Апликација није могла исправно да се покрене (0кц0000022) приликом отварања Адобе апликација

Application Was Unable Start Correctly When Opening Adobe AppsКада покушавате да отворите Адобе апликацију, можда ћете добити поруку о грешци „Апликација се није могла правилно покренути (0кц0000022).“ Ова грешка може бити узрокована бројним факторима, укључујући оштећене или недостајуће системске датотеке, нетачне дозволе или оштећени регистар. Постоји неколико ствари које можете покушати да поправите ову грешку. Прво, покушајте да поново покренете рачунар. Ако то не успе, покушајте да поново инсталирате Адобе апликацију. Ако и даље не можете да отворите Адобе апликацију, можда постоји проблем са вашим регистром. Покушајте да покренете чистач регистра да бисте поправили све оштећене или оштећене уносе у регистратору. Ако и даље имате проблема, можете испробати још неколико ствари, као што је покретање Адобе апликације у режиму компатибилности или као администратор. Такође можете покушати да ресетујете своје дозволе. Ако ниједно од ових решења не функционише, можда ћете морати да контактирате Адобе корисничку подршку за додатну помоћ.Ако сте недавно инсталирали било који Адобе програм, али добијете грешку када отворите апликацију, решење можете пронаћи овде. Порука о грешци каже Апликација није успела да се исправно покрене (0кц0000022). Кликните на ОК да затворите апликацију . Проблем може остати чак и ако одлучите да поново инсталирате Адобе софтвер. Ако се суочавате са овим проблемом, ови предлози могу да вам помогну.

Апликација није успела да се исправно покрене

нисмо могли да довршимо ажурирања поништавањем промена

Апликација није успела да се исправно покрене (0кц0000022)

1] Инсталирајте/поправите Мицрософт Висуал Ц++ 2013 за редистрибуцијуНедостаје или оштећен Мицрософт Висуал Ц++ пакет за редистрибуцију може изазвати овај проблем. Дакле, требало би да га инсталирате ако га већ немате. Ако је већ на вашем систему, пратите ове кораке да бисте га вратили.

Отворите контролну таблу и идите на Програми и функције . Сада морате пронаћи Мицрософт Висуал Ц++ 2013 за редистрибуцију пакет на листи. Кликните десним тастером миша и изаберите + Уреди дугме. Након тога треба да пронађете Репаир опција. Кликните на њега да бисте вратили инсталацију.

Ово ће трајати неколико минута. Када завршите, требало би да поново покренете рачунар.други монитор није откривен Виндовс 10

Ако ово не реши ваш проблем, потребно је да уклоните овај пакет и да га преузмете са Мицрософт веб локација . Ако користите Виндовс 10, можда нећете моћи то да урадите јер подржава само Виндовс 8.1.

2] Промените дозволу за фајл

Понекад овај проблем може бити узрокован нетачним дозволама за фајлове. Због тога морате преузети потпуну контролу над датотеком. Да бисте то урадили, кликните десним тастером миша на икону коју користите да отворите Адобе апликацију и изаберите Својства . Пребаците на Сигурност картицу и кликните Уредити дугме. У следећем искачућем прозору изаберите свој тренутни кориснички налог и уверите се у то Потпуна контрола опција је означена. Урадите ово и сачувајте промене.

То је то!

омогућити хардверску виртуелизацију прозора 10

Надам се да ће вам ови предлози помоћи.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Друге сличне грешке:

Популар Постс