Како додати апликације за игре из Виндовс 10 продавнице у Стеам

How Add Windows 10 Store Game Apps SteamНаучите како да додате игре УВП апликације преузете из Мицрософт Виндовс продавнице на вашем Виндовс 10 рачунару у Стеам да бисте све своје игре централизовали на једном месту. Мораћете да додате сваку игру у Стеам посебно.

Додавање апликација за игре из Виндовс 10 продавнице у Стеам је одличан начин да на најбољи начин искористите своје искуство играња у Виндовс-у. Користећи Стеам, можете добити најбоље од оба света: погодност Виндовс 10 продавнице и сјајне функције Стеам-а. Ево како да додате апликације за игре из Виндовс 10 продавнице у Стеам: 1. Отворите Виндовс 10 продавницу. 2. Потражите игру коју желите да додате у Стеам. 3. Изаберите игру из резултата претраге. 4. Кликните на дугме „Додај у Стеам“. 5. Пратите упутства да додате игру у своју Стеам библиотеку. То је све! Додавањем апликација за игре из Виндовс 10 продавнице у Стеам, можете уживати у најбољем од обе платформе.Једна од карактеристика Стеам-а за Виндовс је да вам омогућава да ручно додате игре, али је ограничена на игре засноване на ЕКСЕ-у које се не преузимају из Мицрософт Сторе-а. Сада када је Мицрософт/Виндовс продавница један од главних извора игара, има смисла додати и ове игре у Стеам. Међутим, не постоји директна подршка за игре инсталиране из продавнице.Додајте апликације за игре из Виндовс 10 продавнице у Стеам

У овом посту делим трик који вам омогућава да урадите управо то. Пре него што почнемо, уверите се да је игра инсталирана на вашем Виндовс рачунару - а овде користим Аге оф Емпирес као пример. Запамтите да ће вам требати администраторска права да бисте то урадили.

Пронађите Виндовс УВП игру

Игре и апликације инсталиране из продавнице доступне су у пакету. Прво ћемо морати да га пронађемо. Пут би требао изгледати овако:|_+_|

Такође можете ући %апп дата% на командној линији, а затим се вратите један корак уназад да бисте пронашли Локални фолдер, а затим идите на Пакети.

Сада потражите пакет са игром. Ако је тешко, али можете претраживати по имену игре. Иза Доба империја фасцикла се зове Мицрософт.МСДаллас_8веккккккк .

Додајте апликације за игре из Виндовс 10 продавнице у СтеамПронађите манифест апликације за игру

Затим ћемо приступити скривеној фасцикли у којој се налазе све игре и апликације. Обично се налази на Ц: Програмске датотеке ВиндовсАппс ИЛИ : ВиндовсАппс .

применљиво ако сте изабрали други диск за апликације и игре. Биће вам потребна администраторска права и ако немате приступ, мораћете промени власника из фолдер апликација од поузданог инсталатера на ваш налог.

Када уђете, потражите фасциклу са истим именом коју смо пронашли изнад. У овом случају то ће бити ' Мицрософт.МСДаллас_8веккккккк . '

Затим пронађите АппкМанифест.кмл датотеку у фасцикли. Отворите га у уређивачу текста. Предлажем да користите Нотепад. Не мењајте ништа тамо - сачувајте као .ткт датотеку.

генеришите ссх кључ прозора 10

Сада пронађите ову ознаку у датотеци - '

Копирајте ИД апликације, који је у овом случају само Апп. Запишите то у посебну бележницу или запамтите.

Сада у бележници пратите овај образац:

|_+_|

За Аге оф Емпирес пакет ће бити ' Мицрософт.МСДаллас_1.3.5292.2_к64__8векиб3д8ббве ' и АппИд ће бити „ Апликација' .

Дакле, линија ће постати:

|_+_|

Додај у Стеам

Ту ћемо преварити Стеам. Додајте било који ЕКСЕ програм као што је Виндовс Екплорер или Цхроме у библиотеку игре. Када се појави на листи, кликните десним тастером миша на њу и изаберите Својства.

ваш фирефок профил не може да се учита, можда недостаје или је неприступачан

Уклоните све из Кренути одељак и преписати текстом који смо направили у одељку Циљ .

У нашем случају то ће бити:

|_+_|

Такође можете преименовати наслов у назив игре.

Окачи то; моћи ћете да покренете Виндовс Сторе игре директно из Стеам-а. Међутим, мораћете да поновите овај процес за сваку игру.

Међутим, постоји неколико недостатака. Овде не добијате све функције Стеам-а повезане са Стеам-ом, као што је подршка за ВР. Дакле, нећете видети никакве информације из Стеам-а као што видите за друге игре које сте преузели одатле, али Стеам ће и даље моћи да покрене игру уместо вас и у већини случајева ће бити доступан преклапање у игри.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

САВЕТ : Такође можете користити УВПХоок за додавање игара из Мицрософт Сторе-а у Стеам једним кликом.