Дисплаи Фусион олакшава управљање више монитора

Display Fusion Lets You Easily Manage Multiple MonitorsДисплаи Фусион је бесплатан програм који вам омогућава да управљате више монитора повезаних са вашим рачунаром. Нуди велики избор функција, укључујући различита подешавања позадине, дугмад за наслове и још много тога.

Ако сте ИТ професионалац, знате да управљање више монитора може бити прави бол. Али са Дисплаи Фусион-ом, лако је као колач. Са само неколико кликова, можете контролисати све своје мониторе са једне централне локације. Дакле, без обзира да ли радите на сложеном пројекту или једноставно желите да држите све своје мониторе на оку одједном, Дисплаи Фусион ће вас покрити.Не само да Дисплаи Фусион олакшава управљање вишеструким мониторима, већ долази и са мноштвом других функција које га чине неопходним алатом за сваког ИТ професионалца. На пример, Дисплаи Фусион вам може помоћи да решите проблеме са екраном, оптимизујете своје мониторе за одређене задатке, па чак и да прилагодите позадину радне површине. Дакле, ако тражите алатку која вам може олакшати живот ИТ професионалцу, не тражите даље од Дисплаи Фусион-а.Па шта чекате? Испробајте Дисплаи Фусион данас и видите како вам може помоћи да преузмете контролу над својим више монитора. Верујте нам, нећете бити разочарани.

како добити посао у МицрософтуДа ли користите више монитора на послу или код куће? Више монитора једна од најподржанијих функција у Виндовс 10 и помаже многим професионалцима да раде свој посао. У овом посту смо покрили веома користан услужни програм за Виндовс који вам омогућава да лако управљате више монитора. Схов Фусион може се посматрати као алат дизајниран за све кориснике са више екрана који пружа неке важне карактеристике. Доступан је у бесплатној и премиум верзији, а ова рецензија се односи само на бесплатне функције.

Преглед Дисплаи Фусион-а

Схов Фусион

Дисплаи Фусион је бесплатан програм који вам омогућава да управљате више монитора повезаних са вашим рачунаром. Нуди велики избор функција, укључујући различита подешавања позадине, дугмад за наслове и још много тога.И бесплатне и премиум опције су упаковане у један инсталатер и исправна опција се може изабрати током инсталације. Дисплаи Фусион нуди доста функција добро организованих у различите категорије. Већина ових алата је дизајнирана имајући на уму подешавање двоструког монитора. Али овај алат је у стању да грациозно рукује са више монитора (више од 2).

Почевши од подешавања позадине, Дисплаи Фусион вам омогућава да изаберете друге позадине за своје мониторе које нису подразумевано понуђене у Виндовс-у.

Поред овога, такође можете поставити слику на различите мониторе и преузети слике са УРЛ-а. Поред тога, позадину можете заменити једнобојним и градијентним бојама. Опет, боје и градијенти могу се бирати одвојено за различите мониторе. Нуди се неколико других функција подешавања боје, које се такође могу подесити за мониторе засебно.

Још једна корисна функција која је на врху листе су функције. Функције вам у основи омогућавају да подесите пречицу на тастатури за већину радњи. Програм има много унапред инсталираних функција, али увек можете креирати сопствене функције или уредити постојеће. А за све функције, можете омогућити дугмад ТитлеБар.

подешавања хрома виндовс 10

Дугмад на ТитлеБар-у су изванредна карактеристика коју нуди Дисплаи Фусион. Дугмад приказана у ТитлеБар-у омогућавају вам приступ неким често коришћеним функцијама. Дисплаи Фусион је унапред омогућен са дугметом за наслов које вам омогућава да пошаљете активни прозор на следећи монитор. Дакле, ако желите брзо да преместите прозор на следећи монитор, само кликните на то мало дугме у ТитлеБар-у и спремни сте. Или можете користити одговарајуће пречице на тастатури за ово.

Осим тога, Дисплаи Фусион долази са неколико подешавања оперативног система Виндовс и закључаног екрана, као што су врући углови, временско ограничење закључаног екрана и заобилажење почетног екрана при покретању (Виндовс 8). Такође можете потпуно сакрити екран за закључавање оперативног система Виндовс.

Такође можете пронаћи корисне функције снимања ако желите да ваши прозори буду организовани на радној површини. Снимање ивица и лепљиво снимање олакшавају игру са отвореним апликацијама на различитим мониторима. Такође можете дефинисати режим снимања, модификаторски тастер и растојање у пикселима.

Дисплаи Фусион такође може да замени стандардни Алт + Таб мени који нуди Виндовс. Замена долази са пуно опција где можете да прилагодите на ком монитору треба да се приказује мени и који прозори треба да се приказују у менију. Подразумевано, мени Алт + Таб се приказује на примарном монитору и приказује све прозоре отворене на различитим мониторима.

Осим тога, Дисплаи Фусион нуди безброј других функција као што су управљање прозорима и чувар екрана. Све ове функције можете истражити у одељку „Подешавања“.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Бесплатној верзији недостају неке функције као што су траке задатака и окидачи за више монитора. Међутим, бесплатна верзија такође нуди обиље функција и савршен је алат за просечног корисника са више монитора. Дисплаи Фусион је незаобилазна алатка ако на свом столу имате подешавање са два или више монитора. Кликните Ево да преузмете Дисплаи Фусион.

виндовс дривер темељ
Популар Постс