Поправљено: Није могуће преузети датотеку са интернета.

Fix Cannot Download File From Internet

Ако не можете да преузмете датотеку са Интернета или да је сачувате/покрените када користите прегледаче Фирефок, Цхроме, Опера, Едге на Виндовс 10/8/7, пратите овај водич да бисте је поправили.

Ако имате проблема са преузимањем датотеке са интернета, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да решите проблем. Прво, проверите да ли је веб локација са које покушавате да преузмете заиста онлајн и да ли користите исправну УРЛ адресу. Ако сајт не ради или је УРЛ нетачан, нећете моћи ништа да преузмете. Затим покушајте да обришете кеш меморију и колачиће прегледача. Понекад се датотеке могу заглавити у кеш меморији прегледача, што може спречити њихово преузимање. Брисање кеша и колачића требало би да реши проблем. Ако и даље имате проблема, покушајте да преузмете датотеку из другог прегледача. Понекад ће један претраживач имати потешкоћа са преузимањем датотеке, док други неће имати проблема. Коначно, ако ниједно од ових решења не функционише, контактирајте власника или администратора веб локације и обавестите их о проблему. Можда ће вам помоћи да решите проблем или вам бар кажу зашто се датотека не преузима.



Ако не можете да преузмете датотеку са Интернета, сачувајте је или покрените помоћу Фирефок-а, Цхроме-а, Едге-а, Опера-а, Интернет Екплорер-а или других прегледача на Виндовс 10/8/7; тј. када кликнете на везу за преузимање датотеке, ништа се не дешава или се дијалог Саве Ас појави и брзо нестане, онда вам овај пост може помоћи.







Интернет Екплорер користи Аттацхмент Манагер да вас заштити од небезбедних прилога и преузимања са Интернета тако што ћете навести тип датотеке и одговарајућа безбедносна подешавања. Понекад, из неког разлога, може вам једноставно бити забрањено да преузимате било које датотеке са Интернета. Разлози могу бити различити.





Није могуће преузети датотеку са интернета

Ево неколико корака које бисте можда желели да покушате – било којим редоследом – да бисте идентификовали, решили проблем и решили проблем.



1] Проверите своје интернет конекција и проверите да ли је у исправном стању.

2] Обришите интернет кеш меморију , привремене датотеке, колачиће, историју итд. користећи Алат за чишћење диска , ЦЦлеанер , или уграђени кориснички интерфејс претраживача, поново покрените рачунар и покушајте поново.

потражите шаблоне на мрежи

3] Изаберите другу локацију за преузимање и види да ли то помаже. Можда је ваш фолдер за преузимања оштећен или постоји неки други проблем.



4] Немојте користити подразумевано име да бисте сачували датотеку. Сачувај као другу врсту датотеке и/или изаберите друго име и види да ли помаже

5] Ако користите Довнлоад Манагер , онемогућите га и видите да ли ради за вас.

6] Ако сте сигурни да је датотека сигурна, искључите заштитни зид и/или антивирусни или сигурносни софтвер привремено и погледајте да ли преузимање функционише.

7] Да ли добијате Ваша тренутна безбедносна подешавања вам не дозвољавају да преузмете ову датотеку порука? Затим се уверите да је отпремање датотека дозвољено.

Није могуће преузети датотеку са интернета

трцати инетцпл.цпл отворен интернет подешавања и кликните на картицу Безбедност. Изаберите Интернет зону и кликните на Прилагођено.

У безбедносним поставкама померите се надоле до одељка „Преузимања“. Кит Скини докуменат укључити. Померите се још мало надоле и видећете Разно. Ево, увери се Покретање апликација и несигурних датотека подесите на Промпт (препоручено). Кликните на Аппли/ОК и изађите.

Ако ово не помогне, можете да ресетујете подешавања Интернет безбедности тако што ћете кликнути Ресетујте све зоне наподразумевани ниво на картици „Безбедност“.

8] Да би преузео датотеке, Интернет Екплорер мора да креира привремену кеш датотеку. У Интернет Екплорер-у, ако се датотека испоручује путемХТТПСако су заглавља одговора конфигурисана да спрече кеширање, и ако Не чувајте шифроване странице на диску постављена опција, није креирана кеш датотека. У овом случају, преузимање са поруком можда неће успети Интернет Екплорер не може да преузме или Учитавање датотеке није успело .

промените временско ограничење чувара екрана

није могуће преузети датотеке
Привремено поништите избор овог поља и погледајте да ли то помаже. Ову поставку ћете добити у оквиру Интернет опције > Напредно > Подешавања.

9] Већина претраживача ће покренути ваш антивирусни програм за скенирање датотека када се преузимање заврши. Иако се НЕ препоручује, ви може привремено да онемогући ову функцију скенирања преко вашег подешавања претраживача ако сте сигурни да је преузета датотека сигурна.

Такође можете да онемогућите антивирусно скенирање преузетих датотека уређивањем Регистри Виндовс . Да бисте то урадили, трчите регедит и притисните Ентер да отворите регистар. Пређите на следећи кључ:

|_+_|

искључивање скенирањем1

Ако не видите прилогеПотпуна изградња, креирајте га десним кликом на Полициес > Нев > Кеи > Аттацхмент Типе као име кључа. Затим кликните десним тастером миша на „Прилози“ > изаберите „Ново“ > „ДВОРД“ (32-битни). Подесите име вредности као СцанВитхАнтиВирус и дајте му вредност 1 .

Скенирање са антивирусом Вредности кључева регистратора:

  • 1: „Искључено“ или онемогућите скенирање
  • 2: Додатно скенирање
  • 3: укључиће скенирање вируса одмах након што потпуно отворите или сачувате програм или датотеку.

10] Коначно, ако ништа не функционише, остаје да се покуша ресетујте подешавања претраживача Уобичајено. Ови постови ће вам помоћи: Ресетујте Интернет Екплорер | Ресетујте Цхроме | Ресетујте Фирефок .

Имајте на уму да неки од горе наведених корака могу учинити ваш рачунар мање безбедним. Стога их изводите само ако сте веома сигурни да је датотека коју планирате да преузмете безбедна. Не заборавите да ресетујете подешавања када завршите.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Јавите нам да ли вам је нешто успело или имате друге идеје.

Популар Постс