Бесплатне шифроване безбедне апликације за ћаскање за инстант месинџер за Виндовс рачунар

Free Encrypted Secure Instant Messenger Chat AppsОви шифровани програми за размену тренутних порука чувају све поруке безбедним. Поруке се могу самоуништити, остати на рачунару и радити на Виндовс рачунару.

Ако тражите безбедну, шифровану апликацију за ћаскање за Виндовс рачунар, постоји много опција које можете изабрати. Ево четири најбоље доступне бесплатне опције. 1. Сигнал Привате Мессенгер Сигнал је бесплатна апликација за ћаскање отвореног кода која нуди енд-то-енд енкрипцију за све ваше поруке. То значи да нико, чак ни Сигнал или ваш ИСП, не може да чита ваше поруке. Апликација такође нуди низ других функција, укључујући групно ћаскање, самоуништавајуће поруке и могућност слања висококвалитетних медија. 2. Телеграм Мессенгер Телеграм је још једна бесплатна, шифрована апликација за ћаскање са фокусом на безбедност. Као и Сигнал, нуди енд-то-енд енкрипцију за све ваше поруке. Телеграм такође нуди низ других функција, укључујући групно ћаскање, тајна ћаскања и самоуништавајуће поруке. 3. ВхатсАпп ВхатсАпп је бесплатна апликација за ћаскање на више платформи која нуди енд-то-енд енкрипцију за све ваше поруке. ВхатсАпп је у власништву Фејсбука, али користи сопствени, власнички протокол за шифровање. ВхатсАпп такође нуди низ других функција, укључујући групно ћаскање, гласовне и видео позиве и могућност дељења ваше локације. 4. Вибер Вибер је бесплатна апликација за ћаскање на више платформи која нуди енд-то-енд енкрипцију за све ваше поруке. Вибер је у власништву Ракутен, јапанске компаније за е-трговину. Вибер такође нуди низ других функција, укључујући групно ћаскање, гласовне и видео позиве и могућност дељења ваше локације.Последњи пут, приватност је постала тако велики проблем, да бар неки потрошачи траже безбедне програме за размену тренутних порука са шифрованим текстом. ВхатсАпп и даље веома популаран, али према ономе што смо чули, и вероватно због притиска владе и многих фактора Кс, не изгледа безбедно. Чак и ако не узмемо у обзир владин фактор, волео бих да користим платформу коју не контролише Фејсбук. Одавно је познато да злоупотребљавају приватност.Сигурне апликације за размену тренутних порука

Листа укључује:

 1. Алерт
 2. ср
 3. жица
 4. Телеграм
 5. и други.

Наше препоруке можда нису баш згодне, јер нису сви доступни у овим гласницима. Због тога ћете морати да замолите своје пријатеље да га користе или научите своју групу да пређе на једну од ових платформи. Зато пронађите равнотежу између разговора које желите да останете приватни и разговора који су необавезни. Имајте на уму да нису сви дизајнирани да заувек чувају ваше поруке.рачун мицрософт цом паинов кбок

1] Сигнал

Тајни гласник Сигнал

Апликација Сигнал је направљена користећи платформу искључиво ради приватности. Све поруке су шифроване помоћу сигналног протокола. Овај протокол је познат као најбезбеднији протокол за размену текстуалних порука. Технички, користи 256-битни ХМАЦ-СХА, 256-битни АЕС и Цурве25519.

мирацаст виндовс 10

Када креирате профил, чак ни Сигнал не може да види да зна име које сте изабрали или слику коју сте поставили. Проналази контакте; сигнал периодично шаље скраћене криптографски хеширане бројеве телефона ради откривања контаката.Доступан је за десктоп , али прво ћете морати да инсталирате на Телефон и да се региструјете. Касније можете да повежете радну површину са телефоном и он ће радити беспрекорно. Нуди самоуништавајуће поруке, могућност брисања свих порука и друге обичне поруке.

Сигнал, за разлику од других платформи као што су ВхатсАпп и Фацебоок Мессенгер, не прикупља никакве метаподатке. Они не креирају профил са којим можете бити циљани огласима или било чим.

2] сре

Сигурне апликације за размену тренутних порука

Користан је и бесплатан за малу групу до десет људи. Правите мрежу, позивате људе, делите датотеке и ваши подаци су доступни највише 30 дана. Време самоуништења поруке може бити од једне секунде до шест дана. Они се потпуно бришу са рачунара, а корисници такође могу да уклоне метаподатке. Процес осигурава да на уређају нема трагова порука. Коначно, не морате да отпремате своје контакте. Преузмите га одавде.

како се преузимају приватни фацебоок видео снимци

3] Жица

Вире Енцриптед Инстант Мессенгер

Овај безбедни месинџер је доступан и за личну и за корпоративну употребу. Дакле, да, бесплатно је ако га користите за личну употребу, а можете се повезати и са Про налозима. Можете користити ово на мобилну, десктоп и веб верзију што га чини разноврсним. Ево листе могућности:

 • Шаљите шифроване поруке, позиве, фотографије и датотеке.
 • Не треба вам број телефона да бисте се регистровали, уместо тога користите свој ИД е-поште.
 • Да бисте се повезали са другим корисницима, можете претраживати по њиховом имену и послати захтев за придруживање.
 • Вире осигурава да се никоме не продају никаква реклама, профилисање, никакви кориснички подаци.
 • Под јурисдикцијом је Швајцарске, која је првенствено позната по својој приватности. Такође сервери се налазе у Немачкој и Ирској.

4] Телеграм

Доступни су многи други сјајни програми за размену тренутних порука, али они нису доступни за десктоп рачунаре. Они нуде сличне функције, али су ограничени на мобилну везу. Телеграм је један такав пример где не пружа функцију тајног ћаскања на рачунару. Тајно ћаскање вам омогућава да самоуниште поруке чим постану видљиве или у зависности од времена.

Али онда свако има мобилни телефон и то има смисла користити Телеграм. Сви ваши тајни разговори ће остати на вашем телефону, а аутоматским брисањем поруке ће бити потпуно избрисане са вашег уређаја.

4] Други безбедни програми за размену тренутних порука

Мало је плаћених гласника, али они дефинитивно вреде новца. Ако сте вољни да их платите, онда је листа испод:

искључити онедриве виндовс 8.1
 • три: Иако је доступан за десктоп рачунаре, плаћа се. Када је у питању безбедност, користе се два нивоа шифровања. Један између корисника, а други између корисника и сервера. Ово осигурава да сваки разговор између њих неће бити изложен. Доступан је за све платформе.
 • Тихи текст: ИН потраживања за издржавање понудите апликацију са пеер-то-пеер енкрипцијом за заштиту гласа и порука, као и сигурност на нивоу предузећа. Можете га имплементирати и за своју компанију. Обезбеђује контролну таблу која вам омогућава да подесите и управљате корисницима, групама и плановима. Промене за одређене кориснике или групе се врше помоћу функције брзог прегледа.
 • Суреспот: Користи 256-битну АЕС-ГЦМ енкрипцију користећи кључеве генерисане помоћу 521-битног ЕЦДХ и није повезан са телефонским бројем или ИД-ом е-поште. Можете чак да креирате више ИД-ова које ћете користити у различите сврхе. Преузмите га одавде.

Да ли користите безбедни месинџер? Обавестите нас о томе у коментарима.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Реадинг : Најбоље бесплатно Шифрована апликација за размену видео порука и гласовни гласник .

Популар Постс