт продавнице

Ако ништа друго не успије, како би било да једноставно преузмете Минецрафт са Мицрософт продавница ? Да, игра је такође доступна тамо и процес преузимања на ваш рачунар је лакши него икад. То је то, па само напред и јавите нам свој успех или недостатак.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

На крају, морамо рећи да је ово јединствено питање јер би већина људи радије преузела Минецрафт на нормалан начин. Али нема ништа лоше у томе што имате више опција за преузимање за видео игре, па се надамо да ће и други програмери радити исто.

Популар Постс