Бесплатно уредите ПДФ документе помоћу програма Ворд Онлине

Edit Pdf Documents Using Word OnlineМожете бесплатно уређивати ПДФ документе помоћу програма Мицрософт Ворд Онлине. Користите Ворд Онлине за уређивање ПДФ страница у било ком претраживачу. Додајте или уклоните текст из ПДФ-а и других датотека!

Ако треба да уредите ПДФ документ, најбољи начин да то урадите је помоћу програма Ворд Онлине. То је бесплатна Мицрософт услуга и веома је лака за коришћење. Прво отворите документ у програму Ворд Онлине. Видећете две картице на врху странице: „Измени“ и „Приказ“. Кликните на картицу „Уреди“. Сада можете да уносите измене у документ баш као што бисте то урадили у било ком другом Ворд документу. Када завршите, кликните на мени „Датотека“ и изаберите „Сачувај као“. Изаберите „ПДФ“ из падајућег менија и кликните на „Сачувај“. То је све! Помоћу програма Ворд Онлине можете лако бесплатно уређивати ПДФ документе.замена информација о безбедности Мицрософт налога

Обично конвертујемо Ворд документе у ПДФ датотеке, а када желимо да уредимо ове ПДФ датотеке, једноставно направимо копију оригиналног Ворд документа, извршимо потребне измене, а затим поново извеземо уређени документ као ПДФ. Видели смо како уређивати ПДФ датотеке у програму Ворд , сада да видимо како можете да користите Ворд Онлине бесплатно уређујте ПДФ документе без бриге о изгледу и форматирању оригиналног документа.Користите Ворд Онлине за уређивање ПДФ докумената

Можете да користите Ворд Онлине за уређивање ПДФ докумената у самом претраживачу. Можда није идеалан за ПДФ-ове са пуно графикона или графикона, али ако ПДФ-ови садрже обичан текст, можете користити Ворд Онлине да их уредите. Ворд Онлине је најбоља опција за уређивање ПДФ датотека са мање слика и обичног текста. Користићете Ворд Онлине за уређивање ПДФ датотека тако што ћете посетити ОнеДриве. Ево корака које треба пратити.

Посетите ОнеДриве.цом и пријавите се са својим Мицрософт налогом. Отпремите ПДФ документе које желите да уредите. Након што се преузимање ПДФ докумената заврши, двапут кликните на преузету датотеку. Ово је ПДФ документ који још није уређиван, а сада ћемо то урадити.Кликните на ' Уредите у Ворд-у » Опција која је на врху. Тражи вашу потврду да конвертујете ПДФ документе у Ворд да бисте их могли уређивати и кликните на „Конвертуј“. Прави копију вашег оригиналног ПДФ-а и уопште се не мења.

Уредите ПДФ документе помоћу програма Ворд Онлине

Ако желите да прегледате изглед свог ПДФ-а, кликните на Преглед. Пошто желимо да уредимо датотеку, кликните на дугме Уреди. Датотека се сада отвара у програму Ворд Онлине и може се уређивати.уреди пдф датотеку

поштанска пошта за Фирефок

Сада је то као уређивање Ворд документа. Можете га лако уредити додавањем или уклањањем табела, додавањем обликовања, додавањем стилова тексту, додавањем или уклањањем слика и још много тога.

додајте или уклоните текст

Када завршите са уређивањем, кликните на мени „Датотека“, изаберите „Сачувај као“ и изаберите „Преузми као ПДФ“. Ово ће преузети уређени ПДФ документ на ваш Виндовс рачунар.

грешка 1068 намотај за штампу

сачувати као ПДФ

Коришћење Ворд Онлине за уређивање ПДФ датотека је једноставно и пожељно јер не морате да инсталирате никакав софтвер на рачунар. Можете се ослободити ПДФ уређивача и других додатака трећих страна.

САВЕТ : ПДФ Еластиц софтвер вам омогућава да уређујете, додајете или уклањате текст или слике у ПДФ датотекама. Овај пост ће вам показати како уклонити лозинку из пдф-а .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

такође можете користите Гоогле диск за издвајање текста из слика или ПДФ датотеке. Испробао сам оба и видим да Ворд Онлине ради боље уређивање ПДФ датотеке.

Популар Постс