Где су инсталиране апликације Виндовс продавнице и како да приступите фасцикли

Where Are Windows Store Apps Installed How Access FolderКао ИТ стручњак, често ме питају где су инсталиране апликације Виндовс продавнице и како да приступим фасцикли. Ево кратког прегледа. Апликације Виндовс продавнице су инсталиране у фасцикли ВиндовсАппс, која се налази у фасцикли Ц:Програм Филес. Да бисте приступили овој фасцикли, мораћете да користите Филе Екплорер. Да бисте отворили Филе Екплорер, притисните тастер Виндовс + Е. Затим, у левом окну, кликните на Овај рачунар. Затим двапут кликните на диск Ц:. На крају, двапут кликните на фасциклу ВиндовсАппс. Ако не видите фасциклу ВиндовсАппс, то је вероватно зато што немате дозволу да је видите. Да бисте ово поправили, притисните тастер Виндовс + Р да бисте отворили дијалог Покрени. Затим откуцајте „контролне фасцикле“ и притисните Ентер. У дијалогу Опције фасцикле идите на картицу Приказ и изаберите опцију Прикажи скривене датотеке, фасцикле и диск јединице. Затим кликните на ОК. Сада би требало да можете да видите фасциклу ВиндовсАппс.УВП апликацијама се може приступити и покренути их кликом на плочице у Виндовс старт менију. Али где су инсталирани или смештени? Универзалне апликације или апликације Виндовс продавнице у оперативном систему Виндовс 10/8 су инсталиране у ВиндовсАппс фолдер налази се у Ц: Програмске датотеке фолдер. Ово Скривени фолдер , па да бисте га видели, прво морате да отворите Опције фасцикле и проверите Прикажи скривене датотеке, фасцикле и диск јединице опција.

Сада би требало да будете у могућности да видите фасциклу ВиндовсАппс Ц: Програмске датотеке фолдер.Отворите или отворите фасциклу Виндовс апликације.

Пре него што прочитате даље, предлажемо вам креирајте тачку за враћање система први.

Сада ако покушате да кликнете на њу да бисте је отворили, неће вам бити дозвољено, али ћете уместо тога видети следећу препреку.Кликом на „Настави“ отвориће се следећи прозор са упозорењем да вам је одбијен приступ овој фасцикли.

Да бисте приступили фасцикли ВиндовсАппс, кликните на везу на картици Безбедност. Отвориће се следећи прозор са својствима.

Морате имати најмање дозволе за читање да бисте видели садржај фасцикле. притисните на Напредно дугме за отварање Напредна безбедносна подешавања за заштићену фасциклу.

Када кликнете на „Настави

Популар Постс