Постављање коментара на ИоуТубе није успело

Comment Failed Post YoutubeАко се ваши коментари не објављују на ИоуТубе видео снимцима, постоји неколико ствари које можете покушати да решите проблем. ИоуТубе вас у неким случајевима спречава да постављате коментаре.

Постављање коментара на ИоуТубе није успело Као ИТ стручњак, често ме питају како да решим уобичајене рачунарске проблеме. Један од најчешћих проблема о којима ме питају је како да поправим коментар који није успео да се постави на ИоуТубе. Постоји неколико ствари које могу довести до тога да коментар не буде објављен на ИоуТубе-у. Најчешћи разлог је тај што је коментар предугачак. ИоуТубе има ограничење од 500 знакова за коментаре, тако да ако је ваш коментар дужи од тога, неће бити објављен. Још један уобичајени разлог зашто коментар није објављен је ако садржи одређене забрањене речи или фразе. ИоуТубе има листу забрањених речи и фраза које нису дозвољене у коментарима, а ако ваш коментар садржи било коју од тих речи или фраза, неће бити објављен. Ако имате проблема са коментаром који се не објављује на ИоуТубе-у, прво проверите да није предугачак или да не садржи забрањене речи или фразе. Ако није у питању ниједна од ових ствари, онда је проблем можда у самом ИоуТубе-у. Понекад ИоуТубе има техничких потешкоћа које спречавају објављивање коментара. Ако је то случај, мораћете само да сачекате док се ИоуТубе поново не покрене. Исправљање коментара који није успео да се постави на ИоуТубе обично је једноставно питање решавања проблема. Прво проверите да ли је коментар предугачак или садржи забрањене речи или фразе. Ако није, онда је проблем можда у самом ИоуТубе-у. Понекад ИоуТубе има техничких потешкоћа које спречавају објављивање коментара. Ако је то случај, мораћете само да сачекате док се ИоуТубе поново не покрене.ИоуТубе је најпопуларнија платформа за дељење видео записа, међутим, интеракција на веб локацији је углавном ограничена на коментарисање видео записа. Замислите да ли је ова мала привилегија повређена и ваша коментар не може бити постављен на иоутубе . Ако се суочавате са овим проблемом, прочитајте овај чланак за решење.Постављање коментара на ИоуТубе није успело

Постављање коментара на ИоуТубе није успело

Овај проблем може бити узрокован разним разлозима, укључујући блокирање огласа, откривање нежељене поште, проблеме са прегледачем, проблеме са сервером, итд. Уобичајена ствар је да све док је поље за коментаре и можете да унесете коментар, он ће кружити за неко време, а онда добијете грешку Постављање коментара није успело . У супротном, када покушате да измените свој коментар, коментар ће нестати.чаробњак за задатке
  1. Онемогућите блокаторе огласа
  2. Онемогућите екстензије у свом прегледачу или отворите прегледач у ИнПривате / ИнЦогнито режиму.
  3. Пустите видео неколико секунди
  4. Избришите кеш претраживача и колачиће
  5. Онемогућите ВПН и прокси на вашем систему
  6. Одјавите се и пријавите на ИоуТубе

Да бисте решили грешку Постављање коментара на ИоуТубе није успело пробајте следећа решења у низу:

1] Онемогућите блокатор огласа

Блокатори огласа су ваши непријатељи. Већина веб локација ограничава своје могућности на системе који користе блокаторе огласа. Исто је и са Јутјубом. Пошто зарађују од реклама, блокирају приступ многим функцијама за системе и претраживаче уз помоћ блокатора огласа. Онемогућите блокаторе огласа и види.

2] Онемогућите екстензије у свом претраживачу или отворите прегледач у ИнПривате/ИнЦогнито режиму.

проширење претраживачаМнога проширења у вашем прегледачу, посебно она која се односе на безбедност и блокирање огласа, ограничиће функције на веб локацијама од којих се једна разматра. Тако, уклоните такве екстензије барем привремено изоловати случај.

Ако нисте сигурни која проширења да онемогућите, покушајте да отворите прегледач Сам или Инцогнита начин да се изолује узрок.

3] Пусти видео неколико секунди.

Постављање коментара на ИоуТубе није успело

Као и на другим друштвеним мрежама, постоје спамери и за Јутјуб. Покушавају да објаве везе у одељку за коментаре популарних видео снимака или покушавају да на други начин пошаљу нежељену пошту. Ово се обично ради преко ботова.

Да би спречио ове ботове да шаљу нежељене видео снимке, ИоуТубе може да вас спречи да коментаришете ако нисте пустили видео у року од неколико секунди. Зато покушајте да пустите видео неколико секунди да бисте прошли овај блок.

Виндовс 8 промени корисничко име

4] Избришите кеш претраживача и колачиће.

цдбурнеркп фрее

Кеш датотеке и колачићи су подаци ускладиштени ван мреже који помажу да се повећа брзина учитавања веб локација. Међутим, ако се кеш меморија или колачићи повезани са одређеном веб локацијом или веб страницом оштете, можда ћете имати проблема са учитавањем те веб локације или коришћењем одређених функција ове веб локације, као што је описано са ИоуТубе-ом у овом чланку. У таквој ситуацији можете избришите кеш меморију и колачиће повезан са ИоуТубе-ом и поново покрените прегледач.

5] Онемогућите ВПН и прокси на вашем систему.

Онемогућите ручни прокси

Веб локације за стриминг на мрежи као што су ИоуТубе и Нетфлик имају садржај који је ограничен на локацију. Многи корисници покушавају да заобиђу ова ограничења коришћењем ВПН-а или проксија, што ИоуТубе снажно не препоручује и противно његовим правилима. Ако веб локација открије исто, ограничиће вас да користите његову функцију и можда ћете наићи на грешку. Постављање коментара на ИоуТубе није успело .

Стога се препоручује да онемогућите било који ВПН или прокси док користите ИоуТубе. Процедура за онемогућавање проксија је следећа:

Кликните на дугме Старт и изаберите Подешавања > Мрежа и Интернет > Прокси сервер.

У одељку „Ручна подешавања проксија“ поставите прекидач на положај „ИСКЉУЧЕНО“. За опцију „Користи прокси сервер“.

САВЕТ : Пријави се на ИоуТубе канал ТхеВиндовсЦлуб Ево.

како променити име ИоуТубе канала

6] Одјавите се и пријавите се на ИоуТубе

Одјавите се са ИоуТубе-а

Понекад је решење за веома сложен проблем једноставно, а овде може бити једноставно као одјављивање и враћање на ИоуТубе.

Да бисте се одјавили, кликните на икону свог имена у горњем десном углу и изаберите Одјави се. Затим се поново пријавите на ИоуТубе као и обично.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да је ово помогло у решавању вашег проблема.

Популар Постс