Спрема се ажурирање за ваш уређај, али још није сасвим спремно

An Update Is Being PreparedКао ИТ стручњак, могу вам рећи да се припрема ажурирање за ваш уређај, али још није сасвим спремно. То је зато што ажурирање мора да прође кроз ригорозан процес тестирања како би се осигурало да је стабилно и компатибилно са вашим уређајем. Када ажурирање буде спремно, биће објављено за јавност.Када сам покушао да покренем Виндовс Упдате на старом лаптопу који није био ажуриран дуго времена, за једно од ажурирања добио сам следећу поруку о грешци. Чекао сам дан, поново покренуо рачунар и покушао поново, али није успело:

Спрема се ажурирање за ваш уређај, али још није сасвим спремно. Наставићемо да покушавамо, или можете сада да покушате поново.

Постојало је и дугме Понови, што ми није много помогло. У овом посту ћемо објаснити како можете да решите проблем и ажурирате Виндовс.Спрема се ажурирање за ваш уређај, али оно

Спрема се ажурирање за ваш уређај, али још није сасвим спремно

Док је коришћење Виндовс 10 Упдате Ассистант-а радило за мене, можете испробати следеће предлоге да поправите ову грешку Виндовс Упдате:

    1. Користите помоћник за надоградњу на Виндовс 10
    2. Обришите фасциклу СофтвареДистрибутион и фасциклу Цатроот2
    3. Покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате
  1. Избришите овај кључ регистратора

1] Користите Виндовс 10 Упдате Ассистант

Спрема се ажурирање за ваш уређај, али оноПознато је да Мицрософт инсталира исправке на уређаје који нису компатибилни са ажурирањима функција. Међутим, ако мислите да је ово лажно позитивно, топло препоручујемо да користите Помоћник за надоградњу на Виндовс 10 да преузмете или инсталирате ове исправке. Касније можете наићи на проблем ако постоји проблем са компатибилношћу и морате га ручно поправити ажурирањем софтвера и управљачких програма.

2] Покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате.

Виндовс Упдате Троублесхоотер

Виндовс 10 нуди званичне Виндовс Упдате Троублесхоотер . На основу претходног искуства, Мицрософт је развио ове алате за решавање проблема. Алат за решавање проблема са ажурирањем може да реши многе проблеме поновним покретањем услуга, ресетовањем на подразумеване вредности и омогућавањем функција које су биле онемогућене. Да бисте покренули алатку за решавање проблема, следите ове кораке:

  • отворен Виндовс 10 подешавања (Победа + И)
  • Идите на Ажурирање и безбедност > Решавање проблема.
  • Изаберите Виндовс Упдате, а затим кликните на Покрени алатку за решавање проблема.

Након тога, појавиће се чаробњак који ће аутоматски поправити неколико ствари за решавање проблема. Обавезно проверите да ли има ажурирања након што алатка за решавање проблема заврши свој рад.

3] Очистите фасциклу СофтвареДистрибутион и фасциклу Цатроот2.

Виндовс Упдате преузима све датотеке за ажурирање у посебне фасцикле, а ако нешто није у реду са датотекама, то може изазвати проблеме. Виндовс Упдате ће можда покушати да то интерно поправи, али ће поново виси. У том случају, пратите наш детаљни водич да бисте све уклонили садржај из фасцикли СофтвареДистрибутион и Фолдер ЦатРоот2 и поново покрените преузимање.

4] Избришите овај кључ регистратора

избришите регистратор да бисте поново преузели ажурирање за Виндовс

Као што је објављено на Мицрософт форумима, познато је да један кључ регистратора функционише за многе. Кључ је у ВиндовсУпдате > Ауто Упдате > РекуестедАппЦатегориес и био је исти за многе верзије. Препоручујемо да га уклоните, али тек након тога креирање тачке враћања система.

Отворите уређивач регистра и иди у-

|_+_|

Наћи кључ 8Б24Б027-1ДЕЕ-БАББ-9А95-3517ДФБ9Ц552.

поново региструјте продавницу прозора

Кликните десним тастером миша и избришите га.

Поново покрените рачунар и поново проверите да ли постоје ажурирања.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да је објаву било лако пратити и да сте успели да решите проблем са ажурирањем у вези са поруком „Ажурирање се припрема за ваш уређај, али још није сасвим спремно.“

Популар Постс