Обришите колачиће, податке о сајту, кеш за одређену веб локацију у Цхроме-у, Едге-у, Фирефок-у

Clear Cookies Site DataДа бисте избрисали или обрисали податке о сајту, кеш меморију или колачиће за одређену веб локацију у претраживачу Цхроме, Едге или Фирефок, потребно је да отворите његова подешавања или опције.

Под претпоставком да желите чланак који говори о томе како да обришете колачиће, податке о сајту и кеш за одређену веб локацију у Цхроме-у, Едге-у и Фирефок-у: Као ИТ стручњак, једно од најчешћих питања које ми постављају је како да обришем колачиће, податке о сајту и кеш за одређену веб локацију у Цхроме-у, Едге-у и Фирефок-у. Одговор је заправо прилично једноставан и траје само неколико корака. У Цхроме-у отворите мени подешавања и кликните на „Напредно“. У одељку „Приватност и безбедност“ кликните на „Обриши податке прегледања“. Уверите се да су изабране опције „Колачићи и други подаци о сајтовима“ и „Кеширане слике и датотеке“, а затим кликните на „Обриши податке“. У Едге-у отворите мени са подешавањима и кликните на „Обриши податке прегледања“. Уверите се да су изабране опције „Колачићи и сачувани подаци веб локације“ и „Кеширани подаци и датотеке“, а затим кликните на „Обриши“. У Фирефок-у отворите мени подешавања и кликните на „Приватност“. У одељку „Историја“ кликните на „Обриши недавну историју“. Уверите се да су изабране опције „Колачићи“ и „Кеш“, а затим кликните на „Обриши сада“. То је све! Брисање колачића, података о сајту и кеш меморије за одређену веб локацију је брз и лак процес који траје само неколико минута.Понекад можете осетити потребу избришите или обришите колачиће и податке о сајту за одређену веб локацију само - не цела историја прегледања - посебно ако наиђете на грешке попут грешка 400, лош захтев . Већ смо видели како Обришите колачиће, податке о сајтовима и кеш меморију за одређени домен у Интернет Екплорер-у . Сада да видимо како то учинити у Едге, Цхроме и Фирефок претраживачима.Како очистити кеш за одређену веб локацију?

Обично само обришемо сав кеш колачића тог претраживача. То ће значити да ћете, када користите ову опцију, обрисати све колачиће. Али ако то не учините, мораћете само да обришете колачић за тај одређени домен.

Обришите колачиће и податке о сајтовима за одређену веб локацију у Цхроме-у

Отворите прегледач Гоогле Цхроме. Унесите следеће у траку за адресу и притисните Ентер:блокатор програма
|_+_|

Видећете Сви колачићи и подаци о сајтовима .

Обришите кеш меморију и колачиће за одређену веб локацију у Цхроме-у

Овом панелу можете приступити и преко Цхроме подешавања > Напредна подешавања > Приватност и безбедност > Подешавања сајта > Колачићи > Прикажи све колачиће и податке о сајту.Овде можете пронаћи домен и избрисати његове колачиће и податке о сајту кликом на икону корпе за отпатке.

Ако кликнете на икону стрелице поред колачића, отвориће се следећи панел.

Овде можете видети детаљне информације о локално ускладиштеним подацима, као и да их избришете.

Постоји још један начин. Када је веб страница отворена, кликните на икону катанца да бисте отворили летак, а затим изаберите Колачићи.

ИД догађаја регистрације корисничког уређаја 304

Тада ћете видети коришћене колачиће и можете их избрисати.

Обришите кеш за одређену веб локацију у Едге (Цхромиум)

Ако сте корисник Мицрософт Едге (легаци), овај прегледач вам не дозвољава да обришете кеш за одређене веб локације. Мораћете да избришите сву историју прегледања и кеш меморију .

Ако користите нови Едге (Цхромиум) прегледач, можете да обришете кеш за одређену веб локацију или домен на следећи начин.

очистите кеш за одређену веб локацију

Унесите следеће у траку за адресу и притисните Ентер:

|_+_|

Видећете Колачићи и подаци о сајтовима .

Овде можете пронаћи домен и избрисати његове колачиће и податке о сајту кликом на икону корпе за отпатке.

Ако кликнете на икону стрелице поред колачића, можете видети детаљне информације о локално ускладиштеним подацима и избрисати их.

Постоји још један начин да избришете само колачиће.

Када је веб страница отворена, кликните на икону катанца да бисте отворили летак, а затим изаберите Колачићи.

најбољи преносни прегледач

Тада ћете видети коришћене колачиће и можете их избрисати.

Избришите колачиће и податке о сајту за одређени домен у Фирефок-у

Отворите веб претраживач Мозилла Фирефок, а затим га отворите Опције . Изабери Приватност и безбедност следећи. Овде, испод Колачићи и подаци о сајтовима клик Управљање подацима дугме за отварање следећег панела.

Фирефок колачић

Овде можете избрисати изабране или све колачиће и податке о сајту. Пронађите домен, изаберите колачиће које желите да избришете, а затим избришите те колачиће.

Постоји још један начин. Када је веб страница отворена, кликните на икону „и“ да бисте отворили летак.

Изабери Обришите колачиће и податке о сајтовима да бисте отворили следећи панел.

мицрософт алл мац

Кликом на ОК избрисаћете податке о сајту за ову локацију.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Такође можете користити ЦоокиеСпи , бесплатни софтвер који вам омогућава да управљате колачићима свих претраживача на једном месту. Користите га за уклањање колачића са одређеног домена.

Популар Постс