Најбољи клијенти за ћаскање за размену тренутних порука за Виндовс рачунар

Best Instant Messenger Chat ClientsКао ИТ стручњак, често ме питају који је најбољи клијент за ћаскање за Виндовс ПЦ. Иако постоји много сјајних опција, мој лични фаворит је клијент за ћаскање за размену тренутних порука. Ево зашто:Прво, важно је напоменути да је Инстант Мессагинг Цхат Цлиент апликација за више платформи. То значи да ће радити и на Виндовс и Мац рачунарима. То је важно јер значи да га можете користити са пријатељима или колегама који можда користе други оперативни систем.

Још једна сјајна карактеристика клијента за ћаскање за размену тренутних порука је та што подржава више протокола за ћаскање. То значи да се можете повезати са популарним сервисима за ћаскање као што су АОЛ Инстант Мессенгер, Гоогле Талк и Скипе. А ако користите корпоративни систем ћаскања, велике су шансе да ће и Инстант Мессагинг Цхат Цлиент радити са тим.

Коначно, Инстант Мессагинг Цхат Цлиент је веома једноставан за коришћење. Интерфејс је чист и једноставан и лако га је пронаћи и повезати се са пријатељима и колегама. Све у свему, то је само одличан клијент за ћаскање за Виндовс ПЦ.У овим временима желимо да увек останемо у контакту! У ствари, некима је постала готово опсесивна навика да остану повезани на Интернет, а ако то не учине, осећају се несигурно! Они могу бити онлајн на Твитеру или увек повезани на Фејсбуку! Након е-поште, развијени су и имплементирани програми за размену тренутних порука – и још увек су веома популарни међу многим људима!

Временом су направљене многе промене и додате су нове функције. Уведене су иновативне нове услуге као што су гласовно и видео ћаскање, дељење датотека, а сада и повезивање у облаку и ХД видео у овим апликацијама за размену порука. На тржишту може бити много клијената Инстант Цхат Мессенгер-а, и морате бити пажљиви при одабиру како бисте пружили најсигурније и најбогатије искуство.Људи имају своје контакте у различитим мрежама е-поште као што су Гмаил, Иахоо, Виндовс Ливе, Фацебоок, АОЛ, итд. Листа је веома велика и сваки провајдер услуга има своју апликацију за ћаскање. Гоогле има ГТалк, Иахоо има Иахоо Мессенгер, Виндовс Ливе има Виндовс Ливе Мессенгер, и веома је тешко инсталирати толико различитих Мессенгер клијената на наш рачунар.

Инстант Мессенгер чет клијенти за Виндовс ПЦ

Али постоји решење и за овај проблем: мулти-мрежни ћаскали су добар избор ако имате налог на више мрежа.

Дакле, ево наше листе од 5 најбољих апликација за размену тренутних порука доступних за Виндовс:

1. Виндовс Мессенгер: Доступан је као део програма Виндовс Ливе Ессентиалс на веб локацији Виндовс Ливе. Омогућава вам да разговарате са својим контактима на Виндовс Ливе, Фацебоок, АОЛ и Иахоо. Неке функције као што су дељење датотека, пусх слање, гласовно и видео ћаскање нису доступне на свакој мрежи. Можете да користите пуну функционалност Месинџера само док ћаскате са Виндовс Ливе-ом. Користите Скипе сада уместо тога.

2. Пидгин : Пидгин је програм за ћаскање који вам омогућава да се пријавите на налоге на више мрежа за ћаскање у исто време. Компатибилан је из кутије са следећим мрежама за ћаскање: АИМ, ИЦК, Гоогле Талк, Јаббер / КСМПП, МСН Мессенгер, Иахоо!, Боњоур, Гаду-Гаду, ИРЦ, Новелл ГроупВисе Мессенгер, КК, Лотус Саметиме, СИЛЦ, СИМПЛЕ . , МиСпацеИМ и Зепхир. Пидгин подржава пренос датотека, удаљене поруке, иконе пријатеља, прилагођене емоџије и обавештења о куцању. Бројни додаци такође проширују Пидгин-ову функционалност изван стандардних функција.

3. Триллиан Астра : Триллиан је потпуно опремљен клијент за ћаскање који подржава АИМ, ИЦК, МСН, Иахоо Мессенгер и ИРЦ мреже. Такође подржава стандардне функције као што су аудио ћаскање, пренос датотека, групна ћаскања, собе за ћаскање, иконе пријатеља, вишеструке истовремене везе на исту мрежу, увоз контаката на страни сервера, обавештење о куцању, директна веза (АИМ), подршка за прокси, шифрована размена поруке. (АИМ / ИЦК), СМС подршка и подешавања приватности.

4. Дигсби О: Дигсби је клијент за размену тренутних порука са више протокола који вам омогућава да комуницирате са свим својим пријатељима на АИМ-у, МСН-у, Иахоо-у, ИЦК-у, Гоогле Талк-у и Јаббер-у помоћу једне листе пријатеља која је лака за управљање. Такође вам омогућава да приступите ажурирањима својих пријатеља на веб локацијама друштвених мрежа.

ЦПУ з стрес тест

5. миранда : Користи врло мало меморије, веома је брз и не захтева инсталацију. Ово вам омогућава да ћаскате са пријатељима на МСН, АИМ, ИЦК, Тлен, Иахоо! и Јаббер бесплатно. Да бисте користили друге функције, потребно је да користите додатке.

Опширније : Бесплатно шифроване безбедне апликације за размену тренутних порука за Виндовс ПЦ.

Јесам ли нешто пропустио? Који од њих користите и каква су ваша искуства са њим?

Популар Постс