МаилТрацк је једноставан алат за праћење е-поште за Гмаил.

Mailtrack Is Simple Email Tracking ToolМаилТрацк је једноставан алат за праћење е-поште за Гмаил. Инсталирањем екстензије МаилТрацк, можете видети када су ваше е-поруке отворене и да ли су прочитане или не. МаилТрацк је одличан начин да пратите важне поруке е-поште, посебно ако чекате одговор од некога. Такође је корисно да видите да ли се ваше е-поруке читају и колико често се читају. Ако тражите једноставан алат за праћење е-поште, МаилТрацк је одлична опција. Лако се инсталира и користи, а бесплатно је.Прочитајте признанице постали су суштински део апликација за размену порука ових дана. Већина нашег рада се ослања на ове признанице како бисмо осигурали испоруку порука. Али е-поруке су стара времена, никада нећемо знати да ли је имејл отворио прималац или не. Ово више није случај. Уз услуге као што је МаилТрацк, можете пратити своју е-пошту након што је послата. МаилТрацк је намењен корисницима Гоогле Цхроме-а и Гмаил-а, а надамо се да ћемо га ускоро видети и код других провајдера е-поште.

МаилТрацк за Гмаил

МаилТрацк је проширење претраживача за Цхроме, Фирефок, Опера и Едге које нуди услуге праћења е-поште. Тренутно је компатибилан са Гмаил-ом и Гоогле Инбок-ом и лако се интегрише у веб апликације. Услуга нуди и бесплатне и премиум планове са додатним функцијама. Овај пост углавном говори о бесплатном плану, увек можете надоградити на било који од плаћених планова да бисте добили више функција.

МаилТрацк углавном користе професионалци, продајни тимови, људи повезани са купцима. Овај алат олакшава праћење е-поште и не морате стално да питате „Да ли сте прочитали моју е-пошту?“. Дакле, ако сте неко ко тражи такве карактеристике, МаилТрацк Ово.Дакле, почетак је једноставан, инсталирајте проширење из Цхроме веб продавнице. Сада се пријавите са својим Гоогле налогом. Када се подешавање заврши, можете почети да користите његове функције директно из Гмаил пријемног сандучета.

МаилТрацк за Гмаил

Пријавите се у своје поштанско сандуче и видећете зелену икону МаилТрацк у горњем десном углу која означава да је проширење инсталирано и да ради. Можете почети да састављате своју е-пошту као и обично. Алат ће ставити мали потпис на е-пошту, да бисте га онемогућили, потребно је да надоградите на премиум план. Можете да кликнете на икону двоструке ознаке испод да бисте прилагодили подешавања МаилТрацк-а за ту конкретну е-пошту.Када завршите са састављањем е-поруке, можете да кликнете на икону за слање и пређете на послате ставке. У Послатим ставкама можете пратити своју е-пошту помоћу двоструких потврдних ознака које одговарају свакој посланој ставци. Двоструке ознаке раде слично као и ВхатсАпп. Једна ознака ако је писмо уручено, двострука ако га је отворио прималац. Штавише, можете да пређете мишем преко двоструке ознаке да бисте видели више детаља. Можете видети колико је пута ваша е-пошта укупно отворена и време када је први пут прочитана. Премијум верзија нуди комплетну историју праћења која може да пружи много више метрика.

Можете чак и да укључите МаилТрацк упозорења, која вас могу обавестити када неко отвори е-пошту коју сте послали. Упозорења су веома информативна и обавештавају вас о тачном времену отварања е-поште.

МаилТрацк такође нуди много прилагођавања. Можете да одете на своју контролну таблу да подесите свој налог и омогућите/онемогућите подешавања.

МаилТрацк је одличан алат за професионалце и тимове. Не само да праћење е-поште помаже у побољшању комуникације, већ такође обезбеђује ефикасну испоруку. Ако имате посла са великим бројем клијената, МаилТрацк вам може помоћи да сазнате колико дуго се у просеку чита ваша е-пошта и како то можете побољшати. Поред тога, можете да укључите праћење веза да бисте видели како примаоци третирају везе у вашој е-пошти. Све у свему, ово је одлична додатна услуга која функционише у већини случајева. За личну употребу довољан је бесплатни план. Али ако планирате надоградњу, премиум план са откључаним свим функцијама може вас коштати око 2,5 долара месечно, што је економично.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Кликните Ево да преузмете МаилТрацк. Бесплатни план нуди неограничено праћење, али има Маилтрацк потпис.

Популар Постс