Блуе Иети драјвери се не препознају у Виндовс 10

Blue Yeti Drivers Not Recognized Windows 10Ако драјвери микрофона Блуе Иети нису откривени, препознати или инсталирани на вашем Виндовс 10 рачунару, онда овај пост предлаже софтверска и хардверска решења која ће решити проблем уместо вас.

Ако сте ИТ стручњак, онда знате да Виндовс 10 може бити прави бол када су у питању драјвери. Један од најчешћих проблема је са драјверима Блуе Иети. Чини се да их систем једноставно не препознаје. Постоји неколико ствари које можете покушати да натерате драјвере да раде, али нажалост, нема гаранције да ће било која од њих радити. Најбоље је да контактирате компанију и видите да ли имају ажуриране драјвере које можете преузети. Ако и даље имате проблема, можда бисте желели да покушате да користите други рачунар. Понекад се чини да Виндовс 10 једноставно не игра добро са одређеним уређајима. Ако имате други рачунар који можете да користите, можете покушати да инсталирате драјвере на њему. Надамо се да вам је овај чланак помогао да решите проблем. Ако не, можда ћете морати да контактирате корисничку подршку Блуе Иети за даљу помоћ.Иети би Блуе је један од најпродаванијих микрофона по вредности за новац. Ако снимате подкастове, поседујете студио за снимање или сте ИоуТубер, Блуе'с Иети је одличан избор за вас. Многи корисници често открију да њихов Иети микрофон не ради како треба. То је могло да се деси због више фактора. Ови фактори зависе и од софтвера и од хардвера. Хајде да их проверимо један по један.Возачи Блуе Иети нису препознати

Возачи Блуе Иети нису препознати

Проверите проблеме са софтвером

Једино ограничење које се јавља када повезани хардверски уређај не ради исправно је проблем са управљачким програмом. Дакле, пре свега, морамо се уверити да ли га рачунар детектује или не.Да бисте то урадили, једноставно кликните десним тастером миша на икону јачине звука на листи системских икона. А затим кликните на Звуци .

Или можете само претраживати Звуци у пољу за претрагу Цортана, а затим кликните на резултат под називом звук, и усмерен је на контролну таблу.

Сада у групи картица кликните на Снимање таб. Затим проверите да ли је изабран подразумевани микрофон, Иети.Типична конфигурација би изгледала као на слици испод:

Ако је све у реду, покушајте да кажете нешто да видите да ли трака за јачину звука показује неку активност. Ако није, покушајте да проверите физичка дугмад и бројчанике на самом микрофону. А онда провери да ли ради за тебе.

Такође, можете проверити инсталирањем другог бесплатног софтвера као што је дрскост .

Проверите да ли има проблема са хардвером

За ово немате шта да радите. Можете само да покушате физички да прикључите и искључите микрофон и видите да ли има побољшања. Ако није, мораћете да га однесете техници.

Поново инсталирајте драјвере Блуе Иети.

Ако нисте пронашли подразумевани Иети микрофон, можете покушати поново инсталирајте драјвере . Будите сигурни да сте изабрали Аудио улази и излази. А затим изаберите свој Иети микрофон.

Прво морате да деинсталирате драјвер, а затим или да дозволите Виндовс-у да их аутоматски поново инсталира или да преузмете драјвере са Блуе веб локације.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

читајте књиге запаљивања на рачунару без апликације
Популар Постс