Неке датотеке за ажурирање недостају или имају проблема, код грешке 0к80070570

Some Update Files Are MissingАко добијате код грешке Виндовс Упдате 0к80070570 када покушавате да преузмете и инсталирате исправке на Виндовс 10, погледајте овај пост.

Ако добијете код грешке 0к80070570 када покушавате да инсталирате исправке, то значи да неке датотеке ажурирања недостају или да имају проблема. Ево како да то поправите.Прво покушајте да покренете Виндовс Упдате Троублесхоотер. Ово ће аутоматски открити и решити све проблеме са вашим датотекама за ажурирање. Ако то не успе, мораћете ручно да преузмете и инсталирате исправке.Да бисте то урадили, идите на веб локацију Мицрософт Упдате Цаталог и потражите ажурирања која су вам потребна. Затим ручно преузмите и инсталирајте ажурирања.

Ако и даље имате проблема, могуће је да су ваше датотеке за ажурирање оштећене. У овом случају, мораћете да избришете оштећене датотеке, а затим поново покушате да инсталирате исправке.Да бисте то урадили, идите у фасциклу Ц:ВиндовсСофтвареДистрибутионДовнлоад и избришите све у њој. Затим покушајте поново да инсталирате исправке.

Ако и даље имате проблема, можда ћете морати да контактирате Мицрософт подршку за помоћ.

како направити тортни графикон у Екцелу са више колонаАко добијете поруку о грешци Виндовс Упдате Неке датотеке за ажурирање недостају или имају проблема, грешка 0к80070570 , када покушавате да инсталирате одређена ажурирања на свој Виндовс 10 уређај, овај пост ће вам помоћи.

Неке датотеке за ажурирање недостају или имају проблема, код грешке 0к80070570

аутоститцх панорама

ЕРРОР_ФИЛЕ_ЦОРРУПТ, Датотека или директоријум је оштећен и нечитљив.

Неке датотеке за ажурирање недостају или имају проблема, грешка 0к80070570

Ако Виндовс Упдате се неће инсталирати са кодом грешке 0к80070570, онда морате да се уверите да су ваше компоненте Виндовс Упдате у реду. Ови предлози ће вам помоћи:

  1. Покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате
  2. Покрените СФЦ скенирање
  3. Покрените ДИСМ да бисте поправили покварени Виндовс Упдате Цлиент
  4. Ручно ресетујте компоненте Виндовс Упдате на подразумеване вредности
  5. Ручно преузмите ажурирање из каталога Мицрософт Упдате.

Погледајмо опис процеса повезаног са сваким од наведених решења.

1] Покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате.

Прва ствар коју треба да покушате је покрените Виндовс Упдате алатку за решавање проблема и види да ли то решава грешку.

2] Извршите СФЦ и ДИСМ скенирање

Покрените Проверу системских датотека за замену потенцијално оштећених системских датотека.

3] Покрените ДИСМ да бисте поправили покварени Виндовс Упдате клијент.

ДИСМ ће заменити потенцијално оштећене или недостајуће системске датотеке здравим. Међутим, ако ваш Виндовс Упдате клијент је већ покварен , од вас ће бити затражено да користите покренуту инсталацију оперативног система Виндовс као извор враћања или да користите паралелну Виндовс фасциклу са мрежног дељења као извор датотеке.

Уместо тога, мораћете да покренете следећу команду:

како напунити телефон лаптоп рачунаром у режиму спавања
|_+_|

Поправите оштећене системске датотеке Виндовс Упдате

Овде морате заменити Ц: РепаирСоурце Виндовс чувар места са локацијом вашег извора поправке.

Након што се процес заврши, ДИСМ ће креирати датотеку евиденције %виндир% / Лог / ЦБС / ЦБС.лог и поправи све проблеме које алат открије или поправи.

4] Ручно вратите компоненте Виндовс Упдате на подразумеване вредности

Користите Ресетујте Виндовс Упдате Агент Тоол и види да ли ти помаже. Ово ПоверСхелл скрипта за ресетовање Виндовс Упдате клијента . Погледајте овај пост ако желите. ручно ресетујте све компоненте Виндовс Упдате на подразумеване вредности .

5] Преузмите ажурирање из каталога Мицрософт Упдате.

Ова одлука подразумева преузмите ручно из каталога Мицрософт Упдате , ажурирање које не успе да се инсталира и стога узрокује грешку, а затим инсталирајте ажурирање на свој Виндовс 10 рачунар.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс