Најбоље бесплатне Миноловац игре за Виндовс 10

Best Free Minesweeper GamesМиноловац је једна од најкласичнијих видео игара свих времена. Постоји од раних дана Мицрософт Виндовс-а, а и данас је једнако популаран. Ако тражите добру игру Миноловац за играње на Виндовс 10, постоји много сјајних опција које можете изабрати. Ево најбољих бесплатних Миноловац игара за Виндовс 10.1. Миноловац Геније

Миноловац Гениус је одлична игра Миноловац са неколико јединствених преокрета. Највећи од њих је што можете користити наговештаје који ће вам помоћи да решите загонетку. Такође постоје различити нивои тежине које можете изабрати, а игра прати ваша најбоља времена. То је одлична опција ако тражите класично искуство миноловца са неколико модерних детаља.

2. Миноловац ХМиноловац Кс је још једна одлична игра Миноловац са неколико јединствених карактеристика. Једна је могућност прилагођавања изгледа табле за игру. Такође можете бирати између разних шема боја. Игра такође садржи онлајн табеле лидера, тако да можете видети како се ваш резултат слаже у односу на друге играче.

3. Морготски рудници

Минес оф Морготх је игра Миноловац са темом Господара прстенова. Игра има различите нивое тежине, а такође можете изабрати да играте у прозору или режиму преко целог екрана. Игра такође укључује листу високих резултата, тако да можете видети какав је ваш резултат у поређењу са другим играчима.4. Миноловац

Миноловац је основна игра Миноловац без икаквих додатака. То је одлична опција ако тражите једноставну, једноставну игру Миноловац. Игра укључује три нивоа тежине, а такође можете изабрати да играте у прозору или режиму преко целог екрана.

Миноловац враћа успомене. Недостају нам уграђене видео игре из прошлости. Можда је то једино што нам недостаје рачунарима претходне генерације. Данас је све на интернету. Па зашто би сећања остала иза?

додајте минецрафт виндовс 10 у пару

Бесплатне игре Миноловац за Виндовс 10

Можете вратити Миноловац. Мицрософт продавница има много Минесвеепер апликација у категорији Пуззле & Тривиа. Они су слободни. Они су универзални. Они такође обухватају суштину оригиналне игре Миноловац. Ево 10 најбољих апликација Миноловац за Виндовс 10.

  1. Мицрософт Миноловац
  2. Класични саперски изазов
  3. Једноставан сапер
  4. Миноловац (бесплатно)
  5. Минесвеепер Оригинал
  6. Знај 2019
  7. МинеСвеепер / иМинеСвеепер
  8. МултиСвеепер
  9. Миноловац ниња.

1] Мицрософт Миноловац

Најбоље бесплатне игре миноловца за Виндовс 10

Мицрософт Миноловац је данас једна од најпопуларнијих апликација Миноловац. Можете га преузети са линка Ево да уживате у класичном режиму као и у новом режиму авантуре. Можете играти на различитим нивоима тежине. Режим авантуре има неке карактеристике сличне лову на благо. Следе дневни задаци. Постоје циљеви који ће вам помоћи да постанете зависни од ове игре.

2] Цлассиц Цхалленге 'Саппер'

Класични саперски изазов

Ова апликација вам даје осећај класичног миноловца. БТС је олакшао ову апликацију. Нема новог обрта у игри. Свидеће вам се ако желите игру Миноловац која није ништа више од игре Миноловац коју сте играли. Графички изглед и визуелни ефекти могу мало да се разликују. Али ово је добродошла промена. Преузмите ову апликацију од Мицрософт-а задржати и играти.

3] Једноставан миноловац

Једноставан сапер

Као што име говори, то је само игра Миноловац коју сте познавали као дете. Познавање ове апликације није потребно. Али треба да знате да је ова игра потпуно бесплатна. Узми Ево и уживајте у три класична нивоа тежине. Можете подесити број мрежа и мина баш као у оригиналној игри Миноловац. Овај Рандом Салад Гамес ЛЛЦ производ не захтева пријављивање на налог да бисте добили приступ.

4] Миноловац (бесплатно)

Мине Свеепер Фрее

Виндовс 10 историја покретања

Ову апликацију је објавио З Аппс Студио. О овој игри нема шта да се објашњава. Апликација је била доступна на веб локацији Мајкрософта задржати од октобра 2014. Ако вам је потребна лагана апликација за играње Миноловац на вашем Виндовс рачунару, ово је апликација за вас. Потребно је само 5,75 МБ меморије.

5] Миноловац Оригинал

Минесвеепер Оригинал

Ништа не може да замени оригиналну апликацију Миноловац. Али ово само говори о суштини прошлости. Ова апликација је у потпуности копирала све остало. Ова апликација има додатне функције као што је променљиво минско поље. Преузмите овај производ Роиал Пуззле Сага Гамес бесплатно директно Ево . Ова апликација је потпуно нова. Објављена је у мају ове године. Већ је стекао одређену популарност. Свидеће вам се када га инсталирате.

6] Знај 2019

Знај 2019

Минесвеепер Студио је ову апликацију објавио у јуну ове године. Ово је умерено тешка апликација. Потребно му је нешто мање од 90 МБ меморије. Ово је игра за једног играча са свим нијансама оригиналне игре. Визуелни елементи су из ове генерације, али игра је стара школа. Са овом апликацијом добијамо најбоље од оба света. Преузмите игру са Мицрософт веб локације задржати и уживајте.

7] Чистач мина / иМинечистач

чистач

иМинеСвеепер или * Миноловац је класична игра Миноловац са врло једноставним контролама. Преузмите ову игру бесплатно директно Ево . Ово издање Раимонд.ли је објављено почетком 2018. Нема додатних функција у игри. Али одличан је за оне којима је потребан само Миноловац и ништа друго. Једва заузима 6МБ меморије уређаја.

8] Миноловац 2 Про Кинг Пуззле

Миноловац 2 Про Кинг слагалица

Ово је један играч. Ово је једноставна игра Миноловац. Овде нема шта да се научи. Наћи ћете исте бомбе које чекају да вас нападну, исте бројеве који указују на локацију бомби и исто узбуђење у игри. Преузмите игру са Мицрософт веб локације задржати . Добићете савете. Имате једну додатну функцију - напредну опцију решавања загонетки. То је само око 5,5 МБ на вашем уређају.

9] МултиСвеепер

Мултисаппер

Ова апликација има нешто ново осим уобичајених карактеристика игре Миноловац. Можете се такмичити са својим пријатељем играјући ову игру. Можете да играте две рунде, а затим ваш пријатељ игра две рунде. Укупан резултат рунди одређује победника. У случају нерешеног резултата, побеђује играч са најмање времена. Преузмите ову игру Рутгер Кок са Мицрософт веб локације задржати и уживајте у режимима за једног и локалног више играча.

Виндовс је зауставио овај уређај јер је пријавио проблеме. (шифра 43)

10] Миноловац Ниња

Миноловац Ниња

Јединствену смо сачували за крај. Ко не воли нинџе? Неко време смо играли игре сецкања воћа као нинџе. Али сада можемо да се вратимо у детињство и постанемо нинџе. Ову апликацију је развио Пие Еатинг Ниња. Преузмите ову смешну игру сада бесплатно Ево . Објављена је 2017. године и добила је веома добре критике од већине људи који су пробали ову игру. Требало би и ти да покушаш. Можда ти се свиђа. Ако волите нинџа теме, свидеће вам се ова апликација Миноловац.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ово су биле 10 најбољих бесплатних игара Миноловац. Има ли још. Истражите Мицрософт Сторе ако желите. Али свидеће вам се више од једне апликације са саме листе.

Популар Постс