Преузимање ДирецтКс-а: Како ажурирати или инсталирати ДирецтКс на Виндовс 10

Directx Download How UpdateТражите везу за преузимање ДирецтКс-а за Виндовс 10/8/7? Можете да ажурирате ДирецтКс преко Виндовс Упдате-а или да га преузмете и ажурирате/инсталирате помоћу веб инсталатера.

ДирецтКс је скуп АПИ-ја које користи Виндовс 10 за комуникацију са графичким хардвером. Да бисте побољшали своје искуство играња или поправили графичке грешке, можда ћете морати да ажурирате или инсталирате ДирецтКс на свој систем. ДирецтКс је скуп АПИ-ја које користи Виндовс 10 за комуникацију са графичким хардвером. Да бисте побољшали своје искуство играња или поправили графичке грешке, можда ћете морати да ажурирате или инсталирате ДирецтКс на свој систем. Мицрософт ДирецтКс је скуп АПИ-ја које користе Виндовс програми за комуникацију са хардвером, посебно контролерима игара и графичким картицама. Ако сте ПЦ играч, вероватно сте морали да ажурирате ДирецтКс у неком тренутку. Можда добијате грешку која каже „ДирецтКс је наишао на непоправљиву грешку“ или „Грешка функције ДирецтКс“. Можда покушавате да играте нову игру или покренете програм који захтева новију верзију ДирецтКс-а од оне коју сте инсталирали. У сваком случају, мораћете да ажурирате или инсталирате ДирецтКс на рачунар са оперативним системом Виндовс 10. На срећу, ажурирање или инсталирање ДирецтКс-а је једноставно. Само следите доле наведене кораке и бићете спремни за кратко време. Прво проверите коју верзију ДирецтКс-а сте инсталирали. Да бисте то урадили, отворите дијалог Покрени (притисните Виндовс+Р на тастатури) и откуцајте „дкдиаг“. Притисните Ентер да отворите Дијагностички алат за ДирецтКс. На картици Систем видећете коју верзију ДирецтКс-а сте инсталирали под насловом Информације о систему. Ако имате ДирецтКс 12, 11 или 10, све је спремно! Не морате ништа друго да радите. Ако имате старију верзију ДирецтКс-а, мораћете да је ажурирате. Да бисте то урадили, једноставно преузмите и покрените програм ДКССЕТУП од Мицрософта. Ово ће инсталирати најновију верзију ДирецтКс-а на ваш систем. Када се инсталација заврши, поново покрените рачунар и спремни сте!Мицрософт ДирецтКс је скуп технологија које је развио Мицрософт за хардверско убрзање тешких мултимедијалних апликација као што су 3Д игре и ХД видео. Почевши од Виндовс 7 и Виндовс Сервер 2008 Р2, Мицрософт је представио ДирецтКс 11 . Виндовс 10 има ДирецтКс 12 инсталиран. Најновија верзија ДирецтКс 12 Ултимате .Потврдите и проверите која верзија ДирецтКс-а који сте инсталирали на свом рачунару, ово је оно што ћете морати да урадите на рачунару са оперативним системом Виндовс 10/8. Идите на почетни екран, унесите дкдиаг и притисните Ентер. На картици Систем видећете верзију ДирецтКс-а инсталирану на вашем рачунару.

ДирецтКс 11 преузимањеПреузмите ДирецтКс

Иако је ДирецтКс укључен као саставни део Виндовс оперативних система, ако осетите потребу да га ажурирате, можете да ажурирате ДирецтКс преко Виндовс Упдате најновијим сервисним пакетом или ажурирањем платформе - или можете да га преузмете и инсталирате директно.

1. Можете да користите Виндовс Упдате да ажурирате ДирецтКс на најновију доступну верзију. Примените најновији сервисни пакет или ажурирање платформе које се може понудити вашем систему. Такође можете ручно да преузмете и примените пакет ажурирања који ажурира ДирецтКс на најновију верзију за ваш оперативни систем. Више информација о овоме можете добити у КБ179113.

2. Можете претраживати ДирецтКс из Мицрософт центар за преузимање . ДирецтКс Рунтиме Веб Инсталлер за крајњег корисника ће инсталирати ДирецтКс датотеке које нису присутне на вашем рачунару. Након што преузмете и покренете веб инсталатер, мораћете да поново покренете систем.ДирецтКс 11 је подржан на Виндовс 7 и Виндовс Сервер 2008 Р2. ДирецтКс 11.1 је подржан на Виндовс 8, Виндовс РТ и Виндовс Сервер 2012. Виндовс 10, Виндовс 8.1, Виндовс РТ 8.1 и Виндовс Сервер 2012 Р2 ће подржавати и испоручивати се са инсталираним ДирецтКс 11.2. Виндовс 10 има инсталиран ДирецтКс 12.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако мислите да имате проблема са инсталирањем ДирецтКс-а или вам је тешко да натерате игру или филм да се правилно репродукују на Виндовс рачунару, можете да покренете Дијагностичка алатка ДирецтКс .

Популар Постс