ЦДБурнерКСП: Бесплатни ЦД, ДВД, ИСО, ХД-ДВД, Блу-Раи софтвер за снимање за Виндовс

Cdburnerxp Free Cd DvdЦДБурнерКСП је бесплатни ЦД, ДВД, ИСО, ХД-ДВД, Блу-Раи софтвер за нарезивање звука. Ради и на Виндовс 10. Прочитајте преглед ЦДБурнерКСП Бурнер-а и преузмите га бесплатно.

Као ИТ професионалац, увек сте у потрази за најбољим софтвером који ће вам помоћи да обавите свој посао. Зато ћете желети да проверите ЦДБурнерКСП. То је бесплатни софтвер за нарезивање ЦД-а, ДВД-а, ИСО, ХД-ДВД-а и Блу-Раи-ја за Виндовс који вам може помоћи са свим вашим потребама за снимањем.ЦДБурнерКСП је једноставан за коришћење и има мноштво функција које га чине одличним избором за ИТ професионалце. На пример, може да креира ИСО слике, нарезује дискове из ИСО слика и креира дискове за покретање. Такође подржава широк спектар формата дискова и има уграђени аудио плејер тако да можете да слушате своју музику док радите.Ако тражите одличан софтвер за нарезивање који ће вам помоћи у вашем ИТ раду, онда би свакако требало да погледате ЦДБурнерКСП.ЦДБурнерКСП је бесплатан софтвер за нарезивање ЦД-а и ДВД-а. Долази са одличним карактеристикама, лаким за руковање и. Поред дискова са подацима, ЦДБурнерКСП вам такође омогућава да нарезујете аудио и видео ЦД-ове. Користећи овај бесплатни софтвер, можете да нарезујете податке на ЦД-Р/ЦД-РВ/ДВД+Р/ДВД-Р/ДВД+РВ/ДВД-РВ/ДВД-РАМ/БД/ХД-ДВД укључујући двослојне медије. Подржава скоро све врсте дискова!

ЦДБурнерКСП за Виндовс ПЦ

трцати

Чак подржава и писање података на трајне резервне дискове који могу задржати ваше податке до 1000 година. Помоћу овог софтвера можете чак да креирате дискове за покретање који се покрећу из менија за покретање вашег софтвера. ЦДБурнерКСП такође има још једну сјајну функцију под називом Дата Спаннинг. Ова функција вам омогућава да дистрибуирате велику количину података на различите дискове.ЦДБурнерКСП такође може да увезе претходне (ИСО 9660) сесије и уреди постојећу структуру ЦД/ДВД датотека. Помоћу овог софтвера можете чак и да обришете ЦД-ове који се могу поново уписивати. Када креирате аудио и видео ЦД-ове, можда ћете видети неколико функција, као што је аудио плејер који непрекидно репродукује звук који додате на диск. Када креирате видео ЦД-ове, потребно је да наведете фасциклу ВИДЕО_ТС и софтвер може аутоматски да мења ИФО или БУП датотеке по потреби.

Веома је лако управљати ИСО датотекама помоћу овог софтвера. Можете креирати ИСО датотеке са ЦД-а/ДВД-а, иначе можете нарезати ИСО датотеке помоћу овог софтвера. Можете чак и да конвертујете БИН слике у НРГ слике користећи уграђени конвертор слика у софтверу.

ЦДБурнерКСП вам такође омогућава да креирате једноставне омоте за ЦД-ове са подацима и аудио. Можете креирати једноставне корице или штампати тако да одговарају кутијама за ДВД или Мини ЦД. Ова функција је веома занимљива и корисна. Сада не морате да прелазите на било коју другу апликацију за прављење омота за ЦД/ДВД.

принт-цовер

ЦДБурнерКСП подржава ЛигхтСцрибе интеграцију тако да можете штампати слике директно на ЦД/ДВД. ЛигхтСцрибе је у основи технологија коју је развио ХП. За све те штреберке, овај софтвер такође долази у верзији командне линије и подржава већину УСБ, Фиревире, ИДЕ и ССЦИ драјвова.

ЦДБурнерКСП је недавно ажуриран. Нова верзија овог бесплатног софтвера сада може задржати оригиналну не-кеширану путању за компајлирање података када је кеширање датотека омогућено, а такође поправља грешку која блокира процес нарезивања ИСО-а да покаже било какав напредак. Поред тога, сада се приказују грешке које се јављају приликом нарезивања или копирања ИСО-а, а апликација такође тражи да очистите диск ако је потребан празан.

ЦДБурнерКСП бесплатно преузимање

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Кликните Ево преузми ЦДБурнерКСП. Овај бесплатни софтвер такође ради на Виндовс 10.

Популар Постс