Апликација није успела да се исправно покрене (0кц00007б)

Application Was Unable Start CorrectlyГрешка 0кц00007б је Виндовс грешка која се обично јавља када покушавате да покренете нови програм или игру. Постоји неколико ствари које могу изазвати ову грешку, али најчешћа је системска датотека која недостаје или је оштећена. Ако видите ову грешку, то значи да Виндовс има проблема са покретањем програма или игре. Постоји неколико ствари које можете покушати да поправите ову грешку: - Поново покрените рачунар и покушајте поново да покренете програм. - Покушајте поново да инсталирате програм. - Покушајте да покренете програм у режиму компатибилности. - Проверите да ли постоје ажурирања за програм или игру. - Онемогућите све антивирусне или безбедносне софтвере који могу да блокирају програм. - Покушајте да покренете програм као администратор. Ако ниједан од ових корака не помогне, мораћете да контактирате програмера програма или игре за додатну помоћ.Виндовс апликације зависе од бројних операција које треба извршити. А у исто време, постоје различити параметри који морају бити испуњени да би се програм извршио. Грешка која се може појавити приликом њиховог покретања: Апликација није успела да се исправно покрене (0кц00007б) . Постоји много разлога за појаву ове грешке, али основни узрок може бити к86 апликација која није компатибилна са оперативним системом заснованим на к64.

Апликација није успела да се исправно покрене (0кц00007б)

Апликација није успела да се исправно покрене (0кц00007б)

Истражићемо следеће исправке да бисмо се решили кода грешке 0кц00007б на Виндовс 10 рачунару-  1. Користите услужни програм за проверу диска.
  2. Поново инсталирајте Мицрософт .НЕТ Фрамеворк.
  3. Поново инсталирајте своју апликацију.
  4. Поново инсталирајте ДирецтКс.
  5. Замените оштећене ДЛЛ датотеке.

1] Користите услужни програм за проверу диска

Виндовс КСП режим Виндовс 10

Покрените командну линију као администратор и покрените следећу команду:|_+_|

Почеће да проверава грешке и поправи их. У супротном, појавиће се порука: Цхкдск не може да се покрене јер волумен користи други процес. Да ли желите да се овај волумен закаже за проверу следећи пут када поново покренете систем? (Не баш).

хит И да закажете проверу диска за следеће поновно покретање система.

2] Поново омогућите Мицрософт .НЕТ Фрамеворк

како стрим влц на цхромецаст

Мораш онемогућите и поново омогућите најновију верзију .НЕТ Фрамеворк-а на рачунару и проверите да ли то решава ваше проблеме.

3] Поново инсталирајте апликацију.

Понекад може постојати нека врста помоћног модула за вашу апликацију испод хаубе који је можда покварио вашу апликацију. Да бисте ово поправили, можете покушати да деинсталирате и затим поново инсталирате апликацију, а затим проверите да ли је то решило ваше проблеме.

4] Поново инсталирајте ДирецтКс

Друго основно решење за горе поменути проблем је ажурирајте или поново инсталирајте ДирецтКс . Ажурирањем или поновним инсталирањем ДирецтКс-а можете једноставно да замените оштећене или некомпатибилне ДирецтКс компоненте са свог рачунара.

Виндовс 10 уређај за покретање није пронађен

Такође, да бисте решили овај проблем, такође можете покушати покрените ДирецтКс Диагностиц Тоол.

5] Замените оштећене ДЛЛ-ове

прозори акционог центра 10

Понекад неисправне оштећене ДЛЛ датотеке такође могу изазвати проблеме у апликацијама док су покренуте. Морате то поправити недостају или су оштећене ДЛЛ датотеке .

  • мфц100
  • мфц100у
  • мсвцр100
  • мсвцп100
  • мсвцр100_цлр04000.длл

Најбољи начин да то урадите је покрените проверу системских датотека или Покрени ДИСМ .

Надам се да ће ово решити ваш проблем!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Друге сличне грешке:

Популар Постс