Зашто је промена безбедносних информација мог Мицрософт налога још увек непотпуна?

Why Is My Microsoft Account Security Info Change Still PendingАко видите да под „Безбедност Мицрософт налога“ порука о промени безбедносних информација о налогу још није послата, ова порука вам показује како да је поправите и управљате својим безбедносним информацијама.

Као ИТ стручњак, често ме питају зашто су промене безбедносних информација Мицрософт налога још увек непотпуне. Одговор је обично прилично једноставан: безбедност Мицрософт налога је сложено питање и постоји низ фактора који могу допринети непотпуној промени. Прво, важно је разумети да је безбедност Мицрософт налога вишеслојни процес. Постоји велики број различитих безбедносних мера и свака од њих мора бити правилно конфигурисана да би налог био безбедан. Ово може бити дуготрајан процес и није неуобичајено да се неке мере безбедности превиде. Друго, чак и ако су све безбедносне мере правилно конфигурисане, увек постоји шанса да нешто пође наопако. Безбедносно ажурирање се можда неће правилно инсталирати или нова безбедносна мера може да изазове проблеме са постојећом функцијом. Ове врсте проблема може бити тешко решити и често може потрајати неко време да се реше. На крају, важно је запамтити да је безбедност Мицрософт налога сталан процес. Чак и ако је данас све исправно конфигурисано, нема гаранције да ће све и даље радити исправно сутра. Безбедносне претње се стално развијају, а Мицрософт стално ради на томе да буде испред њих. Као резултат тога, није неуобичајено да се безбедносне промене врше редовно. Сви ови фактори могу допринети непотпуној промени безбедности Мицрософт налога. Међутим, важно је запамтити да Мицрософт непрестано ради на побољшању безбедности налога, па је чак и непотпуна промена обично боља него да нема никакве промене.Виндовс 10 апликације се не ажурирају

Ако сте били изненађени поруком у вашем Мицрософтов рачун Безбедносна подешавања са ознаком „ Промена информација о безбедности налога још није завршена , 'Нема разлога за бригу, али проверите да ли се не сећате ничега што је могло да изазове. Порука се појављује када сте недавно обрисали старе информативне податке уз помоћ нових. Хајде да заронимо у ово.Шта су информације о безбедности Мицрософт налога?

Када креирате Мицрософт налог, додајете и алтернативну контакт адресу е-поште или број телефона. Они су корисни када треба да ресетујете лозинку или промените било коју информацију која је критична за ваш налог. Е-пошта или број телефона се увек шаљу на алтернативни налог ради верификације како неко други не би покушавао да преузме ваш налог. Овај процес осигурава да Мицрософт тачно зна ко сте ви као власник налога.

Ако видите ову поруку, тј. промена безбедносних информација налога још није завршена, можда сте недавно заменили старе безбедносне информације и заменили их новим. Сваки пут када то урадите, све промене на вашем Мицрософт налогу су додатно ограничене на 30 дана.Важно је напоменути да када се захтева промена, СМС или емаил обавештења се шаљу на старе безбедносне информације у случају да нападач покуша да их избрише.

Како да променим безбедносне информације свог Мицрософт налога?

Зашто хасн

Можете додати, ажурирати и уклонити све безбедносне информације. Отворите страницу са безбедносним информацијама и кликните Ажурирајте моје податке линк.Додајте безбедносне информације

 • Кликните на Додај безбедносне информације
 • Одаберите број телефона или алтернативну адресу е-поште.
 • Погледај

Уклоните безбедносне информације

 • Кликните на везу „Уклони“ поред безбедносних информација које желите да уклоните.
 • Потврдите и биће додат у ред за брисање

Ажурирајте безбедносне информације

Не можете ажурирати или заменити постојећи са другим. Дакле, опција надоградње се појављује када немате никакве безбедносне информације додате на налог.

чистач регистра добар или лош

Промена безбедносних информација вашег Мицрософт налога још није завршена

Мицрософт јасно ставља до знања да се ограничење од 30 дана не може убрзати. Међутим, ако је нисте променили или сте се предомислили, једини начин да избришете поруку је са налога.

 1. Иди на Подешавања безбедности налога и пријавите се.
 2. Требало би да видите информацију да промена још није завршена. Имате две опције.
  • Ако то нисте тражили, обавестите нас.
  • Откажите овај захтев.

Краћа верзија је да ће бити потребно 30 дана да промените безбедносне информације осим ако не одлучите да је поништите.

Шта се дешава током захтева на чекању?

 • Не можете да промените лозинку за Мицрософт налог, адресу е-поште нити да управљате родитељским надзором на мрежи.
 • Међутим, можете да прегледате, промените или додате информације о плаћању и да купујете.
 • Ако сте конфигурисали 2ФА или верификација у два корака
  • Потребна вам је апликација Аутнетицар да бисте се пријавили.
  • Још увек можете да добијете код са свог старог броја телефона или е-поште.

Ако сте на брзину променили податке и изгубили своје старе безбедносне информације, нећете моћи нигде да се пријавите наредних 30 дана. Такође ризикујете да неко други користи ваш налог користећи старе безбедносне информације.

Честа питања - Решавање проблема са верификационим кодом

Не добијам свој верификациони код. Шта бих требао да урадим?

Проверите следеће:

 • Телефон има јасан пријем и ништа га не спречава да прима поруке или позиве са непознатих бројева.
 • Фасцикла нежељене е-поште за поруку са Мицрософт налога. Макс ће дефинитивно ставити овај налог на белу листу. Ово је обично са @аццоунтпротецтион.мицрософт.цом.
 • Да ли сте исправно унели број телефона или е-маил адресу?
 • Проверите да ли је ваш налог исправан ако имате алтернативну адресу е-поште која се завршава на @оутлоок.цом, @хотмаил.цом, @ливе.цом или @мсн.цом. Можда сте пријављени на други налог.

Најбоље је да користите ИнПривате метод прегледања да бисте се пријавили на жељени налог.

Не могу да примам текстуалне поруке. Могу ли да примам кодове са свог телефона?

Увек можете добити код користећи Потврдите свој телефон тако што ћете изабрати Позови опција. Уверите се да сте спремни да негде запишете код.

разлика између впа и веп

У поруци је писало: „Уверите се да можете да добијете безбедносни код.“

Мицрософт предлаже да ако видите ову поруку, најбоље је да је не приказујете 24 сата. Ово се дешава када се направи више покушаја. Међутим, након седам дана мораћете да покушате поново.

Да ли је верификациони код исти као и лозинка?

Не. Верификациони кодови се користе за потврду да сте власник налога. Они пружају додатни ниво сигурности за заштиту вашег налога.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све је било у вези са безбедносним информацијама Мицрософт налога, зашто се порука за промену безбедносних информација мог налога још увек не шаље и како можете да промените ове информације. Морате имати приступ додатном налогу или броју телефона у наредних 30 дана да бисте заштитили свој налог.

Популар Постс