Поправите спору брзину интернета на Виндовс 10 рачунару

Fix Slow Internet Speed Windows 10 ComputerОви радни савети ће вам помоћи да поправите спору брзину интернета на рачунару са оперативним системом Виндовс 10 и учините га бржим. Морате да проверите подешавања рутера и проверите та подешавања ОС-а.

Спор интернет може бити прави бол, посебно ако покушавате да завршите посао. Али не брините, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте убрзали ствари. Прво се уверите да користите најновију верзију прегледача. Старији прегледачи могу бити спорији и не раде увек са најновијим веб стандардима. Затим погледајте своје екстензије и додатке. Превише их може успорити ваш прегледач, а можда вам сви неће ни требати. Покушајте да онемогућите неке и видите да ли то чини разлику. Ако и даље имате проблема, можете испробати још неколико ствари. Поновно покретање рутера понекад може помоћи, а такође можете покушати да промените свој ДНС сервер. Наравно, ако се заиста мучите, увек можете контактирати свог ИСП-а и видети да ли вам могу помоћи. Спор интернет може бити прави бол, али постоји неколико ствари које можете учинити да убрзате ствари. Прво се уверите да користите најновију верзију прегледача. Старији прегледачи могу бити спорији и не раде увек са најновијим веб стандардима. Затим погледајте своје екстензије и додатке. Превише их може успорити ваш прегледач, а можда вам сви неће ни требати. Покушајте да онемогућите неке и видите да ли то чини разлику. Ако и даље имате проблема, можете испробати још неколико ствари. Поновно покретање рутера понекад може помоћи, а такође можете покушати да промените свој ДНС сервер. Наравно, ако се заиста мучите, увек можете контактирати свог ИСП-а и видети да ли вам могу помоћи.Интернет брзина расту по целом свету. Али сасвим је могуће да се ваш Виндовс рачунар суочава са проблемом са спором брзином интернета. Ако се суочавате са овим проблемом, то може бити због погрешне конфигурације рутера, неких проблема у оперативном систему или сметњи другог инсталираног софтвера. Корисник може да уради неколико ствари да реши овај проблем и повећа брзину интернета.Спора брзина интернета

Поправите спору брзину интернета на рачунару са оперативним системом Виндовс 10

Да бисте елиминисали спор Интернет брзина и учините то брже:  1. Конфигуришите доделу пропусног опсега помоћу уређивача смерница групе.
  2. Подесите рутер.
  3. Ресетујте ниво аутоматског подешавања Виндовс-а.
  4. Проверите да ли има софтверских сметњи треће стране.
  5. Ажурирајте, вратите или поново инсталирајте своје драјвере.

1] Конфигуришите доделу пропусног опсега помоћу уређивача смерница групе.

Отворите уређивач смерница групе и идите до:

Административни шаблони > Мрежа > Планер КоС пакета.

Изаберите поставку смерница за Ограничите резервисани пропусни опсег .Радио дугме мора бити подешено на Укључено.

влц довнлоад субтитлес

Проценат за Ограничење пропусног опсега (%) подесите ово на 100%.

Изабери Применити и онда ФИНЕ.

Поново покрените рачунар и брзина интернета би требала бити нормална.

2] Подесите рутер

Постоји шанса да ће ваша брзина интернета бити ограничена самим рутером.

Ограничавачи брзине су постављени на конфигурационим страницама рутера да регулишу брзину Интернета међу повезаним уређајима.

Можете покушати да онемогућите сва таква ограничења на контролној табли рутера и проверите да ли то решава ваш проблем након поновног покретања рутера.

3] Ресетујте ниво аутоматског подешавања Виндовс-а

Функција Виндовс аутоматске конфигурације помаже инсталираним програмима да примају ТЦП податке преко мреже. Али понекад таква употреба може успорити главни Интернет на вашем рачунару. Међутим, ову функцију можемо прекинути и повећати брзину.

Ово је опасно јер може смањити одзив и употребљивост ваших апликација.

отворен Виндовс командна линија са администраторским правима и покрените следећу команду:

|_+_|

Сада ћете видети листу Глобалне ТЦП опције и њихов статус.

Покрените ову команду да бисте онемогућили Ниво аутоматског подешавања Виндовс-а:

|_+_|

Поново покрените рачунар и погледајте да ли то помаже.

Ако то не успије, можете га омогућити овом командом:

|_+_|

читати : Ако онемогућите аутоматско подешавање прозора или не ?

4] Проверите сметње софтвера треће стране.

Можете проверити да ли неки софтвер ради у позадини и да не учитава ваш саобраћај.

Можете га проверити у менаџеру задатака и ако неко од њих постоји, можете једноставно зауставити ово преузимање или присилно затворити овај софтвер помоћу менаџера задатака.

Преузмите у Чисто стање покретања и видите да ли побољшава вашу брзину интернета.

5] Ажурирајте, вратите или поново инсталирајте управљачке програме

Виндовс Менаџер уређаја

Возачи наведени у одељку Мрежни адаптери унутар Девице Манагер-а можда узрокује овај проблем. Можете покушати да поново инсталирате мрежне драјвере за матичну плочу. Ако сте недавно ажурирали ове драјвере, вратите те драјвере , и проверите. Ако то нисте урадили, предлажемо да ажурирате ове драјвере.

Надам се да ће вам нешто овде помоћи.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Реадинг : Повећајте Ви-Фи брзину, јачину сигнала и покривеност.

Популар Постс