Како закачити Стеам игре на траку задатака или радну површину у оперативном систему Виндовс 10

How Pin Steam Games TaskbarКао ИТ стручњак, показаћу вам како да закачите Стеам игре на траку задатака или радну површину у оперативном систему Виндовс 10. Ово је брз и лак начин да се уверите да су ваше игре увек на дохват руке и може бити одличан начин да организујете радну површину ако имате инсталирано много игара. Да бисте закачили Стеам игру на траку задатака или радну површину, једноставно кликните десним тастером миша на игру у вашој Стеам библиотеци и изаберите „Креирај пречицу на радној површини“. Ово ће створити пречицу до игре на вашој радној површини, коју затим можете да закачите на траку задатака или радну површину тако што ћете кликнути десним тастером миша на њу и изабрати „Закачи на траку задатака“ или „Закачи на радну површину“. Ако желите да закачите више игара на траку задатака или радну површину, можете да користите и Стеам-ов 'Биг Пицтуре Моде' да то урадите. Једноставно отворите Стеам и идите на одељак „Библиотека“. Затим изаберите „Игре“ из падајућег менија на врху прозора и кликните на „Омогући заједницу у игри у режиму велике слике“. Када то урадите, моћи ћете да покрећете игре са картице „Заједница“ у режиму велике слике. Да бисте закачили игру на траку задатака или радну површину, једноставно пређите курсором преко игре и кликните на икону „Закачи“ која се појави. То је све! Пратећи ове једноставне кораке, можете бити сигурни да су ваше Стеам игре увек на дохват руке.Постоји много ствари које можете да урадите са Стеам-ом када су у питању видео игре, али не знају сви да игре можете да закачите на траку задатака или на друга места. У овом чланку ћемо вам показати како да закачите Стеам игре на траку задатака или радну површину у оперативном систему Виндовс 10.

Закачите Стеам игре на траку задатака

Сада, пре него што кренемо даље, морамо се уверити да разумете да Стеам пречице раде мало другачије од осталих. Истини за вољу, ово су интернет везе, а не било шта друго, тако да сада када разумемо са чиме имамо посла, време је да кренемо даље.

У реду, ако желите да додате Стеам игре на траку задатака, морате правилно да следите доле наведене методе.1] Како закачити игре у Стеам клијенту

мсвцр110

Прва ствар коју треба да знате је како да закачите игре Стеам клијент . Ово олакшава кориснику да брзо пронађе игре. Ако имате много игара, препоручујемо да закачите само игре које тренутно играте.

Да бисте закачили игру, покрените Стеам клијент и одатле обавезно изаберите „Библиотека“. Листа свих ваших игара би сада требало да буде видљива са леве стране. Кликните десним тастером миша на жељену видео игру и изаберите „Додај у фаворите“.Закачите Стеам игре на траку задатака

Сада би требало да видите нову категорију на врху под називом Фаворити; Ово је добро. Све игре означене као омиљене ће се наћи у овој категорији.

2] Како закачити игре на Виндовс 10 радну површину

Опционо, можете додати Стеам игру као пречицу директно на радну површину оперативног система Виндовс 10. Игра ће се отворити у Стеам-у према очекивањима, али ће вам уштедети време јер нећете морати прво да преузимате клијента.

Дакле, да би ово функционисало, идите на одељак „Библиотека“ у Стеам-у, кликните десним тастером миша на игру коју желите, а затим изаберите „Управљање“ > „Додај пречицу на радну површину“.

читати : Како додати апликације за игре из Виндовс 10 продавнице у Стеам .

3] Како закачити Стеам игре на Виндовс 10 траку задатака

Хајде сада да пређемо на добре ствари, где објашњавамо како да закачите игре на траку задатака. Ово се не може у потпуности урадити из Стеам-а, па имајте то на уму.

Прво морате покренути Стеам клијент, а затим ићи у библиотеку. Кликните десним тастером миша на игру коју желите да закачите, а затим изаберите Управљање > Прегледај локалне датотеке.

Одмах ће се отворити истраживач у којем се налазе инсталационе датотеке игре. Пронађите .ЕКСЕ апликацију, кликните десним тастером миша на њу и изаберите Закачи на траку задатака или Закачи на Старт.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако погрешимо, оставите поруку у пољу за коментаре и постараћемо се да то исправимо што је пре могуће.

Популар Постс